Şimdi Ara

Smite (Önemli problem içerir)!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar. Epey uzun bir zamandır Smite oynarım. Yakın bir zamanda ekran kartı değişikliği yaptım. Asus Radeon R7 260x aldım 2 Gb.
    İlk zamanlarda hiç bir problem yok iken Smite'ta sadece ''Conquest'' haritasında minionlar görünmez olmaya ,karşı tarafın tanrıları görünmez olmaya ve grafikler birbirine girmeye başladı. Conquest oynayamaz oldum. İnternette bir kaç araştırma yaptım ve bu durumdan şikayetçi olan sayısı bir elin parmağını geçmeyecek kadar kişinin Hi-Rez'e ticket attığını öğrendim. Lakin hiç biri sorunun çözüldüğünü bildiren bir güncelleme yapmamış. Oynadığım diğer oyunlarda problem yaşamıyorum. Sadece Smite Conquest oynarken bazen oyundan atıyor bazen grafiklerde bu tarz saçmalıklar yaşanıyor. Bunun nedeni ne olabilir? Her hangi bir fikriniz var ise lütfen belirtiniz.

Sistem özelliklerim:
    Windows 7 Ultimate 32 Bit
    Intel(R) Core2 duo CPU E7500 2.93Ghz
    6 GB ram

• o cpuyuda değiştir baya eskidi oyuna gelirsek tekrar yüklemeyi deneyebilirsin fazla kişide sorun yoksa çözümüde yoktur.
  • Ekran kartı değişikliğinden önce sahip olduğun kart directx kütüphanesi açısından ve marka üreticisi açısından farklı kütüphane ve driver kullanıyorsa böyle bir problem yaşaman normaldir.

DirectX kütüphanenin ve ekran kartı sürücüsünün temiz kurulumunu yapmayı dene. Eski kütüphane ve sürücülerin registry kayıtlarına kadar sisteminden kaldırıp en güncel olanlarını kur büyük olasılıkla sorunun düzelecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beybifeys

Ekran kartı değişikliğinden önce sahip olduğun kart directx kütüphanesi açısından ve marka üreticisi açısından farklı kütüphane ve driver kullanıyorsa böyle bir problem yaşaman normaldir.

DirectX kütüphanenin ve ekran kartı sürücüsünün temiz kurulumunu yapmayı dene. Eski kütüphane ve sürücülerin registry kayıtlarına kadar sisteminden kaldırıp en güncel olanlarını kur büyük olasılıkla sorunun düzelecektir.

Yapıcam onu şimdi teşekkürler hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.