Şimdi Ara

Smite Olmadan Jungle ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • neyin tartısmasını yapıyorsunuz anlamıyorum . bu oyunu herkes sizin gibi oynamak zorunda degil herkes kendi stratejisiyle oynar . ister smite alır ister almaz . smite almanın - ve + yönleri vardır bence herşey oynayan kisiye baglı . her jungle dragon kesmiyor . yada dragon kesilirken yanında bulunmayabiliyor . ölü olabiliyor vs. çalma ihtimalini düşünüyorsunuz eyvallah ama çalamama ihtimalinide düşünenler var. bu yüzden smite ı late game de kullanışsız bulanlar var bana göre haklı yönleride var . bazı herolar gereksinim duymuyor smite ' a early de bile . madred i aldıktan sonra smite ı kullandıgın zaman sana 1sn yada 2sn katkı saglamıs oluyor olmadanda rahat kesebilirmisin ? kesersin ama onun yerine bi exhaust almıs olsan gankların daha etkili olmaz mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

quote:

Orijinalden alıntı: Krofessional

quote:

Yapar yapar... Küfür mü istiyosun kardeşim, smitesız jungle yapmak mantıksız diye 1096102961029601 kez açıklandı. Smite önemli bir jungler için. Smitesız buff alamazsın biraz oyun hakkında fikri olan adamlara karşı.

Küfür istiyorum.Sana smite almasam nasıl olur diyen olmadı.Alırsın Oracle dragon önü wardı kesersin.Ben hero sordum ayrıca smite almazsan jungle gang yemeden rahatça 6 olursun.

Adamlar 10 dakika lane'de görmeyince anlamıyor zaten level kastığını. Ve CV Diye bir şey yok zaten. Böyle solo lane geç gidicek hard pull yapıcam diye falan. Diğer oyuncular beyinlerini aldırmış olsa belki öyle bir ihtimal var. Smitesız 6 olman da 8-10 dk sürer en iyi gününde zaten.

Şu ana kadar smite almadan yaptıgım maclar çok rahat geçti.Buff vermezler diyorsun.Zaten belli bir yerden sonra vurdugun damage nerdeyse smite kadar oluyor.Üstüne de fazladan bir spell alıyorsun.Bu benim fikrim.Yorumlardan anladıgım kadarıyla smite olmadan yapanlar var.

• Smite çok gereklidir. , ben nocturne aldığımda adamlar dragon keserken flashım yoksa ultiyle adama uçuyorum smite ile last hit yapıyorum dragona.
    Ayrıca jungle'i hızlı bitirirsin smite alman senin atak yaptığın buffları çalmalarını engeller adam gelir arkadan az hpsi gelince smite basar al sana bedava buff.
  • buff ları calıda kesmek aklına gelmiyor mu ? yada dragon calma olayı her zaman yapabilcegin birsey degil . o kesenlerde de smite olma ihtimali var senin ultinin cd olma ihtimali var . var oglu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: R1D1

Olaf ile yapılabilir. Bunu sorduğuna göre yenisin sanırım oyunda. Smite sadece early için var demiş bazıları. Smite her oyun için şart. Dragon, baron, blue, red çalmak için gerekli. Ya da karşı takımın çalmasını engellemek için. Ayrıca takım arkadaşlarının yardımıyla smite olmadan yapabilirsin her jungler ile. Ama smite ŞART.

Olaf dedin de aklıma Dyrus'ın Olaf'la ''Smite'' ile Baron çaldığı oyun geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellRazor

quote:

Orijinalden alıntı: R1D1

Olaf ile yapılabilir. Bunu sorduğuna göre yenisin sanırım oyunda. Smite sadece early için var demiş bazıları. Smite her oyun için şart. Dragon, baron, blue, red çalmak için gerekli. Ya da karşı takımın çalmasını engellemek için. Ayrıca takım arkadaşlarının yardımıyla smite olmadan yapabilirsin her jungler ile. Ama smite ŞART.

Olaf dedin de aklıma Dyrus'ın Olaf'la ''Smite'' ile Baron çaldığı oyun geldi.

Evet o unutulmaz oyunlardan biri. Bot'a yaptığı gank de süperdi.
  • quote:

quote:

quote:

Yapar yapar... Küfür mü istiyosun kardeşim, smitesız jungle yapmak mantıksız diye 1096102961029601 kez açıklandı. Smite önemli bir jungler için. Smitesız buff alamazsın biraz oyun hakkında fikri olan adamlara karşı.

Küfür istiyorum.Sana smite almasam nasıl olur diyen olmadı.Alırsın Oracle dragon önü wardı kesersin.Ben hero sordum ayrıca smite almazsan jungle gang yemeden rahatça 6 olursun.

Adamlar 10 dakika lane'de görmeyince anlamıyor zaten level kastığını. Ve CV Diye bir şey yok zaten. Böyle solo lane geç gidicek hard pull yapıcam diye falan. Diğer oyuncular beyinlerini aldırmış olsa belki öyle bir ihtimal var. Smitesız 6 olman da 8-10 dk sürer en iyi gününde zaten.

