Şimdi Ara

SMİTE Online Oynyanlar Buraya (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.124
Cevap
31
Favori
222.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynen stun değildi artemisin tuzağı gibi.
  • Khepri şahsen ultisiyle değil de bir bütünüyle birazcık OP olan bir god. Ultisi sürecince rakibe 5s vurmayın yeter, o sırada geri çekilin veya diğer elemanları avlamaya çalışın.
    Yanlız diğer skill'leriyle athena'yı eziyor şahsen. Tamam kendine çekmesi stun değil ama yine de süresi çok uzun. Athena'nın taunt skill'i bile bu kadar uzun değil.
    Aynı zamanda bir sylvanus, yere attığı ışıkla adamı direk root'luyor. Tamam şimdi diyeceksiniz sylvanus'un da 3. skill'i koluyla adamı çekebiliyor ama o skill'i kullanmak epey hayli zor. Belki Khepri'nin de zordur bilmiyorum hiç oynamadım.
  • Oyuna yeni başlıcam bana yardımcı olmak isteyen varmı skype veya ts3 te konuşabiliriz veya konuşmayabiliriz yardım etmek isterseniz bana mesaj atabilirsiniz veya yorumumu etiketleyip yorum atabilirsiniz yaşım 20
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLzeheimer

Oyuna yeni başlıcam bana yardımcı olmak isteyen varmı skype veya ts3 te konuşabiliriz veya konuşmayabiliriz yardım etmek isterseniz bana mesaj atabilirsiniz veya yorumumu etiketleyip yorum atabilirsiniz yaşım 20

Daha önce herhangi bir MOBA oynadınız mı (League of Legends, DotA vs)?
  • quote:

Orijinalden alıntı: avatar78

Khepri şahsen ultisiyle değil de bir bütünüyle birazcık OP olan bir god. Ultisi sürecince rakibe 5s vurmayın yeter, o sırada geri çekilin veya diğer elemanları avlamaya çalışın.
    Yanlız diğer skill'leriyle athena'yı eziyor şahsen. Tamam kendine çekmesi stun değil ama yine de süresi çok uzun. Athena'nın taunt skill'i bile bu kadar uzun değil.
    Aynı zamanda bir sylvanus, yere attığı ışıkla adamı direk root'luyor. Tamam şimdi diyeceksiniz sylvanus'un da 3. skill'i koluyla adamı çekebiliyor ama o skill'i kullanmak epey hayli zor. Belki Khepri'nin de zordur bilmiyorum hiç oynamadım.

Khepri'nin pasifi Sylvanus'unkinden çok daha iyi bence. Ultiler kıran kırana.
  • Oyunda beraber oynayabilcegim kimse varmı ? Yeni başladım zeus ve bastet favorim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay1074

Oyunda beraber oynayabilcegim kimse varmı ? Yeni başladım zeus ve bastet favorim

Facebook'daki Smite grubuna bakabilirsin. Şu an serverlar patates olduğu için ben LoL oynuyorum.
  • Beyler, oyun steam'e geldikten sonra bi indireyim dedim. İndirdim de patch atarken şöyle kalıyor oyun nasıl düzelir bu?

• Oyunun launcheri sıkıntılı tamir etmeden önce pc yi aç kapa yap ve aradan zaman geçmesini bekle düzeleibliyor kendi kendine.Düzelmezse repair yap.
  • Steam üzerinden oynamak için oyunu silip steamden baştan kurmama gerek var mı yoksa direk steam ve oyunu bir arada acmam yeterli mi?

• Arkadaşlar bende indirdim oyunu oyalayacak bir oyun arıyorum umarım yardımcı olur bu oyun bana beraber teamspeak den oynamak isteyenler nick: Sefartacus
  • steamde 33 tlye falan ultimate god pack alınıyor tüm tanrıları açabiliyorsun ve gelecek olan tüm tanrılarda açık olarak geliyor çok iyi 35 tl ye her tanrı senindir.
  • Bazı heroların fotograflarının üstünde (oyundayken) cıkan ve vurdukca dolan simgeler falan var.Onların olayı nedir?
  • Smite DH oyuncuları ölmüş resmen.
    Son sayfanın ilk yorumu 10 Haziranda atılmış bugün 16 Eylül siz düşünün bu 3 ayda 1 sayfa bile dolmaz mı ya?
    Thesonsofanarchy klanındayım (yazımı böyle olması gerek tam bilmiyorum .D) SMITE'daki en iyi Türk klanı galiba. Gelin beyler dolmadan.
  • Türkler lol den başka oyun oynamaz kardeş bilmiyor musun?

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Ya bu redeem code yazma yeri nerede?Store basıyorum orda yok.Bütün ayarları kurcaladım.Eskiden storedan giriliyomus simdi nerden?
  • Selam millet, 1-2 ay içerisinde kişisel sebeplerden dolayı oyunu bırakmak zorunda olduğum için hesabımı alan olursa satmak istiyorum. Hesapta GodPack mevcut. 200 üzerinde kostüm, 65 civarında ses paketi, birçok exclusive ve limited içerik mevcut. Geri kalan detaylar için pm atabilirsiniz.
  • oyun içinde araştır mağazada kod yazılan bir yer var ama kod falan yazmıyor o yüzden görmemişsindir

• neith skini ama xbox için buyrun.

XBNK518B225750809
  • Oyuna yeni başladım yardımcı olcak varmı yada beraber oynayacak ? oyun nicki:Dahhara
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.