Bildirim
smile akk
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ben de smile adsl kullanıyorum 2 aydan beri net hızını düşüyüyorlar adil kota kullanımı diyip downloadı kesiyorlar ama upload hızımı neden kesiyorlar.Torrent sitelerine üyeliklerim zora girdi resmen para ödeyip rezil oluyorum.adsl olarak TTnet-birinet-smile ads kullandım hepsi beni uyuz etti.HIzlı ve fahiş fiyatlı olamyan sınırsız internet nasıl kullanabilirim onu düşünüyorum ama bir türlü çözüm bulamıyorum işin ... çıktı artık dayanamıyorum çok gücüme gidiyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: eyvaan
merhaba arkadaşlar dün ttete yapılan saldırıdan sonra benim mode 512/1024 oldu ne dns nede mtu işe yarıyor bu sorun bitek bendemi var?
Benimde biri.net(vodofone.net) aynı sorun bendede oldu ttnet kullanan herkesin hızı arttı smile,biri vs kullanan herkesin hızı düşürüldü bu ne peris ? bu ne lahana turşusu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: okidoki64
ben de smile adsl kullanıyorum 2 aydan beri net hızını düşüyüyorlar adil kota kullanımı diyip downloadı kesiyorlar ama upload hızımı neden kesiyorlar.Torrent sitelerine üyeliklerim zora girdi resmen para ödeyip rezil oluyorum.adsl olarak TTnet-birinet-smile ads kullandım hepsi beni uyuz etti.HIzlı ve fahiş fiyatlı olamyan sınırsız internet nasıl kullanabilirim onu düşünüyorum ama bir türlü çözüm bulamıyorum işin ... çıktı artık dayanamıyorum çok gücüme gidiyor.
eger bu sorun hepvarsa salı yada çarşamba günü türk telekomun sitesinde desdek yada iletişimden türk telekoma yaz hadda en iyisi bulundugun yerin ttkom ofisine git vede bi elemanın e mail adresini al ben öyle yaptım hiç smile muhattap olmam
-
smile ı 3 senedir kullanıyorum ikinci kez AKK ye takıldım. diğeri geçen seneydi ve sadece bir hafta sürmüştü, daha sonra akk ye hiç takılmadım.
hatta bu ay içerisinde 171 gb download yaptım. ne hikmetse düne kadar birşey olmadı, dünkü olaydan sonra 24mbit hızım 1mbit e düştü.
MH yi aradım, eleman bana akk ye takılmışsınız dedi bende kaç aydır 50gb ı zaten aşıyorum düne kadar niye indirmediniz dedim kemküm etti.
yani gördüğüm kadarıyla bundan sonra smile da akk yi kullanacak.
tam da premium indirme almıştım bir haftası kalmıştı. neyse artık bundan sonra download'ı kotanın dolmasına günler kala yapacağız.
-
Smile adsl kullananlarda akk'ya takıldıkları zaman modem arayüzünde kaç 1024 mü yazıyor download hızı. Ttnet'te modem arayüzüne bakınca anlaşılmıyor. Hız düşmeden önceki gibi görünüyor fakat hıztesti yapılınca anlaşılıyor düştüğü. -
quote:
Orijinalden alıntı: Seronimo
Smile adsl kullananlarda akk'ya takıldıkları zaman modem arayüzünde kaç 1024 mü yazıyor download hızı. Ttnet'te modem arayüzüne bakınca anlaşılmıyor. Hız düşmeden önceki gibi görünüyor fakat hıztesti yapılınca anlaşılıyor düştüğü.
Evet 1024 yazıyor. -
Aynen bendede 512/1024 e sabitledi.Smile Ttnet gibi değil.Hiç tutarsızlık yapmadı hız konusunda.Akk ile beraber sabitledi hiç 2-4mbit hız görmedim doğrusu.Bende 1senedir akk geçmekteyim bütün aylar olmasada bu ay tanıştık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat ÖZDAĞ -- 29 Nisan 2012; 0:48:46 > -
quote:
Orijinalden alıntı: MegaWolt38
smile ı 3 senedir kullanıyorum ikinci kez AKK ye takıldım. diğeri geçen seneydi ve sadece bir hafta sürmüştü, daha sonra akk ye hiç takılmadım.
hatta bu ay içerisinde 171 gb download yaptım. ne hikmetse düne kadar birşey olmadı, dünkü olaydan sonra 24mbit hızım 1mbit e düştü.
