Şimdi Ara

Smile adı gibi komedi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben smile kullanıyorum.. kotamı da görüyorum herşeyi de görüyorum.. bir sorun yaşamadım..

sorun yaşayanlara almayın diyenlere de saygım var.. ben de emin olamıyorum sorunsuz olarak devam edecek miyim edemeyecek miyim :)

şimdilik bir sorunum yok.. bakalım ileride ne olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kankys

ben smile kullanıyorum.. kotamı da görüyorum herşeyi de görüyorum.. bir sorun yaşamadım..

sorun yaşayanlara almayın diyenlere de saygım var.. ben de emin olamıyorum sorunsuz olarak devam edecek miyim edemeyecek miyim :)

şimdilik bir sorunum yok.. bakalım ileride ne olur.

aslında sorun problem yaşayıp yaşamamakla alakalı değil tamamen yaklaşım tarzıyla kardeşim smile kullanıyor kotasını görüyor ben göremiyorum ama bana sunulan çözüm böyle bir sistemlerinin olmadığı ileride bu uygulamaya geçileceği.Bu durumda kotasını görebilenler zamanda ilerleyemediğine göre sorun bende değil sanırım

• haklısın.. burada problem senin sorununa çözüm bulmak yerine baştan savar şekilde bir cevap vermişler.

yani gören nasıl görebiliyor madem öyle bir uygulamaları yok.. ben nasıl görüyorum

yani smile kullanıyorum diye övecek halim yok , çok şikayetler alıyorlar ne kadar çözüm bulunuyor bilemiyorum. dediğim gibi daha bir şikayetim veya sorunum yok.. ama bir sorunla karşılaşırsam bunun çözülebileceği endişesi de yok değil.. hele aboneliğimi iptal ettirmek istersem kiminle nasıl muhattap olacağım ne kadar sürede kapanacak veya şikayetlerdeki gibi uğraştıracaklar mı hiç bilmiyorum.. sorun yaşamadığım sürece zaten adsl hattımı kapatmayı düşünmüyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Realknight

Doğan grubundan nerde hayır gelmişki burda gelcek .

d smart gibi buda işte...
  • Merak ediyorum bizim ülkemizde neden işini adam gibi yapan şirket yok?
    dijitürk
    ttnet
    smile
    böyle gidiyo.
  • Yapmayın arkadaşlar yahu; tam Smile ADSL almamın arifesinde bu yazıları okumak, içimi kararttı valla. Bende kartla ödeme yapabilecem diye smile almayı düşünüyorum. Her ay fatura derdiyle uğaşmak istemiyorum. Birde gidip şu anda Türk Telekom'a dilekçe veripte ADSL hat bağlatacak vaktim yok; smile bu işi bir telefonla hallediyor diye biliyorum.
    Ben sınırsız almak istiyorum yani kota falan derdim olmayacak. Bu durumda genede gidip Smile alırsam sorun yaşayabilir miyim? Ne dersiniz?
  • Yukarıda sikayetvar.com sayfası linkini arkadaş vermiş. Smileadsl ile ilgili şikayetlerin özeti 20 sayfa tutuyor. Bunlar sadece ilgili siteye yapılan şikayetler. Bunların içinde ben de dahil çoğu kişinin şikayeti yer almıyor. Zaten kaç tane aboneleri varki bu kadar şikayet almışlar!

Piyasada sadece telekom ve smileadsl yok. Telefonla abonelik başlatan başkaları da vardır mutlaka. Ama kaliteleri konusunda bir fikrim yok.

quote:

Orjinalden alıntı: judge980

Yapmayın arkadaşlar yahu; tam Smile ADSL almamın arifesinde bu yazıları okumak, içimi kararttı valla. Bende kartla ödeme yapabilecem diye smile almayı düşünüyorum. Her ay fatura derdiyle uğaşmak istemiyorum. Birde gidip şu anda Türk Telekom'a dilekçe veripte ADSL hat bağlatacak vaktim yok; smile bu işi bir telefonla hallediyor diye biliyorum.
    Ben sınırsız almak istiyorum yani kota falan derdim olmayacak. Bu durumda genede gidip Smile alırsam sorun yaşayabilir miyim? Ne dersiniz?

• superonline ve smile adsl den uzak durun ben çok çektim,ttnet iyi değil ama bu şirketlerden çok daha iyi ve hızlı
  • insanları yolunacak kaz olarak görmeleri beni deli ediyo.
  • Fazla konuşmaya gerek yok nede olsa Doğan Holding kuruluşu normal böyle düzenbazlıklar!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esenlik -- 19 Eylül 2007; 13:28:03 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.