Şimdi Ara

Smite Olmadan Jungle ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tcg

quote:

Orijinalden alıntı: Krofessional

quote:

Orijinalden alıntı: tcg

yapabilirsin ama çok uzun sürer anlamı kalmaz.

smite zaten jungle'ı hızlandırmanı ve erken baskın yapabilmeni sağlamak için var.

Ama smite yerine exhaust olsa gang daha başarılı olmaz mı ?

gang'da daha başarılı olursun.

tabi aynı level'de ve aynı hızda olursan ki bunu yapan görmedim.
    ben udyr'le başta golem alıyorum mesela. smite olmadan almam çok zor ilk levelde. e zaten golem almayınca kafadan 2 dakka geçikiyorsun. git gel yapıyorsun sürüyle. boş yere fazladan pot yani para harcıyorsun.
    sonrasında millet level 6 iken sen 4 kalıyorsun. gang'a gitsen ex ile adamlara iyilik yapmış olursun gibi geliyor bana zira seni harcarlar iyi bir zamanlaman yoksa :)

bir de normal game'de nooblar oluyor zaten direk lane'e geçip minion bekliyorlar. yani yapsan da koymaz fazla.
    ranked game'de millet golemi kapıcam diye 5 kişi giriyor. ya da dragon'u alacağım diye kendini feda ediyor. bu tür şeylerde smite çok yararlı.

yani elinin d,f tuşlarına gittiğini biliyorum savaşta ama bir jungler olarak ya kırmızı ya da mavi sende olmalı mutlaka.

level 10'a kadar 3-4 başarılı baskın düzenleyebilirsen oyunu alırsınız.

hero konusuna gelirsek;
    her hero ile jungle yaparsın :) evet yaparsın. ama ne kadar başarılı olursun bilmem. gidip golemden değil de kurtlardan başlarsın. 50 defa merkeze gidip gelirsin. yaparsın. ama smite olmadan başarılı gang yapıcam diyorsan normal game'de shaco öneririm. smite olmadan level 6 da dragon kesiyor

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Sevdim bunu ^^
  • smite sız jungle yaparsan ancak low teamlere karsı basarılı olursun. biraz deneyimli bir jungler a karsı smitesız jungle yaparsan cok rahat counterlanırsın bufflarını caldırırsın.dragon fightlarda bi adım geride olursun. nashor fightlarda keza. he zaten sen bu gibi fightların yasanmadıgı oyunlar oynuosan yap smitesız jungle olmaz bisi. smitesız jungle yapıcak karakterleride yazayım ben sana

warwick udyr olaf xin zhao fiddlesticks lee sin tryndamere shaco .bunlarla cok yavaslamadan smitesız jungle yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chicheck

smite sız jungle yaparsan ancak low teamlere karsı basarılı olursun. biraz deneyimli bir jungler a karsı smitesız jungle yaparsan cok rahat counterlanırsın bufflarını caldırırsın.dragon fightlarda bi adım geride olursun. nashor fightlarda keza. he zaten sen bu gibi fightların yasanmadıgı oyunlar oynuosan yap smitesız jungle olmaz bisi. smitesız jungle yapıcak karakterleride yazayım ben sana

warwick udyr olaf xin zhao fiddlesticks lee sin tryndamere shaco .bunlarla cok yavaslamadan smitesız jungle yapabilirsin.

Eyvallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: R1D1

quote:

Orijinalden alıntı: HellRazor

quote:

Orijinalden alıntı: R1D1

Olaf ile yapılabilir. Bunu sorduğuna göre yenisin sanırım oyunda. Smite sadece early için var demiş bazıları. Smite her oyun için şart. Dragon, baron, blue, red çalmak için gerekli. Ya da karşı takımın çalmasını engellemek için. Ayrıca takım arkadaşlarının yardımıyla smite olmadan yapabilirsin her jungler ile. Ama smite ŞART.

Olaf dedin de aklıma Dyrus'ın Olaf'la ''Smite'' ile Baron çaldığı oyun geldi.

Evet o unutulmaz oyunlardan biri. Bot'a yaptığı gank de süperdi.

Evet. Çaldığında kahkahası bana da bulaştı.

• Shaco rahat yapıyor.
  • yapılır ama yüksek lvl'lerde sıkıntı olabilir
  • Bence smite ayakbağı oluyor yüksek levellerde. Özellikle ilk 2-3 dakikalık jungle periyodundan sonra madred's razors alabilirsen (ki 700g standart yapman lazım) pek bir anlamı kalmıyor smitenin.
    Ama şu durumda yararlı;
    1. Eğer düşmanın junglesine ward koymuşsan, smiteyi çalmak için kullanabilirsin, ama genelde düşmanı öldürüp buffunu çalmak daha mantıklı.
    2. Eğer baron/dragon yapıyorsan çalınmasın diye son vuruşu smite ile yapabilirsin.

