Şimdi Ara

SMİTE Online Oynyanlar Buraya (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.124
Cevap
31
Favori
222.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: scrutinizingyou

Kukulkanin ultisinden once 3. Skilli gelir bence.Late Gamede o skill acayip olumcul olabiliyor.Ultiside arkadasin dedigi gibi crowd control yapan skillerle birlestiginde en az double getiriyor.Ultisi yavas ama gidis yollarina attiginda karsi taraf tecrubesizse buyuk iht kacamiyor.

Aynen öyle 3. skill son seviyede son itemlerde çok fazla vuruyor canının yarısından fazlasını alıyor.

Şu oyunda favori gods gibi bir şey olsaymış tanrı seçiminde tüm tanrıları karşımda görüyorum oynadıklarımı unutuyorum. Ultimate god pack almanın zararı her gelen tanrı açık geliyor 2 sene öncemi ne almıştım 60-70 god var sıkıldıkça başkasına geçiyorum.

SOL item build nasıl olmalı karakteri sevdim ama item build yapamadım.Hunter gibimi kullanıcaz
    http://www.smitefire.com/smite/guide/heat-me-up-in-depth-sol-guide-season-3-9570

şu build nasıl gider?

• Ben magelerde hep bu dizilimi kullaniyorum.Shoes of focus,chronos pendant,sword of desolation mu ne(3. Sezon penetration itemi)rod of tahuti,soul reaver,bu item hep degisiyor.Dizilimde penetrationda veya sonra life steal alinabilir(bancroft talon kullabiyordum).Crd ler ve magical powerlar haric digerleri degisebiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Damage ve coldown odaklı build kullanıyorsun.Linkini attığım builde adam hybird demiş.Elinde kılıç ile vuran mage var.Ultisi havaya uçuyor freya.Onda nasıl builde yapılıyor serilik üzerine aynı buildi solda kullanıyorlar sanırım.Linkini attığım ise hem damage odaklı hemde hız odaklı değişik olmuş.

Sonuç olarak nasıl build kullansam karar veremedim.Anubis ra falan olsa full atak ve coldown düşürmeye odaklanırım.Sol un 1 deki skill hiçbir işe yaramıyor 2 deki sağlam damage çıkarıyor 3 zaten kaçmak için ultisi fena değil ama yavaş kaldığı olabiliyor her vuruşu rakibi tutmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 9 Mart 2016; 11:50:00 >
  • Arkadaşlar Steam üzerinden ultimate god pack aldım ama nasıl etkinleşecek bu bilen var mı acaba?

• PCFD0795A50360208

Freya + Pixel Buster Skin Kodu
    Humble Bundle vermiş işine yarayan varsa kullanabilir arkadaşlar
  • Smite 2.yılını büyük hediyelerle kutluyor.

SMITE - Ultimate God Pack Steam'de 24.50 TL'ye düştü! Bu paket ile oyundaki 72 adet tanrıya ve ileride gelecek olanlarına ücretsiz sahip olabilirsiniz.
    -All Gems will be 33% off and the Playstation 4 Founders Pack will be 50% off!
    -double login bonuses ALL week long!

2.yıl kutlama vidosu

Detaylar :http://www.smitegame.com/happy-birthday-smite-2

---
    BSC de haberini yapmak isterseniz diye yetkili abileri mention luyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 22 Mart 2016; 17:51:03 >

• Merhaba arkadaslar 3vs3 lig icin devamli oynayacak takim arakadasi araniyor. Oynadigi rol farketmez. Biz su an iki kisiyiz ve silver 2yiz. Oynamak isteyen arakadaslar mesaj yazsin. İsteyenler ekleyebilir nick: inthename0fgod

• quote:

Orijinalden alıntı: Th3unforgiven

Merhaba arkadaslar 3vs3 lig icin devamli oynayacak takim arakadasi araniyor. Oynadigi rol farketmez. Biz su an iki kisiyiz ve silver 2yiz. Oynamak isteyen arakadaslar mesaj yazsin. İsteyenler ekleyebilir nick: inthename0fgod

türk klanlarına girin klan yerine türk diye yazın çıkıyor bir sürü klan oradan bulursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

quote:

Orijinalden alıntı: Th3unforgiven

Merhaba arkadaslar 3vs3 lig icin devamli oynayacak takim arakadasi araniyor. Oynadigi rol farketmez. Biz su an iki kisiyiz ve silver 2yiz. Oynamak isteyen arakadaslar mesaj yazsin. İsteyenler ekleyebilir nick: inthename0fgod

türk klanlarına girin klan yerine türk diye yazın çıkıyor bir sürü klan oradan bulursunuz.

