Şimdi Ara

SMİTE Online Oynyanlar Buraya (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.124
Cevap
31
Favori
222.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.twitch.tv/ssebx smite oynayan türk yayıncı
  • SMITE'ın artık kendi bölümü olmalı bence.
  • Steam'e de geldi oyun
  • Yeni oyun modu shadow skinler gelecekmiş

Zeus'a yeni skin
     SMİTE Online Oynyanlar Buraya

Athena'nın altın ve elmas skinlerini düzenlemişler.Smite oynayanlar bilir düzenleme olmayan tanrılarda gold skin alırsanız ten rengide gold oluyor.Yenilenen tanrılarda ise sadece giysilerin rengi değişiyor.

• Zeusun skin sağlammış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Yeni oyun modu shadow skinler gelecekmiş

Zeus'a yeni skin

Athena'nın altın ve elmas skinlerini düzenlemişler.Smite oynayanlar bilir düzenleme olmayan tanrılarda gold skin alırsanız ten rengide gold oluyor.Yenilenen tanrılarda ise sadece giysilerin rengi değişiyor.

İlla Red Star oynatmayacaklar. Athena skinleri inanılmaz olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exiledFromBadmen -- 31 Ekim 2015; 14:30:32 >

• Zeusun skini baya sağlam umarım kullanabiliriz.
  • Benim kullanamayacağım kesinde :D

• Bu yeni Clash modunu oynayabilmek için beta tester mı olmak gerekiyor ?

Edit: Pts indirmek gerekiyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsclobberintime -- 30 Ekim 2015; 18:12:40 >
  • ao kuangın dragon knight skini efsane olmuş ama baya masraflıymış
  • Bayadir giremedim oyuna ev islerinden dolayi okul yuzunden cok girmiyorum birde ligte oynamiyorum hic para yatirma gereği duymadim ondan bu skinleri alamam ben :) yani benim icin gerek yok en azindan

• MystNami kullanıcısına yanıt
    Dünde gem veriyordu bugünde veriyor kazandığın her oyun modu başına 20 gem günde 100 gem en az cepte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 1 Kasım 2015; 20:15:10 >
  • 30 Level 10-15 tane voice pack ve skin içinde, godların yarısı falan açıktı en son. Nick: PennywiseGG isteyen bakabilir. 30 liralık Lol rp ve ya 30 lira turkcell kontör ile takas edilir. Net olarak kararlı olanlar PM atsın.
  • Arkadaslar biz 2 arkadas oyunu 1 yıldan fazladır oynuyoruz. Lig oynamak istiyoruz bu yüzden 3 kişiye daha ihtiyacımız var oynamak isteyenler varsa bana mesaj atsınlar. Klanımızda bulunmaktadır. Gelmek isteyenleri alırız. Hergün online oluyoruz. Nick : Inthename0fgod.
    Mesajlarınızı bekliyoruz arkadaslar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Dünde gem veriyordu bugünde veriyor kazandığın her oyun modu başına 20 gem günde 100 gem en az cepte

ya bana yardımcı olurmusun pc de smite var ama steamden ındırmemıstım steam ustunden oynamak ıstıyorum ne yapıcam tekrar mı ındırıcem :S yada hangı dosyaları falan steame aktarmam lazım
  • MystNami kullanıcısına yanıt
    O konuda bilgim yok ben tekrar indirdim ama o kadar oynamışlığıö var sadece 4 başarım kazanabildim eski başarımları saymıyormu nedir

• oyuna yeni başlayan arkadaşlar Sizofren nickini refer edip kayıt olurlarsa beraber oyun atar, kişi başı 400 gem alabiliriz.

duyrulur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SizofrenKai -- 5 Aralık 2015; 1:51:50 >
  • Steamde ultimate god pack diye birşey vardı yani adı buydu sanıyorsam bütün tanrıları ve gelecek tanrıları veriyordu.2-3 gün önce indirimdeydi 32 liraya düşmüştü oyuna yeni başladığımdan almak istemedim beğenmem oyunu belki diye.Yılbaşında tekrar indirime girer değil mi bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: LiveStorm-TR

Steamde ultimate god pack diye birşey vardı yani adı buydu sanıyorsam bütün tanrıları ve gelecek tanrıları veriyordu.2-3 gün önce indirimdeydi 32 liraya düşmüştü oyuna yeni başladığımdan almak istemedim beğenmem oyunu belki diye.Yılbaşında tekrar indirime girer değil mi bu?

oyuna yeni başlayan arkadaşlar için god pack şahsen ben önermiyorum. çünkü 71 tane tanrıyı oynayabilmek, bahsettiğim hakim olarak oynamak, mümkün olmuyor yeni başlayan arkadaşlar için. o yüzden eldeki tanrıları sindire sindire diğerlerini açmak daha mantıklı olur bence. zaten oyun içi kazandığımız favorlar ile tanrı almaktan başka işe yarayan başka bir şey yok.

sorunuza cevap verecek olursam, bir fikrim yok ama ara ara indirimler oluyor. fiyat makulmuş.

• 32 liraya tüm tanrıları veriyorsa direk satın alın. Bende alırım hatta oynamasam bile dursun o kadar hero var 32 lira resmen bedava

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.