Şimdi Ara

SMİTE Online Oynyanlar Buraya (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.124
Cevap
31
Favori
222.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar serwer mı kapalı giriş yapamıyorum
  • Kapalıydı 2.21 patchı geldi.Yeni tanrı amaterasu ve yeni skinlerde eklendi.Özellikle Neithin yeni skinini bekliyorum ama bir bug var patch gelmesine rağmen skin gelmedi düzeltiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scrutinizingyou

Kapalıydı 2.21 patchı geldi.Yeni tanrı amaterasu ve yeni skinlerde eklendi.Özellikle Neithin yeni skinini bekliyorum ama bir bug var patch gelmesine rağmen skin gelmedi düzeltiyorlar.

Teşekkürler

Bende de launcher otomatik olarak pach i çekmedi. Oyun klasöründeki manuel pach yükleme ile halletim olayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TremoR666

quote:

Kapalıydı 2.21 patchı geldi.Yeni tanrı amaterasu ve yeni skinlerde eklendi.Özellikle Neithin yeni skinini bekliyorum ama bir bug var patch gelmesine rağmen skin gelmedi düzeltiyorlar.

Teşekkürler

Bende de launcher otomatik olarak pach i çekmedi. Oyun klasöründeki manuel pach yükleme ile halletim olayı.

Bunu nasıl yapıyoruz ?
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler

Bunu nasıl yapıyoruz ?

https://www.youtube.com/watch?v=ueTIyAsxbQc

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler

Bunu nasıl yapıyoruz ?

https://www.youtube.com/watch?v=ueTIyAsxbQc

•  SMİTE Online Oynyanlar Buraya

En sonunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsclobberintime -- 13 Ocak 2016; 15:49:39 >
  • Beyler oyunu yeni indirdim smite.exe çalışmayı durdurdu hatası veriyer çözümünü bilen varsa yazabilirmi 2 aydırlı çözümünü bulamadım
  • amelelikmi yapıyoruz oyunmu oynuyoruz belli değil 15 20dklık oynanılan arena maçında 30 iyilik anca geliyor az önce 40dakikalık 5v5 oynadık 70 iyilik verdi ömrümde bu kadar saçma sapan iğrenç bir ödül sistemi görmedim adamlar bildiğin parayı yatır oyuna al herşeyi demiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: itsclobberintime

En sonunda
    quote:

Orijinalden alynty: scrutinizingyou

SMİTE Online Oynyanlar Buraya

En sonunda

Grafikler lowda olmasa daha güzel gözükecekmis

@ajanmania
    Hergün tanri alacaksin diye bir sey yok biraz vakit ayirman lazim günlük giris ödüllerini kaçirma gem etkinliklerini kaçirma bazen indrim oluyor 30 tl ye tüm tanrilar açan paketi satiyorlar falan almani öneririm normal fiyati 49 TL.

2 sene önce ultimate god pack almystim o zamanlar 60 tl idi 2 senedir oyuna kostüm disinda para yatirmam gerekmedi 2 senedir gelen tüm tanrilar açik sekilde geliyor süper bir sey ben böyle ucuz bir oyun görmedim.

Steam'de günlük 20 000 online kişiyi görebiliyor sadece steamden oynanmıyor steame eylülde gelmiş.

Yalnız steam başarımları hesap ile senkronize değil.%70 üzeri başarımların çoğunu açtım %4 olarak gözüküyor umarım yakın zamanda bunu düzeltirler başarım takıntım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 1 Şubat 2016; 15:27:08 >

• Tishrøu nickim 23 lvlim eklerseniz gireriz oyuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

quote:

Orijinalden alynty: scrutinizingyou

SMİTE Online Oynyanlar Buraya

En sonunda

Grafikler lowda olmasa daha güzel gözükecekmis

@ajanmania
    Hergün tanri alacaksin diye bir sey yok biraz vakit ayirman lazim günlük giris ödüllerini kaçirma gem etkinliklerini kaçirma bazen indrim oluyor 30 tl ye tüm tanrilar açan paketi satiyorlar falan almani öneririm normal fiyati 49 TL.

2 sene önce ultimate god pack almystim o zamanlar 60 tl idi 2 senedir oyuna kostüm disinda para yatirmam gerekmedi 2 senedir gelen tüm tanrilar açik sekilde geliyor süper bir sey ben böyle ucuz bir oyun görmedim.

Steam'de günlük 20 000 online kişiyi görebiliyor sadece steamden oynanmıyor steame eylülde gelmiş.

Yalnız steam başarımları hesap ile senkronize değil.%70 üzeri başarımların çoğunu açtım %4 olarak gözüküyor umarım yakın zamanda bunu düzeltirler başarım takıntım var.

Hocam haklısınız her tanrıyı almak gerekmiyor da en ucuz tanrı 2500 iyilik genel ortalaması 5000 küsür civarı her oyunda 20 30 tane iyilik geliyor oyun ucuz olabilir dediğiniz gibi ama resmen adamlar normal kasarsanız almanız çok zor ama parayı verin ucuzundan hepsini alın demiş

• Günlük giriş ödülleri iyi veriyor 450 falan veriyordu galiba bende sürekli birikiyor gidiyorum golden versiyonlarını alıyorum 20-30k falan birikiyor.Dediğin gibi her tanrıyı alman gerekmiyor bende tüm tanrılar var ama hepsiyle oynamıyorsun uzmanlaştığın 10 tanrı falan oluyor.
  • bu arada sunucuya bağlanamıyor falan diyor oyun bakımda sanırsam?
  • Bugün sezon 3 başlıyor patch vs atıyorlar ondan.
  • Yeni sinematik trailer yayınlamışlar eğlenceli olmuş.Steam'de de güzel online sayısına sahip 20k online oyuncuyu görüyor kaldıki steame sonradan geldi.Smite başarımları steam ile senkronize değil o kadar oynadım %80 başarım açmam falan lazım %4 gösteriyor. Yeni başlayanalrda bu sıkıntı olmaz tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 3 Şubat 2016; 18:03:48 >

• hocam oyuna yeni başladım kolay god önerebilir misin sihirbaz ve avcı olsun birde klavyeye yüzünü koysan oynarsın dediğin god var mı :) kukulkan aldım kolay ama 4.skilli iyi atamayınca kaçıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: histrio

hocam oyuna yeni başladım kolay god önerebilir misin sihirbaz ve avcı olsun birde klavyeye yüzünü koysan oynarsın dediğin god var mı :) kukulkan aldım kolay ama 4.skilli iyi atamayınca kaçıyorlar

Kolay tanrı önermektense her hafta değişen rotasyona göre ücretsiz oynanan tanrıları dene.İyi oynadığın varsa satın al onda ustalaş.Kukulkanın ultisi yavaş olduğundan tutturmak zor ama ares varsa hepsini bir yere toplayıp stun atan skilini atarsa o zaman vurabilirsin.Ultisi takım oyununa dayalı anlayacağın.
  • peki teşekkürler
  • Kukulkanin ultisinden once 3. Skilli gelir bence.Late Gamede o skill acayip olumcul olabiliyor.Ultiside arkadasin dedigi gibi crowd control yapan skillerle birlestiginde en az double getiriyor.Ultisi yavas ama gidis yollarina attiginda karsi taraf tecrubesizse buyuk iht kacamiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.