Kardesim clanım var. Ben iyi bir 3. arıyorum sadece.
  • Selam arkadaşlar Smite Ultimate God Pack satın aldım yalnız oyun içinde aktif değil . Aktifleştirmek için ne yapılması lazım ? Yardımcı olan arkadaşa çok minnettar kalırım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Defias

Selam arkadaşlar Smite Ultimate God Pack satın aldım yalnız oyun içinde aktif değil . Aktifleştirmek için ne yapılması lazım ? Yardımcı olan arkadaşa çok minnettar kalırım .

Steam forumlarına bak bunu yazan birini görmüştüm olmadı ticket atarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 4 Nisan 2016; 6:29:01 >
  • Hocam steam forumlarında bir çözüm yolunu yazmışlardı o şekilde hallolmadı . Ticket attım bugün 4. Gün daha cevap gelmedi .
  • quote:

Hocam steam forumlarında bir çözüm yolunu yazmışlardı o şekilde hallolmadı . Ticket attım bugün 4. Gün daha cevap gelmedi .

Turnuva var diye herhalde benim sorunuma ertesi gün dönmüşlerdi cevap gelene kadar devam et oynamaya tanrı alsan bile iyilikler geri veriliyor god pack alınca

• quote:

quote:

Hocam steam forumlarında bir çözüm yolunu yazmışlardı o şekilde hallolmadı . Ticket attım bugün 4. Gün daha cevap gelmedi .

Turnuva var diye herhalde benim sorunuma ertesi gün dönmüşlerdi cevap gelene kadar devam et oynamaya tanrı alsan bile iyilikler geri veriliyor god pack alınca

Eyvallah hocam sağolasın bilgilendirdiğin için .
  • arkadaşlar smite'ı beta zamanında oynamıştım bir süre sonra neden bıraktığımı da hatırlamıyorum gerçi öyle oynamadım uzun süre.

acaba smite'a geri dönülür mü? oyunun son durumu nedir

tps moba oynayasım var smite ile paragon arasında git gel yaşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

arkadaşlar smite'ı beta zamanında oynamıştım bir süre sonra neden bıraktığımı da hatırlamıyorum gerçi öyle oynamadım uzun süre.

Paragon oynamak için founder pack falan almak gerekiyor diye biliyorum. Benimde oynamak istediğim oyun paragon ama smite'daki tüm karakterleri açan üstüne gelecekte gelecek olanlarıda ücretsiz oynayabildiğin paket 99 dolara satılıyor Ben 2-3 sene önce smite da 30 dolara almıştım 2 senedir gelen tüm tanrılara beleşe sahip oluyorum. Şuan steamde 49 tl 2. yıl kutlamalarıyla 24 tl ye düşmüştü geçen ay.Smite'ın yapımcısının oyunu paladins var oda çıktığınmda f2p olacak ve tüm championsları açan paketi 20 dolara satılıyor. Bu firmayı inanılmaz seviyorum paragöz değil.

Paragon'un oynanış videolarına baktım çevre çok farklı grafikler atmosfer mükemmel skill vuruş animasyonları üzerinde durulmuş güzel duruyor ama oynanış farklı. Oynanış yapısı smite dan çok farklı o farkı anlatmam zor ama videolarını izlersen anlarsın. Smite daki akıcılık kesinlikle yok ama kendine has oynanışı var. Mod olarak neler var araştırmadım twitchden yayınları izledim smite daki fetih modunun conquestin aynısı var ama haritası eğimli inişli çıkışlı çevre detayları yüksek.

Overwatch ve battleborn da düşündüğüm oyunlar ama overwatch ve battleborn 100 tl den aşağı bulunmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 13 Nisan 2016; 0:57:16 >

• quote:

quote:

arkadaşlar smite'ı beta zamanında oynamıştım bir süre sonra neden bıraktığımı da hatırlamıyorum gerçi öyle oynamadım uzun süre.

Paragon oynamak için founder pack falan almak gerekiyor diye biliyorum. Benimde oynamak istediğim oyun paragon ama smite'daki tüm karakterleri açan üstüne gelecekte gelecek olanlarıda ücretsiz oynayabildiğin paket 99 dolara satılıyor Ben 2-3 sene önce smite da 30 dolara almıştım 2 senedir gelen tüm tanrılara beleşe sahip oluyorum. Şuan steamde 49 tl 2. yıl kutlamalarıyla 24 tl ye düşmüştü geçen ay.Smite'ın yapımcısının oyunu paladins var oda çıktığınmda f2p olacak ve tüm championsları açan paketi 20 dolara satılıyor. Bu firmayı inanılmaz seviyorum paragöz değil.

