Şimdi Ara

SMİTE Online Oynyanlar Buraya (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.124
Cevap
31
Favori
222.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Skiller avantaj sağlar ama skillerle adam ölmez düz vuruşla öldürüyoz oda az vurunca adam ölmüyor.Neith'in artı özelliklerinde yüksek kalabalık kontrolü falan yazıyor.Diğer hunterlarda yazan yüksek tek hedef hasarı.Buradan anlaşılıyor durum neith'in hasarı daha düşük.Benim aldığım itemler genelde aynı.Stacklenen can çalma , stacklenen manayı atağa çeviren item , 2 tane kritik item , 1 tane atak speedli item veya fiziksel tesir yani penetration itemi alıyorum.

Ben ciddi oynamdığım için buildlerin üzerinde pek durmuyorum ama aynı buildle denedim neithin skilsiz vuruşu diğerlerine göre düşük.Suikastçilerde de mercury nin hasarını iyi buluyorum 800 giriyor kritikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 10 Haziran 2015; 13:16:42 >
  • Benim sana önerdiğim build ve Neith hakkında söylediklerim senin oynadığın seviyden farklı olduğu için sana makul gelmiyor bu belli oldu :) bu yüzden daha bir şey söylemeyeceğim istediğin gibi oyna :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazar Eyle -- 10 Haziran 2015; 19:34:15 >
  • Anlamadığın nokta şu aynı buildle 2 karakterden birisi daha az vuruyor öyle yapmışlar.Buildde sıkıntı yok kesiyorum çoğu kişiyi.
  • ben her yönüyle söylemek istediklerini harfi harfine anladım ama sen aldığın cevaplardan memnun kalmıyorsun :D

1) Neith için build sormuştun sana bir build ss ve açıklamalı bir şekilde sundum.

2) Neithi yetersiz bulduğunu söyledin bende sana Neith liglerde fırtına gibi esiyor demiştim :)

3) Israrla her God'ın özelliklerine göre verdiği avantajlar değişklik gösterir :)
  • Neith'in skilleri iyi o yüzden atağını kısmışlardır.Bende attığın buildin benzerini kullanıyorum oradaki 4 itemi koyuyorum 2 item sınıfa göre değiştiriyorum.Heartseeeker bence çok gereksiz onun yerine lifesteal ve damage stacklenen item eldiven şeklinde onu koyuyorum.The Excuter yerine karakterin vuruşları hızlıysa %33 penetration itemi alıyorum.
  • Arkadaşlar bayadır oynamıyordum ligde oynadığım karekterin şifresini unutmuştum şifre değişmesi için epostaya yazı attım vesaire şifreyi deiştirdim şimdi websitesine girebiliyorum ama oyun içinde log in olamıyorum 2 kez ticket attım bir değişim olmadı bir çözümü var mı?
  • bende yeni başladım da bu oto item alıyor düşmana göre mi alıor yoksa rastgele mi ?

800 gp var arkadaş yükledi ne önerirsiniz tanrı olarak büyü için. lol'de oynuyorum ayriyetten. zevkli geldi oyun
  • taha yasin arıcı kullanıcısına yanıt
    God seçtiğin kisimda lock dediğin yerin saginda iki kutucuk var auto for skill auto for item yazar o kutucuklardaki isaretleri kaldirarsan itemini kendin satin alabilirsin veya skilleri kendin level atladikca yukseltebilirsin. Ayrica oyun içinde item alma yerindede otomatik alimi durdurabilirsin ama o sadece o oyun icin geçerli olur ilk dediğim tum oyunlar için :) god konusunda yardimci olamicam neyi daha rahat oynuyorsun bilemem kendin oda kurup godlari deneyerek acmani oneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MystNami -- 1 Temmuz 2015; 14:55:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • taha yasin arıcı kullanıcısına yanıt
    Ücretsiz tanrıları deneyerek beğendiğini almanı tavsiye ederim
  • iyi günler arkadaşlar daha önce rahatlıkla oynadığım bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor hatası alıyorum, hemen altunda uygun sürüm için yazılım yayımcısıyla iletişim kurun diyor. hirez diagnostic and support validate/reparingi denedim format atıp yeniden indirdim ama halen aynı:/ hirezin indirmenın ne kadar kaldıgını falan gösteren kısımda smite 2.9.2834.0 is waiting on pre-reqs to be installed yazıyor yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • samisfer_ S kullanıcısına yanıt
    bi yardımcı olabılırmısın smıte sorunlarının çözümleri olan tr kaynak falan önerebilirmisiniz (eğer varsa) şimdide smite ana ekranı hiç kapatmadım yüzde 99 kaldı dıagnostıc and support açımıyor onda çalışşamıyor hatası veriyor
  • arkadaşlar merhaba. oyuna başlayalı 1 hafta oldu ve sorum şu şekilde olacak ; smite normal modda oyun attığım zaman karşı rakibe hep üst düzey oyuncular gelmekte ve kaybetmekteyim. bu eşleştirme sunucusunun genelde yaptıgı bırsey mı yoksa benim bilmediğim birşeyler mi var. aydınlatırsanız sevinirim.
  • Normal hocam çok takılmayın Smite'ın matchmaking sistemine. Bol bol söveceğiniz günleriniz olacak daha
  • rakibe üst düzey oyuncular geldiğini nerden anladın neye göre eşleştiriyor bilmiyorum ama bir yerden denge kuruyordur.Lig maçlarına geçince rahatlarsın.
  • Oyundaki adım EssasE

Godpack var ama ben genelde assasin tanrılar oynuyorum Thanatos gibi.

Ratatoskr da çok hoşuma gitti
  • dostum anlamamak için mal olmak gerek. kariı taraf sürekli organizeli ve hep birlikte hareket ediyorlar. benim bulundugum maclar içinde maksımum 3 maç zevkli oldu ve herkes ne yaptıgını bılıyordu. genel olarak hep troll ve pyunu bılmeyen kişiler geldi. ciddi sekilde maç eşleştirmesinde sıkıntı var bu oyunun. 1 olur 2 olur tamam dersın ama lvl 21 oldu hala aynı şekilde devam etmekte. oyun tamamen güçlü güçsüzü ezer mantıgında ve ona göre eşleştirme yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

rakibe üst düzey oyuncular geldiğini nerden anladın neye göre eşleştiriyor bilmiyorum ama bir yerden denge kuruyordur.Lig maçlarına geçince rahatlarsın.

hocam birde bu lig maçları nasıl ve ne şekilde olmaktadır aydınlatırmısınız biraz
  • Yeni gelen khepri çok güçlü olmuş ultisi ölmek üzere olan birisi ölecek kadar hasar alırsa yanına çekip canını belli miktar dolduruyor ben denedim en iyi muhafız olmaya aday bir tanrı olmuş.Skilleri zevkli 3. skill stun atıyor 1. skill de rakibe yapışıp onu geri çekiyor 2. skill aoe ama az damage atıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 19 Ağustos 2015; 20:57:26 >
  • Ana baci sovuyoruz biz kullananlara genelde cok asiri uyuz bi god

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Yeni gelen khepri çok güçlü olmuş ultisi ölmek üzere olan birisi ölecek kadar hasar alırsa yanına çekip canını belli miktar dolduruyor ben denedim en iyi muhafız olmaya aday bir tanrı olmuş.Skilleri zevkli 3. skill stun atıyor 1. skill de rakibe yapışıp onu geri çekiyor 2. skill aoe ama az damage atıyor.

Stun değil snare/root.

• 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.