Ha gayret, hendeği atlatacaksın.

• Smitesiz jungle çok yavaşlatır bence ama yapılabilir tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyper1oN

buff ları calıda kesmek aklına gelmiyor mu ? yada dragon calma olayı her zaman yapabilcegin birsey degil . o kesenlerde de smite olma ihtimali var senin ultinin cd olma ihtimali var . var oglu var

Buff çalan adam genelde CV eşliğinde yaptığı için çalı ne fark ettiricek onu anlamadım ben. (ya da ward koysalar, buff'ın üstüne mi bırakıcak adam? çalıya koymaz mı?) adamı görsen ne yapcaksın? level 1 500dmg nuke falan mı atcaksın blue buff'a. :)

Ayrıca, jungle hakkında birazcık kafası calısan bir insan için söylüyeyim, Dragon Spawn 6 dk, smite CD 60 sn diye düşünürsen ayarlamak zor olmaz dragon için. yani smite'ım cooldowndaydı drake verdik falan da bir bahane değil. Ha dersen ki onla mı ugrasıcam ben kafamı dinlemek için jungle yapıyorum, o zaman solo top ya da support oyna derim. Onlar kafasını daha rahat dinleyen roller, jungle biraz zor. Ya da düzgün jungle yapabilmek diyeyim. :)

Hani blue buff için olmasın tamam mı, red buff kesinlikle kaybedersin, smitesız ve bluesuz jungle yapamıcağın için de blue'dan başlamak zorunda kalıcaksın.

Değişik alternatif yollar var hani, normalde gank yersen bunlara yönelirsin (level 5 ve level 6 yolları bunlar, her fail için bi seviye düşürmek gibi bir şey olarak düşün)
    Ha smite olmadan yapabilir misin? Hayır. Smite olmadan çabuk baron yapalım adam bot lane'de diyebilir misin? Hayır.

Sonuç: Smite is good. Cho'Gath jungle yapıyosan bile Smite alman daha iyi olur. Gereksiz diyen bir insan da, oyunu demiyeyim, jungle yapmayı bilmiyordur.

• Smitesız jungle teleportsuz solotopa benzer arkadaşım.Top'ta gank yediğinde eğer ölürsen kulen boş kalır pushlarlar.Zararınadır yani nasıl bağladığımı bilmiyorum ama anlıyan anlar sanırım.Teleportla smitenin ne alakası var demeyin şimdi bana ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: p1r4t3s

Smitesız jungle teleportsuz solotopa benzer arkadaşım.Top'ta gank yediğinde eğer ölürsen kulen boş kalır pushlarlar.Zararınadır yani nasıl bağladığımı bilmiyorum ama anlıyan anlar sanırım.Teleportla smitenin ne alakası var demeyin şimdi bana ...

TP olmadan solo top yapılıyo yalnız, hani Akali top gönderince TP almak saçma olur bitirmek için ignite ya da lane'e kim geliceğine bağlı olarak exh daha iyi iş yapabilir.

Ama şunu söylüyeyim,
    Karşınızdaki jungler beceriksiz olabilir, smitesız iyi iş yaparsınız. Bu yaptığınızı dogru kılmaz. Çok basit bişey, organize bir takım CV'si olcak. Cloth 5 pot basladıgınızı görmese bile, en kötü ihtimal lane'e atıcaktır CV'i, lane'de göremeyince Jungle atabilir, atmazsa da lane'de görmeyince siz jungler olarak karşı tarafın jungle'ına bakarsınız bir. Ya da daha olası bir durum hiç bir şey olmadığı durumda gerçekten karşıda jungler yok diye düşünen adam karşı tarafın wraithlerden başlar zaten. (en iyi ihtimal'de adam 4-5 iken 3 level olucaksın. Adam senden en iyi durumunda 1 dakika kadar önce 6 level olucak. Ve bu aralarda gank atmak için zaman ayırabilicek.)

Tabi oyunu ortalama bilgi düzeyinin altında oynayan insanlar bununla mutlu olur, karşısına bir tane kafası çalışan takım gelince yanlış yaptığını acı acı öğrenir zannediyorum.

