Şimdi Ara

Smile ADSL iptal edemiyoruuuuummmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 2 aydır smile adsl aboneliğimi iptal ettirmek için uğraşıyorum.Tahattüt dolmasına rağmen.Arıyorum talebiniz alındı 48 saat içinde geri dönüş sağlanıcak dediler.İlkinde mail'ime atacakları iptal formunu yolladılar.APS ile kağıtta yazan adrese yolladım.8 gün geçti internetim hala kapanmamıştı.Tekrar aradığımda adresi eksik doldurmuşsunuz dediler.Oysaki iptal formundaki adresi yazıp yolladım.Tekrar iptal başvurusu yaptım 48 saat içinde geri dönüş yaptılar dönüşü yapıyorlar fakat hat birden ne oluyorsa kesiliyor.Sonra ben tekrar arıyorum tekrardan 48 saat içinde dönüş yapacaklar diyor bu böyle 3 kere tekrar etti böyle.Şuan ağlamaklıyım artık canıma tak etti.Nasıl bir yöntem izleyeyimde kapattırayım şu lanet interneti.Bugün ayın 3'ü 1 aylık faturayı ödemeye bile razıyım yeterki kapansın.Arkadaşlar lütfen yardımcı olun nasıl kapattırabilirim aboneliğimi?

• Gönderdiğin evrakı iadeli taahhütlü gönder; meramını güzelce anlat. Ptt'de de açıklama bölümüne not yazdır; kapatma isteğini ifade eden öz bir cümle şeklinde. 7 gün içinde kapatmazlarsa gönderdiğin evrakın sendeki nüshası ile Tüketici Mahkemelerine müracaat edebilirsin. Bir de onların cezalandırılması için (sanırım BTK"Bilgi Teknolojileri İletişim Kurumu"na faks gönderebilirsin. Faksta açık adresini ve telefonunu yaz onlar sana dönüyor.)
    Ben de digitürk belasından çok çekmiştim. Başarılar...
  • Allahın belası ttnet ve smile şuan (smile kullanıyorum) süper online geldiği an kapattrıcam ama görünüşe göre ordada biton rezillik var artık sölicek küfür edecek bela kalmadı bende tükendim kapandığı günün hayeliyle yaşıoyrum artık hepsinin ALLAH belasını versin

• niye kapattirmak icin ugrasiyorsun ki. internetini baska bir servise tasi, birak onlar ugrassin.
  • en mantiklisi ttnete tasi oradanda ttnete git dilekceni ver kapattir hic degilse yuz yuze gorusebilecegin insan olsun kiviramaz bunlar telefonda asenadan bok kiviriyor analari dansoz dogurmus smile adsl calisanlarini ve bol bol kufur et icin acilir rahatlardin ben oyle yapiyom cok rahatliyom
  • 5 yıldır SMİLE ADSL KULLANIYORUM TEK BİR DEFA BİLE SORUN YAŞAMADIM AMA GECENLERDE KAPARMAK İÇİN ARADIM BİR DE NE ÖGRENEYİM BANA BEDAVAYA İTTİRDİKLERİ D-SMART CİHAZINMA TAHADDÜT YAPMIŞLAR 31.03.2012 TARİHİNDEN ÖNCE KAPATMA YAPARSAM 315 TL ÖDEMEM GEREKİYORMUŞ LANET OLSUN SMİLE 5 YIL TIK YOK KAPATACAGIM DEDİM NELER CIKTI KARŞIMA NEYSE TTNET E DE UGRAYIP TAŞIMAK İSTEDİGİMİ SÖYLEDİM BANA SMİLE İLE OLAN BAGIMI KESMEMİ VE TAŞIMA İŞLEMİ ARTIK YAPILMADIGI SÖYLENDİ BEN SİNİRLE GİDİP AVEA JET ALDIM ŞİMDİ 2 AY HEM SMİLE ÖDEME YAPACAGIM HEMDE AVEA YA SMİLE ELİMDEN CEKECEGİ VAR
  • arkadaşlar Kaoo benim okul arkadaşım asıl ismi Kaan smile adsl iptalini zar zor gerçekleştirdi.inanın bu hafta içi çarşamba günü iptal ettiler 2 aydır uğraşıyor.3 şubatta göndermiş ve aradan 1 ay geçmiş 3 şubattan baya bi önce iptal talebinde bulundu ve interneti 29 şubatta kapandı siz siz olun smile adsl'den uzak durun biz yandık siz yanmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExaltedTR -- 3 Mart 2012; 21:44:11 >
  • 22 şubat 2012 de nakil için smile adsl in müşteri hizmetlerini aradık.5 mart 2012 ye kadar nakil etmeleri için bekledim.sürekli smileadsl müşteri hizmetlerini aradık hiç bir sonuç alamadık ve interneti kullanamadık.5 mart 2012 de ttnet e başvurup internetimizi ttnet e taşımalarını istedik.13 mart 2012 kadar smileadsl in ttnet e iptal onayı için bekledik.ttnet deki görevli smileadsl den iptal onayı gelmediğini o nedenle ttnet e taşıma işlemi yapamadıklarını söyledi.ttnet deki görevli isterseniz iptal için sizde smileadsl e başvurun dediği için smileadsl i aramaya karar verdim.
    smileadsl in müşteri hizmetlerini aradığımda iptal dilekçesi ve nüfüs cüzdanının fotokopisini aps ile göndermemi istediler.13 mart 2012 aps ile gönderdiğim iptal için gerekli belgeler 16 mart 2012 saat 10:04 de smileadsl e ulaştığını ptt nin gönderi takip sayfasından öğrendim.bunun üzerine smileadsl müşteri hizmetlerini aradım,aps bize ulaştı diye yanıt verdiler.21 mart günü smileadsl e email gönderdim ve iptal sürecine ilişkin bilgi istedim.31 mart 2012 de iptal edileceğini bildiren email gönderdiler.smileadsl müşteri hizmetlerini arayıpayrıntılı bilgi almak istediğimde 23 mart 2012 de aboneliğin iptal olacağını ancak 31 mart 2012 kadar adsl port boşaltma işleminin süreceğini bildirdiler.port boşaltma işlemini bitmeden ttnet e de geçemiyoruz.sonuç olarak 22 şubattan beri evimizde internetimiz yok.bize internet hizmeti vermeyip iptal içinde bu kadar çile çektiren smile adsl için nedemek gerekir acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: puma59

