Şimdi Ara

SMİTE Online Oynyanlar Buraya (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.124
Cevap
31
Favori
222.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni basliyan arkadaslar yararlanalim refarans linkihttp://www.smitegame.com/play-for-free?ref=MorfeusGT

Sizin bildiginiz promosyon kodlari varsa alabilirim tam oalrak nereye giriyorum acaba kodlari.
  • Arkadaşlar Closed Beta hesabı/Seviye 30/God Pack/Dolu skinli bir hesap satıyorum. yeni başlayacaklar için kaçırılmaz firsat:https://forum.donanimhaber.com/m_119515236//tm.htm#119515236
  • Oyunu yükledim de "Smite is waiting for download" dedi kaldı . Bunun bi çözümü var mı ?
  • srcn13579 S kullanıcısına yanıt
    Tekrar ac kapa duzelir buyuk ihtimal alan hesaplamasi falan yapiyordur.
  • Heveslendim dün üyelik falan actım launcher dan oyunun 2.5 gb ı 2 saati buldu inmesi sonra bir baktım indirme sıfırlanmıs tekrar baslamıs sinirlenip sildim ne var ne yoksa nasıl olur arkadas 2.5 gb bu kötü internetle inmiş bir anda sıfırlanıp tekrar indiriyor
  • DanPat kullanıcısına yanıt
    direk steam üzerinden indir
  • ARKADASLAR SMITE 3V3 TURNUVASI OLCAK HALA OYNUYANLAR VARSA KATILMANIZI ONERIRIM KAZANANA HER OYUNCA 400 GEMS VERICEKLER

http://smitelab.tv/showthread.php?tid=94 DAHA FAZLA BILGI ICIN LINKE TIKLAYIN
  • BlindGuardianNN kullanıcısına yanıt
    steam nasıl bir platform güzel midir yani pek bilmiyorum da ordan mı indiriyim yoksa web sitesinden mi
  • Orange Juice kullanıcısına yanıt
    steamdan indirmiştim sanırım, oradan indir. Olmasa bile fark etmez oyunun kendi sitesinden indirebilirsin. fakat kurulumu biraz farklı, yani kurduktan sonra ekstradan dosyaların kurulu olduğu klasörde birkaç işlem daha yapıyorsun ondan sonra çalışıyor, genel olarak hep böyle kurulduğu için bununla ilgili video anlatımlarıda mevcut bakabilirsin youtubeden felan. Oyun değişik biraz, tanrılar felan var işte thor, Ra v.b. aynı lol gibi zaten tek fark rpg olması. yani lol oynamayı bilen biri bu oyunda pek bi zorluk çekmeden öğrenir. mantık aynı çünkü. Eğitimler 5 aşama şeklinde sürüyor hepsini bitir ondan sonra oynu rahat çözersin, hero denemek kalır artık geriye sadece.
  • Arkadaşlar iyi oyunlar ortalama bir oyuncuyum bazen iyi oynuyorum bir yılı aşkın zamandır takılıyorum oyunda zaman zaman bir ara takımım vardı kaybettim oyunu bıraktılar knigt online a geçtiler ben geçmedim. şimdi solo takılıyorum çok sarmıyor. İyi bir takım kuçuk bir klan varsa Ts li yada başka bir şeyli elemana ihtiyaç varsa bana ulaşırsa sevinirim guardian support rolde hem lol hem de bu oyunda tecrübeliyim.
    Nick: khenzur

saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sacranuel -- 31 Ekim 2016; 16:15:13 >
  • Sexxx Dreams kullanıcısına yanıt
    Evet henüz İngilizce haricinde ses paketi yok, olacağına dair bir açıklama da yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler konu neden ölmüş?

ben de başladım yaklaşık 1 aydır oynuyorum lvl 29, 30 olunca ranked girmeye başlıycam. akşamları takılan varsa ekleşelim.
  • millet deli gibi pladins oynuyor şu oyunu oynayan yok, oyuncular klasik moba gibi kasıntı 5v5 kule maçları sevmiyor desem bu oyunda girersin arenaya kısa sürüyor zaten zevk alır çıkarsın
  • Yüksek seviyelerde neredeyse hiç kimse yok 2-3 dakika bekliyorsun. O yüzden bırakmıştım 6 ay önce. Bugün Paladins denedim. Smite gibi orjinal bir oyun varken Overwatch ın birebir kopyasını oynamak hiç keyif vermedi.

• Great.Wave kullanıcısına yanıt
    Ow nin birebir kopyası demişsin de paladins daha önce çıktı.

• Merhaba arkadaşlar oyuna yeni başladım, ability builder ve item builder kısmını açıklayabilecek var mı ne yapmak gerekiyor acaba bu kısımda tam olarak anlayamadım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: aLdacTrack

Merhaba arkadaşlar oyuna yeni başladım, ability builder ve item builder kısmını açıklayabilecek var mı ne yapmak gerekiyor acaba bu kısımda tam olarak anlayamadım ?

Ability build, yüksek power ve pen ağırlıklı buildler oluyor bu oyunda. Cooldownu da koyabilirsin işin içine. Birde auto attack buildler var. Eğer Lol'den geldiysen AD-AP olayı ve süper karışık buildler yok smiteta. Şimdi detaylı build açıklardım da 2 gün sonra 4.sezon başlıyor oyunda; itemlerin yarısı değişicek ve en az 20-25 kadar yeni item eklenecek. Şuan pro oyuncular bile season 4 buildi kurmuş değil. O yüzden bekle, sezon oturunca youtube'dan bakarsın

(ability buildden kastın hangi yeteneği hangi sırayla level atlattıracağınsa, onu deneye yanıla kendin öğreneceksin zira oyun şekline ve karşı takımdaki karakterlere göre değişiklik gösterir. Misal full temizleme yeteneği olmayan bir takımda arachnenin her zaman 3 numaralı skiline abanıyorum ben, normalde herkes 1 i fuller önce. Bu ve bunun gibi şeyleri oynayıp pro oyuncuları izledikçe öğrenebilirsin)

Bir de tavsiye, mekanik olarak çok basit karakterleri (Neith, Loki, Ymir, Anubis, Poseidon, Kukulkan) sırf basitler ve çok hasar veriyorlar diye mainlemeye kalkma; rakiplerinin seviyesi arttıkça fena tokatlamaya başlarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakimichi-kun -- 1 Şubat 2017; 3:49:9 >

• morphinomaniac kullanıcısına yanıt
    steamdan indir ve indirince hemen oh mis payt diye oyuna girilmiyor , ilginç ve anlamadığım birkaç aayar yapman gerekiyor youtubeden izlersin ama oyun belli bir süreden sonra kabak tadı veriyor bilgin olsun
  • Hakimichi-kun kullanıcısına yanıt
    Bilgiler için çok teşekkür ederim. Oyuna yeni başladığım için daha herşeyi çözemedim ama zamanla öğreneceğim artık Bir de Neith ve Ymir karakteri hoşuma gitti onlarla oynuyorum şimdilik, sizce geliştirmeyeyim mi bu karakterleri farklı karakterler mi denemeliyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLdacTrack -- 1 Şubat 2017; 11:56:7 >
  • Hocam şuan oyunda bakım tarzı bir olay mı var? 3-4 aydır girmedim oyuna ve şuan sunucuya bağlanamıyorum, hesap ismimi yollattım emin olmak için şifremi sıfırladım yine de bağlanamıyor sunucuya.
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.