Şimdi Ara

Smile adsl den bıktım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hemen konuya gireyim. Benim net smile. Ayrıca internet hızı 200kb/s yi gecmiyor. Bundan dolayı
    smile yi bırakmak istiyorum ama daha 9. ayı doldurdum çıksam benden herhangi bi para talep ederlermi acil yardım

• bende bıktım 2 gundur her 10dk da bir periyodik olarka kopuyor yarıca hızımda 5500 kbit civarı bağlanırken 4100 kbit lere düştü çılkı çıktı bununda artık
  • taahhüt imzaladıysan büyüük paralar ödeyebilirsin
  • tesekkurler
  • Lütfen Konuyu Açarken Daha Açıklayıcı ve Daha Mantıklı Konuşalım..! Speed_67 Öncelikle Smile Adsl Hangi Tarifedesin Ve Merkeze Ne Kadar Uzaklıktasın.. Senın Sorunun Smile Adsl Alakalı Bişi Oldugunu Zannetmıyorum..Smile Adsl En Az 24 Ay Tahhaüt İmzalatıyor Sen 9ayı Doldurdugun için Ücret Talep Edilecek Tabiki..
    Sezer Çakıcı Sana Gelince Kopmalarda Smile Adsl İle Alakası Yok..Bende Smile Adsl Kullanıyorum 3 Senedir 1 Kere Bile Kendlıgınden Yani Smile Adlslden Kaynaklı Bi Kopma Olmadı..Kopmalar Telefon Kablolarının Eskimesi Yıpranması Ve Merkeze Olan Uzaklık Olabilir Veya Modem Alakalı..Sizin Problemleriniz Smile Adsl İle Alakası Yok.!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucro -- 20 Aralık 2011; 18:58:20 >
  • taahhütsüz isen bişey ödemezsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.