5 yıldır SMİLE ADSL KULLANIYORUM TEK BİR DEFA BİLE SORUN YAŞAMADIM AMA GECENLERDE KAPARMAK İÇİN ARADIM BİR DE NE ÖGRENEYİM BANA BEDAVAYA İTTİRDİKLERİ D-SMART CİHAZINMA TAHADDÜT YAPMIŞLAR 31.03.2012 TARİHİNDEN ÖNCE KAPATMA YAPARSAM 315 TL ÖDEMEM GEREKİYORMUŞ LANET OLSUN SMİLE 5 YIL TIK YOK KAPATACAGIM DEDİM NELER CIKTI KARŞIMA NEYSE TTNET E DE UGRAYIP TAŞIMAK İSTEDİGİMİ SÖYLEDİM BANA SMİLE İLE OLAN BAGIMI KESMEMİ VE TAŞIMA İŞLEMİ ARTIK YAPILMADIGI SÖYLENDİ BEN SİNİRLE GİDİP AVEA JET ALDIM ŞİMDİ 2 AY HEM SMİLE ÖDEME YAPACAGIM HEMDE AVEA YA SMİLE ELİMDEN CEKECEGİ VAR

neden 315 tl borç çıktı taahüt falan mı vardı
  • BU yazdıklarım başka bir başlıkta da yazmıştım aynen buraya kopyalıyorum.

Ben Eski bir smile abonesiyim. 3 yıl önce beni telefonla arayıp abonelik başlattılar. Ortada hiç evrak olmadan!.. sorunlu veya sorunsuz kullandım. 1 yıl önce eylül ayında kapatmaları için aradım ve bağlı olan telefonu kapattırdım. Artık internetim yoktu ve aradıktan sonra biz döneceğiz dediler, bir form gönderdiler. Formu gönderdik biz almadık dediler. 7-8 ay böyle geçti ve en son mayıs ayında Noterden Fesih ihtarı gönderdim. Bugün aradılar, 4 tane faturanız var yasal işlem başlatacağız dediler, Ben çektim fesih ihtarını dedim, Bizim için noterden çekilmesi önemli değil bize iptal formu gerekli dediler. Almak istemedikleri iptal formu ile beni oyalayıp fatura gönderdiler ve bende ödemek zorunda kaldım.

1. Hizmeti veremiyorlar ama fatura gönderiyorlar.
    2. Formunuz elimize geçmedi diyerek bizi enayi yerine koyup oyalıyorlar.
    3. En resmi yöntem olan noterden fesih ihtarnamesini ciddiye almayıp, dalga geçer gibi bizi kendi formumuz bağlar diyorlar.