MH yi aradım, eleman bana akk ye takılmışsınız dedi bende kaç aydır 50gb ı zaten aşıyorum düne kadar niye indirmediniz dedim kemküm etti.
tam da premium indirme almıştım bir haftası kalmıştı. neyse artık bundan sonra download'ı kotanın dolmasına günler kala yapacağız.
ne olduysa ttnet çöktükten sonra oldu neyse sen nasıl 24mbit alıyon?
-
quote:
Orijinalden alıntı: eyvaan
quote:
Orijinalden alıntı: MegaWolt38
ne olduysa ttnet çöktükten sonra oldu neyse sen nasıl 24mbit alıyon?
ttnet 8mbit sınırsız kullananların hattını otomatik 24mbit yaptıktan sonra smile da otomatik yükseltti o yüzden.
-
Oha smile berbatmış be. TTnet en azından hızı kökten 1 mb ye sabitlemiyor. Bizi de hergün arayıp rahatsız ediyorlar. Üstüne para verse smile dan almam. -
smile ın kota sorgulama sayfasına giremiyorum. sizde de aynı ı durum. -
quote:
Orijinalden alıntı: PaNoZ
Oha smile berbatmış be. TTnet en azından hızı kökten 1 mb ye sabitlemiyor. Bizi de hergün arayıp rahatsız ediyorlar. Üstüne para verse smile dan almam.
öbüray ttnette böyle -
quote:
Orijinalden alıntı: akyildizemre
smile ın kota sorgulama sayfasına giremiyorum. sizde de aynı ı durum.
normal olarak kota sorgulaması yapılamıyor şu an ama online işlemlerden kullanıcı adı ve şifrenizi girip kotanızı öğrenebilirsiniz tabi bağlantınız yavaş olduğundan site açılmayıçak 3-5 denemenizde şansınız varsa hızınız 1mbit yaklaşırsa girip öğrenebilirsiniz.
akn saçmalığı ile download hızını düşürüyorlar ama utanmadan bir dünya para alıyorlar!!Nette gezmek için flash block ve resim engelleyici kullanıyorum sadece yazılar açılıyor dial up günlerden bir farkı kalmadı Benim anlamadığım Upload hızım niye 20 kbit altına indirdiler torrentte adam gibi paylaşım yapamıyorum yakından ban artı kick yiyip verem olurum
-
quote:
quote:
normal olarak kota sorgulaması yapılamıyor şu an ama online işlemlerden kullanıcı adı ve şifrenizi girip kotanızı öğrenebilirsiniz tabi bağlantınız yavaş olduğundan site açılmayıçak 3-5 denemenizde şansınız varsa hızınız 1mbit yaklaşırsa girip öğrenebilirsiniz.
akn saçmalığı ile download hızını düşürüyorlar ama utanmadan bir dünya para alıyorlar!!Nette gezmek için flash block ve resim engelleyici kullanıyorum sadece yazılar açılıyor dial up günlerden bir farkı kalmadı Benim anlamadığım Upload hızım niye 20 kbit altına indirdiler torrentte adam gibi paylaşım yapamıyorum yakından ban artı kick yiyip verem olurum
sorma kardeş bu devirde bu hizmet.
ama ben her zaman şu görüşü savunurum. toplumlar haketiği gibi yönetilir.
bu uygulama başka bir ülkede olsa toplum ayağa kalkar. bizde ise ses yok.
-
quote:
quote:
pc ye degil modeme dns gir
-
zamanın birinde bir arkadaşımda unix b0tlar vardı :) ben xxxxx'de oturuyordum. bana dedi ki senle bir test yapalım. dedim tamam. ip adresimi istedi. verdim. dedi senin oradan nette olan varsa onlara da int. olup olmadığınıda sor. bu konuşmadan 5-10 dk sonra net gitti. evimin karşısında kafe vardı. oraya da sordum. oranında neti gitmişti. kendisinin söylemi xxxx'deki pool'e biraz dokunduğuydu :)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- zyxel vmg3312-b10b arayüz şifresi
- tarife değişikliği ne zaman yapılmalı
- türk telekom dns değiştirme
- hipernet nedir
- türk telekom altyapı çalışması ne kadar sürer
- türk telekom upload hızı
- hat takılı ama şebeke yok
- türk telekom e-sim ücretli mi
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
- zyxel modem kurulumu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X