Paragon'un oynanış videolarına baktım çevre çok farklı grafikler atmosfer mükemmel skill vuruş animasyonları üzerinde durulmuş güzel duruyor ama oynanış farklı. Oynanış yapısı smite dan çok farklı o farkı anlatmam zor ama videolarını izlersen anlarsın. Smite daki akıcılık kesinlikle yok ama kendine has oynanışı var. Mod olarak neler var araştırmadım twitchden yayınları izledim smite daki fetih modunun conquestin aynısı var ama haritası eğimli inişli çıkışlı çevre detayları yüksek.

Overwatch ve battleborn da düşündüğüm oyunlar ama overwatch ve battleborn 100 tl den aşağı bulunmuyor.

heroların açık olup olmaması pek önemli değil açıkcası zamanında baya oynamıştım bir çok hero açık tabi bir çok açık olmayanda var ama zaten ben oynaya oynaya hero açmayı seven bir insanım o problem değil.

benim sormak istediğim oyunun genel durumu balansı vb ne durumda şimdi tekrar başlamama değer mi yoksa başka oyunlara mı şans versem diye düşünüyorum sadece. geçen gün kurdum az oynayım dedim baya değişik geldi gözüme pek ısınamadım gibi.

• Ben 1 sene kadar önce 2 ay oynamıştım. Oyun çok güzel. oyunu oynayan başka arkadaşım olmadığından bırakmıştım ben. açıkcası lol ve dotaya göre daha eğlenceli gelmişti bana. ama zevkler ve renkler farklı oluyor. dota ve lol daha çok tutulmuş bir oyun. yinede kısaca çok iyi bir oyun diyebilirim.
  • quote:

quote:

quote:

heroların açık olup olmaması pek önemli değil açıkcası zamanında baya oynamıştım bir çok hero açık tabi bir çok açık olmayanda var ama zaten ben oynaya oynaya hero açmayı seven bir insanım o problem değil.

benim sormak istediğim oyunun genel durumu balansı vb ne durumda şimdi tekrar başlamama değer mi yoksa başka oyunlara mı şans versem diye düşünüyorum sadece. geçen gün kurdum az oynayım dedim baya değişik geldi gözüme pek ısınamadım gibi.

Oyundaki karakterleri oynayarak açmak zor ise hiçte keyifli olmuyor. O paralarla skin falan alınıyorsa skin almayıp karakter almak zorunda kalabilirsin. Paladins'de 20 dolara gelecek tüm karakterleri içeren paketi aldım. Bir daha oyuna hiçbir şekilde para vermem gerekmeyecek. Smite'da zamanında 50 liraya almıştım oyuna ara verdim döndüm gelen tüm tanrıları açmakla uğraşmadan oynuyorum. Aynı olay paragonda da var ama fiyatı 99 dolar.

Smite ile paragon apayrı oyunlar gerek grafik gerek oynanış aşırı farklı. Paragon f2p olursa denerim 20 dolar verip erken erişimine falan girmem.Sonuçta ben paragon alırsam smite ı bırakmayacağım fazla giremeyeceğim için oyuna gelen karakterleri açmak beni zorlayabilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Oyundaki karakterleri oynayarak açmak zor ise hiçte keyifli olmuyor. O paralarla skin falan alınıyorsa skin almayıp karakter almak zorunda kalabilirsin. Paladins'de 20 dolara gelecek tüm karakterleri içeren paketi aldım. Bir daha oyuna hiçbir şekilde para vermem gerekmeyecek. Smite'da zamanında 50 liraya almıştım oyuna ara verdim döndüm gelen tüm tanrıları açmakla uğraşmadan oynuyorum. Aynı olay paragonda da var ama fiyatı 99 dolar.

Smite ile paragon apayrı oyunlar gerek grafik gerek oynanış aşırı farklı. Paragon f2p olursa denerim 20 dolar verip erken erişimine falan girmem.Sonuçta ben paragon alırsam smite ı bırakmayacağım fazla giremeyeceğim için oyuna gelen karakterleri açmak beni zorlayabilir.

paladin nasıl bir oyun. Bende yeniden smite a başlamayı düşünüyordum.

• 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.