Bu da smile (d-smart net) şikayetleri. bakın bakalım millet en çok neden şikayetçi
    bu adreste aramaya 'smile adsl' yazın bakın ne göreceksiniz!..

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suleyman_TR -- 24 Eylül 2012; 15:00:48 >

• Bende 17 eylülden beri ttneti kapatmaya uğraşıyorum gittim imza attım ama hala modem ışıkları yanıyor.

Geçen hafta aradım müşteri hizmetleri tama kapatıcaz diyorlar hala dalga geçer gibi

Dün BTK nın internet sitesinden abone olup şikayet yazdım bugün firmaya göndermişler şikayeti 1-2 güne kadar sonuç alırım.

Arkadaşlar bunları şikayet edin hatta elinizden geliyosa tüketici mahkemelerine başvurun, iyice azıttılar çünkü..

Müşteri hizmetlerine açıp bağır çağır bir sonuca ulaşamazsınız onlarda tembihli muhtemelen, alayı çete olmuş şikayet edin !!!

Aşağıdaki linkten üye olun şikayet edin...

https://tuketici.btk.gov.tr/giris/

• quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

Bende 17 eylülden beri ttneti kapatmaya uğraşıyorum gittim imza attım ama hala modem ışıkları yanıyor.

Geçen hafta aradım müşteri hizmetleri tama kapatıcaz diyorlar hala dalga geçer gibi

Dün BTK nın internet sitesinden abone olup şikayet yazdım bugün firmaya göndermişler şikayeti 1-2 güne kadar sonuç alırım.

Arkadaşlar bunları şikayet edin hatta elinizden geliyosa tüketici mahkemelerine başvurun, iyice azıttılar çünkü..

Müşteri hizmetlerine açıp bağır çağır bir sonuca ulaşamazsınız onlarda tembihli muhtemelen, alayı çete olmuş şikayet edin !!!

Küçükyalı Telekom Müdürlüğünden 11 Eylül'de iptal başvurusu yaptım.22'sinde ancak kapattılar şimdi portlarını boşaltmalarını bekliyorum smile yada süperonline'ye geçmeyi düşünüyorum bende bakalım ne olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: xpmagduru

quote:

Bende 17 eylülden beri ttneti kapatmaya uğraşıyorum gittim imza attım ama hala modem ışıkları yanıyor.

Küçükyalı Telekom Müdürlüğünden 11 Eylül'de iptal başvurusu yaptım.22'sinde ancak kapattılar şimdi portlarını boşaltmalarını bekliyorum smile yada süperonline'ye geçmeyi düşünüyorum bende bakalım ne olacak

portları boşaltmalarını niye bekliyosun onu anlamadım beklemene gerek yok sen başvuru yap

zaten büyük ihtimal port bağlantısını kestikleri için sana sinyal gelmiyor, yani öyle olması lazım.

şuan port bağlantın yok.

bu arada geçmiş olsun, darısı başıma inşallah

• quote:

quote:

quote:

portları boşaltmalarını niye bekliyosun onu anlamadım beklemene gerek yok sen başvuru yap

zaten büyük ihtimal port bağlantısını kestikleri için sana sinyal gelmiyor, yani öyle olması lazım.

şuan port bağlantın yok.

bu arada geçmiş olsun, darısı başıma inşallah

bunu yapmamı süperonline oparatörleri söyledi internette kesilmeler yaşanıyordu portlarını boşalttır sonra başvuru yap yeni port açsınlar sorunlarınız çözülmüş olur dediler o yüzden. Bu arada Smile kampanyası cazip bir yandada süperonline var kararsız kaldım ne yapıcam bilmiyorum.

• quote:

internet iptal olunca port bağlantısı kesilir zaten, yeni abonelikte başka porta bağlarlar tek tük port yoktur santrallerde aynısına denk gelmesi zor

bu arada smile ı boşver superonline iyidir, smile hakkında çok şikayet var forumda
  • Ya arkadaslar benimde taahhut surem dolmustu aradim kapatin diye. Talebiniz alindi aranacaksiniz dediler. Bir hafta sonra aradilar. Kapatma sebebini sordular faturalar yuksek geliyor iyi bi kampanyaniz yok su an dedim. 12 ay taahhutlu 8 mbit limitsiz ilk 6 ay 29 tl, sonraki 6 ay 49 tl abonelik yenileyelim dediler. Baktim piyasada bu fiyatlara 8mbit limitsiz baglanti veren yok. Kabul ettim. Avantajli oldu benim icin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.