• konuda mantık hatası var bi kere sen smiteı jungleın hızlansın diye alıyorsun. zaten jungleın amacı earlyde bolca gank atıp karşı tarafın farm yapmasını engellemek. e senin adamların da boş lanede farm fırsatını değerlendirirse smiteı geç sana gerek kalmadan alırsınız oyunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMutant

konuda mantık hatası var bi kere sen smiteı jungleın hızlansın diye alıyorsun. zaten jungleın amacı earlyde bolca gank atıp karşı tarafın farm yapmasını engellemek. e senin adamların da boş lanede farm fırsatını değerlendirirse smiteı geç sana gerek kalmadan alırsınız oyunu.

ben arabayı kapısı açık kullanıyorum. düşmüyosun, herkes açık kullansın. demek gibi bir şey bu smite olmadan jungle yapın demek dostum. Oyunu öğrenince anlarsın smitesız jungle yapabiliyomusun diye. oyuna yeni başlayan tiplerin birden artmasından dolayı olsa gerek çok fazla ezik level 30 var. öyle direk öğrenemezsin yani. (19 level arkadaş var, oyunu öğretiyorum smurf account ile. Çoğundan daha iyi oynar ki DotA falan da oynamadı kendisi.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 23 Kasım 2011; 8:34:06 >
  • quote:

quote:

konuda mantık hatası var bi kere sen smiteı jungleın hızlansın diye alıyorsun. zaten jungleın amacı earlyde bolca gank atıp karşı tarafın farm yapmasını engellemek. e senin adamların da boş lanede farm fırsatını değerlendirirse smiteı geç sana gerek kalmadan alırsınız oyunu.

ben arabayı kapısı açık kullanıyorum. düşmüyosun, herkes açık kullansın. demek gibi bir şey bu smite olmadan jungle yapın demek dostum. Oyunu öğrenince anlarsın smitesız jungle yapabiliyomusun diye. oyuna yeni başlayan tiplerin birden artmasından dolayı olsa gerek çok fazla ezik level 30 var. öyle direk öğrenemezsin yani. (19 level arkadaş var, oyunu öğretiyorum smurf account ile. Çoğundan daha iyi oynar ki DotA falan da oynamadı kendisi.)

Bak arkadaşım ben hangi herolar smite olmadan yapar dedim.Sen hala smitesız olmaz diyosun.Türkçen yoksa Translate'e at ingilizce oku.

• yapabilirsin ama çok uzun sürer anlamı kalmaz.

smite zaten jungle'ı hızlandırmanı ve erken baskın yapabilmeni sağlamak için var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcg

yapabilirsin ama çok uzun sürer anlamı kalmaz.

smite zaten jungle'ı hızlandırmanı ve erken baskın yapabilmeni sağlamak için var.

Ama smite yerine exhaust olsa gang daha başarılı olmaz mı ?
  • quote:

quote:

quote:

Bak arkadaşım ben hangi herolar smite olmadan yapar dedim.Sen hala smitesız olmaz diyosun.Türkçen yoksa Translate'e at ingilizce oku.

Zekanda problem mi var ? Smite almadan adamı öttürürler hiç bir hero smite'sız jungle yapamaz. Yapıyorum diyorsa o başka birşey yapıyordur burda söylemeyeyim....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tcg

yapabilirsin ama çok uzun sürer anlamı kalmaz.

Ama smite yerine exhaust olsa gang daha başarılı olmaz mı ?

gang'da daha başarılı olursun.

tabi aynı level'de ve aynı hızda olursan ki bunu yapan görmedim.
    ben udyr'le başta golem alıyorum mesela. smite olmadan almam çok zor ilk levelde. e zaten golem almayınca kafadan 2 dakka geçikiyorsun. git gel yapıyorsun sürüyle. boş yere fazladan pot yani para harcıyorsun.
    sonrasında millet level 6 iken sen 4 kalıyorsun. gang'a gitsen ex ile adamlara iyilik yapmış olursun gibi geliyor bana zira seni harcarlar iyi bir zamanlaman yoksa :)

bir de normal game'de nooblar oluyor zaten direk lane'e geçip minion bekliyorlar. yani yapsan da koymaz fazla.
    ranked game'de millet golemi kapıcam diye 5 kişi giriyor. ya da dragon'u alacağım diye kendini feda ediyor. bu tür şeylerde smite çok yararlı.

yani elinin d,f tuşlarına gittiğini biliyorum savaşta ama bir jungler olarak ya kırmızı ya da mavi sende olmalı mutlaka.

level 10'a kadar 3-4 başarılı baskın düzenleyebilirsen oyunu alırsınız.

hero konusuna gelirsek;
    her hero ile jungle yaparsın :) evet yaparsın. ama ne kadar başarılı olursun bilmem. gidip golemden değil de kurtlardan başlarsın. 50 defa merkeze gidip gelirsin. yaparsın. ama smite olmadan başarılı gang yapıcam diyorsan normal game'de shaco öneririm. smite olmadan level 6 da dragon kesiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61gün -- 23 Kasım 2011; 9:18:37 >

• smitesiz jungle olmaz her takımda 1 smite 1 cv 1 heal 1 exha 1 ignte şart smite hem early hem latede lasım baron dragon buff çalmak için olmazssa olmaz smite
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ates Karaboga

quote:

quote:

quote:

Zekanda problem mi var ? Smite almadan adamı öttürürler hiç bir hero smite'sız jungle yapamaz. Yapıyorum diyorsa o başka birşey yapıyordur burda söylemeyeyim....

Tamam.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.