Şimdi Ara

smile adsle telefonla abone olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kargoyla eve sözleşme geldi, yalnız içeride ve kargo paketinin ön yüzeyinde olmak üzere iki sözleşme çıktı, birisi sözleşme kopyası gibi duruyor, ince sarı bi kağıt.acaba bunların ikisini de mi doldurup yollayacam yoksa bitanesini mi

• cevap veriyorum hiçbiri
    bende 3 ay önce telefonla abone oldum aynı sözleşmeyi bana da gönderdiler kargoyla. fakat ben geri göndermedim. acaba göndermem gerekiyormuydu. hiç arayıp da söylemediler ama sözleşmeyi göndermediniz diye falan
  • Sizin birşey yapmanıza gerek yok
    Kargocu sözleşmenin kopyasını alıyor götürüyor. Geri dönüşlü kargo.
    Bende telefonla abone oldum 9 ay limitli fiyatına limitsiz Hele 26 tl olunca tadından yenmez oldu ve çok şükür hiç kopmadı
  • beyler tamam geri dönüşlü ama adam bana dedi ki sözleşmeyi doldurduktan sonra y.içi kargoyu arayın gelip teslim alalım dediler.ben 7 ay limitli fiyatına limitsiz paket aldım sömürüyorum, kopma olayına gelincede ilk gün biraz sıkıntı yaşadım şu an sorun yok gibi, tek tük gidiyo sanırım o da fazla yüklenmemden ve modemden kaynaklı diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gNoMeMRe -- 7 Haziran 2009; 15:16:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.