Şimdi Ara

SMİTE Online Oynyanlar Buraya (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.124
Cevap
31
Favori
222.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni başladım , LOL'den daha çok zevk aldığımı söyleyebilirim. Ek olarak Curse Voice programını kullanırsanız , e-mail adresinize gelen kodla 200 gem kazanıyorsunuz. Sizin de bildiğiniz ücretsiz gem kazanma fırsatı varsa yazın lütfen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

quote:

Orijinalden alıntı: exiledFromBadmen

quote:

Orijinalden alıntı: avatar78

Hiç Lol karakterleri bilmiyorum hocam ama tanky fighter derken warrior mu kastettin? Eğer kadın warrior dersen Bellona var geçen haftalarda çıktı şahsen iyidir.

Çok teşekkürler. Evet fighter=warrior.

Tanrılar kısmından tanrıları seçimine göre daraltabiliyorsun savaşçı muhafız sihirbaz gibi bak kafana göre takıl yeni oyun modunun hediyesi varmış galiba oynayın bugün.

Yeni oyun moduna girmedim

Oyuna baktım iyice. Arenada takılıyorum şu an.

Öncelikle söylemem gerek ki LoL ile birlikte MOBA mantığını kavradım (Uzun süre oldu LoL'e başlayalı, genelde tank-support ve tank/fighter jungler oynarım) ama Conquest moduna ne zaman gireceğimi bilmiyorum.

Astronomiye olan ilgimden dolayı fazlasıyla mitolojiye meraklıyım. Birkaç tanrı/tanrıça adı (Merkür, Bellona, Athena/Pallas, Nox/Nyx, Nemesis) gök cisimlerine verilmiş zaten. Avatarımdaki takımyıldız bile adını mitolojik bir karakterden alıyor (Cassiopeia).

Karakterler hakkındaki düşüncelerim:

Nemesis kolay kolay durdurulamıyor ve bir assassin olmasına rağmen tanky steroidleri var. Bir jungler maini olarak çok hoşuma gitti. Skillseti ve rolü (assassin gibi warrior/warrior gibi assassin) Riven'a benziyor (assassin gibi fighter) ancak Riven'a göre çok daha kolay.

Ymir ile de tanışma fırsatım oldu. Skillseti Sejuani'nin skillsetine benziyor ancak Sejuani'den farklı olarak mobil değil ve bu özelliğini sevmedim. Ultisi ise Nunu ultisinin ikizi

Athena'ya da bir göz gezdirdim. Taunt, dash ve global ulti bana fazlasıyla Shen'i anımsattı. Pasifi ise çok hoşuma gitti. Bazen "Tam aradığım tank bu" diye düşünüyorum.

Bellona yine stance mantığı ile Udyr'a, ultisi ile Jarvan IV'a göz kırpıyor. Hoşuma gitti, beğendim.

Sobek, tipi olarak bana Renekton'u anımsatsa da skillset olarak hiç benzemiyor. Skillsetine göz gezdirdim, en kısa sürede denemeyi düşünüyorum.

Mage ve Hunter rollerine alışamadım. Zaten LoL'de de bu rollerde zorlanıyorum.

Bu arada nickim DancerArachnid. 9(6? 8? 8?) levelim henüz.

Son olarak sorularım:

1-"Smite" olmadan nasıl jungle dönebiliyorsunuz? Şaka bir yana, bu oyundaki jungle route tam olarak ne? Smite'taki bir jungler tam olarak ne yapmalı? Bu konuda LoL'den farkları neler?

Son iki soru support için de geçerli.

2-Curse Voice'in bana verdiği 200 gem ile god almalı mıyım? Skinler için yetmiyor.

3-Hangi god hangi lane'e gidiyor (tam olarak)? Böylece god listemi daraltabilirim.

4-Bu oyunda wardlanması gereken yerler nereler?

5-Bu oyunda global objektifler neler? Sanırım Fire Giant ve Gold Fury diye objektifler varmış.

6-Özellikle önerdiğiniz godlar var mı? Bahsettiğim godlar ne kadar iş yapar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exiledFromBadmen -- 3 Mayıs 2015; 19:29:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• exiledFromBadmen kullanıcısına yanıt
    Ben lol oynamadım benim ilk moba oyunum smite oldu.Çünkü oynanışı hoşuma gitti w a s d kontrolü non target oynanışı tps bakış açısı gibi.

Ben ciddi oynamıyorum arada açıp 1 maç arena falan atıp çıkıyorum.Ultimate god pack almıştım zamanında tüm tanrıları açıyor ve gelecek olan tanrılarıda açıyor.
    Gold fury ve fire giant conquest te bleli noktalarda bulunuyor.Fire giant ı kesmek zor kesince herkese sağlam atak veriyor gold fury bosunu kesersende tüm takıma altın gidiyor.

Gem için hergün oyuna gir 4.5. günde falan gem veriyor.Ben daha çok sihirbaz ve suikastçi oynuyorum.Tank rolü pek hoşuma gitmiyor.Hades'in , ymir in ve ares in ulti skiller güzel gerçi onlardan krtulmak içinde itemler var ama olsun.Ares herkesi bir araya toplayan ultisini attıktan sonra arkasından bir mage de ulti vurursa rakip iyi hasar alıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Ben lol oynamadım benim ilk moba oyunum smite oldu.Çünkü oynanışı hoşuma gitti w a s d kontrolü non target oynanışı tps bakış açısı gibi.