Bunun dışında smite yerine exhaust/ignite tercih ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aristona_ -- 23 Kasım 2011; 15:59:41 >
  • güldürdü

smitesiz jungler op hiç almayın smite ne gerek ne lüzum saçma sapan bişi zaten

(vee free baronlara hoşgeldin diyoruzz )
  • smite sadece jungleda büyük mönsterlar için kullanıyorsanız yapmayın zaten jungle
  • Artik 4 yada 6 lvl da gank icin Jungle yapanlar nedense ezik sayiliyor. Son gunlerde surekli 1-2 lvl larda ve 4-5 lvl larda 2 kez gank atiliyor. Bu da demek oluyorki ne kadar hizli jungle o kadar etkili oyun.
  • Koskaca forumda smitesiz jungle yapmaya çalışan zihniyetler hala benle dalga geçebiliyor ya şaşıyorum somalide falanmı doğdunuz ilginç. Smiten yoksa ne baron alabilirsin ne dragon alırsın hatta smitesiz jungle yapan varsa zaten kendi bufflarını falanda kaptırırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrueLProjectoR

Koskaca forumda smitesiz jungle yapmaya çalışan zihniyetler hala benle dalga geçebiliyor ya şaşıyorum somalide falanmı doğdunuz ilginç. Smiten yoksa ne baron alabilirsin ne dragon alırsın hatta smitesiz jungle yapan varsa zaten kendi bufflarını falanda kaptırırsın

Son birkac mesajini okudukdan sonra gercekten samimiyetimle soyluyorum; seni dovmek isterdim.

Edit:
    Herhangi bir amac gutmeden, sadece zevk icin. Inan bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurcellOnline -- 23 Kasım 2011; 17:44:09 >
  • quote:

Koskaca forumda smitesiz jungle yapmaya çalışan zihniyetler hala benle dalga geçebiliyor ya şaşıyorum somalide falanmı doğdunuz ilginç. Smiten yoksa ne baron alabilirsin ne dragon alırsın hatta smitesiz jungle yapan varsa zaten kendi bufflarını falanda kaptırırsın

Bizim elo 1750 degil.Heralde ondan zorlanmıyorum.
  • smitesiz trundle la bende yapıyorum hemde 3-5 saniye hız kaybederek sadece.yerine aldığım teleport speliyle gank yapmıştım bir seferinde .Ama smite almak lazım garanti olsun diye dragon baron filan keserken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krofessional

quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

quote:

Orijinalden alıntı: TheMutant

konuda mantık hatası var bi kere sen smiteı jungleın hızlansın diye alıyorsun. zaten jungleın amacı earlyde bolca gank atıp karşı tarafın farm yapmasını engellemek. e senin adamların da boş lanede farm fırsatını değerlendirirse smiteı geç sana gerek kalmadan alırsınız oyunu.

ben arabayı kapısı açık kullanıyorum. düşmüyosun, herkes açık kullansın. demek gibi bir şey bu smite olmadan jungle yapın demek dostum. Oyunu öğrenince anlarsın smitesız jungle yapabiliyomusun diye. oyuna yeni başlayan tiplerin birden artmasından dolayı olsa gerek çok fazla ezik level 30 var. öyle direk öğrenemezsin yani. (19 level arkadaş var, oyunu öğretiyorum smurf account ile. Çoğundan daha iyi oynar ki DotA falan da oynamadı kendisi.)

Bak arkadaşım ben hangi herolar smite olmadan yapar dedim.Sen hala smitesız olmaz diyosun.Türkçen yoksa Translate'e at ingilizce oku.

yapabilicek olman, yapmanın mantıklı olduğu anlamına gelmez diyorum. O yüzden hangisi yapar kiee diye düşünmeye de gerek yok. Algılayabiliyor musun?

• Abi her benzer konuda açıklama yapan arkadaşlara Saygı göstererek acıyorum,yanibelli başlı oyun yapıları var.Meslea Counter-jungle,duyduysan eğer smitesız jungle oynamak gibi bir şey aklının ucundan bile geçmez.Hani hala bazı insanlar jungle'ın amacını neutral monster temizlemek sanıyor ya o da değişik bir boyut

Phtx3 kesin yazmıştır ama ben genede ekliyim,50 kere açıklasa da uğraşıyo adam.
    Smite;
    1) Kendi jungle'ının korunmasını
    2)Drag/Nash steal ve/veya secure için olmazsa olmazdır
    3)jungle hızlandırır=route çabuk biter=fazla gank fazla=mutlu ayrılan teammate
    4)Counter jungle yaparsın,bu sana karşı junglerdan fazla gank/gold/exp kazanmanı sağlar

Tecrübeye dayalı bir iki not=counter jungle yapılmış bir jungle -hele ki buna dayalı olarak route değiştiremiyorsa- bırakın gank atmayı,outleved ve outfarmed kaldığı için oyundan kopma aşamasına bile gelebilir.Güzel şeydir yani yapın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batkay -- 23 Kasım 2011; 18:14:35 >
  • quote:

quote:

Son birkac mesajini okudukdan sonra gercekten samimiyetimle soyluyorum; seni dovmek isterdim.

Edit:

Belki rüyanda zaten edecek 2 kelimesi olmayanlar kavgaya başvurur çünkü 2 kelime edecek bir beyine sahip değildir o durumdasın işte ağlanacak hal yani

• quote:

quote:

quote:

Edit:

Belki rüyanda zaten edecek 2 kelimesi olmayanlar kavgaya başvurur çünkü 2 kelime edecek bir beyine sahip değildir o durumdasın işte ağlanacak hal yani

Ben ayni seyi gercekte yapamacagini bildigi seyleri Klavyede yapmaya calisanlar icin dusunuyorum. Tek temennimde seninle karsilasmak olur bu durumda.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.