Ben ciddi oynamıyorum arada açıp 1 maç arena falan atıp çıkıyorum.Ultimate god pack almıştım zamanında tüm tanrıları açıyor ve gelecek olan tanrılarıda açıyor.
    Gold fury ve fire giant conquest te bleli noktalarda bulunuyor.Fire giant ı kesmek zor kesince herkese sağlam atak veriyor gold fury bosunu kesersende tüm takıma altın gidiyor.

Gem için hergün oyuna gir 4.5. günde falan gem veriyor.Ben daha çok sihirbaz ve suikastçi oynuyorum.Tank rolü pek hoşuma gitmiyor.Hades'in , ymir in ve ares in ulti skiller güzel gerçi onlardan krtulmak içinde itemler var ama olsun.Ares herkesi bir araya toplayan ultisini attıktan sonra arkasından bir mage de ulti vurursa rakip iyi hasar alıyor.

Bu pek açıklayıcı olmadı. Ayrı konu mu açsam?

Son bir soru: Smite'ın resmî forumu var mı? İngilizce de olabilir, fark etmez

• Beyler Yanlıslıkla Afrodit e skin acarken ses paketi actım ticket acsam geri alırlarmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smitake

Beyler Yanlıslıkla Afrodit e skin acarken ses paketi actım ticket acsam geri alırlarmı ?

Şansını dene bence lehine olur.
    1) Jungler başlangıçta solo lane yakınındaki kamplara girip kendisi için speed solo oyuncusu için mana buff alır daha sonra solo lane geçip 3 wave minion temizler 3 yada 4 level olduktan sonra solo laneden ayrılıp mini mapi takip ederek mid lane gank atabilir yada xp kampları alıp mid lanede 1 wave minion kesip 5 level olur daha sonra bu döngü kendisi için speed buff alıp gank atarak devam eder bu şekilde işler genel olarak.
    Junglerın görevi tam olarak gank atmaktır.

2) Bence harcama haftalık 50 gem alıyorsun her gün online olursan biriktir ileride indirimler vs. olur istediğin skini veya ses paketi vb. alırsın.

3) Oyunda 5 farklı class var Guardian (düşük büyü hasarı yakın yada menzilli support/tank duo lane), Warrior (defans olarak tank kadar olamaz ama yakınlardır dayanıklı ve ort seviye fiziksel hasara sahiptirler solo lane), Assassin (yüksek fiziksel hasar yakın dövüş düşük defans jungler bir kaçı solo oynayabilir), Mage (yüksek büyü hasar düşük defans mid. ve solo lane) ve Hunter (yüksek fiziksel ve menzilli hasar düşük defans duo lane)

4) Bence herkesin oynadığı lane için ward alması gerekiyor ama genelde uymuyorlar maç sonu bazen istatistiklere bakıyorum hiç ward almamış oyuncular var tavsiyem oynadığın lanede mutlaka ward olsun ayrıca support oynarsan oyunun 5. dakikasından sonra mutlaka gold fury nin olduğu alan için ward al ve alacağın ward sentry olsun (rakip wardlarının yerini gösterir 135 gold max 1 tane alabilirsin diğer ward 50 gold 2 tane alabilirsin)

5) Fire Giant öldürdüğünüz extra hasar, hp ve mana yenilemesi kazanırsınız Gold Fury öldürdüğünüz zaman extra gold kazanırsınız.

6) Özellikle önerdiğim God maalesef yok çünkü bu kısım senin belirleyeceğin kısım önce classını seç ve sonra o classta ki tüm godları aç yavaş yavaş.

not: biraz geç oldu ama işine yarar bilgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazar Eyle -- 9 Mayıs 2015; 1:14:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Xbalanque

1) Jungler başlangıçta solo lane yakınındaki kamplara girip kendisi için speed solo oyuncusu için mana buff alır daha sonra solo lane geçip 3 wave minion temizler 3 yada 4 level olduktan sonra solo laneden ayrılıp mini mapi takip ederek mid lane gank atabilir yada xp kampları alıp mid lanede 1 wave minion kesip 5 level olur daha sonra bu döngü kendisi için speed buff alıp gank atarak devam eder bu şekilde işler genel olarak.
    Junglerın görevi tam olarak gank atmaktır.

2) Bence harcama haftalık 50 gem alıyorsun her gün online olursan biriktir ileride indirimler vs. olur istediğin skini veya ses paketi vb. alırsın.

3) Oyunda 5 farklı class var Guardian (düşük büyü hasarı yakın yada menzilli support/tank duo lane), Warrior (defans olarak tank kadar olamaz ama yakınlardır dayanıklı ve ort seviye fiziksel hasara sahiptirler solo lane), Assassin (yüksek fiziksel hasar yakın dövüş düşük defans jungler bir kaçı solo oynayabilir), Mage (yüksek büyü hasar düşük defans mid. ve solo lane) ve Hunter (yüksek fiziksel ve menzilli hasar düşük defans duo lane)

4) Bence herkesin oynadığı lane için ward alması gerekiyor ama genelde uymuyorlar maç sonu bazen istatistiklere bakıyorum hiç ward almamış oyuncular var tavsiyem oynadığın lanede mutlaka ward olsun ayrıca support oynarsan oyunun 5. dakikasından sonra mutlaka gold fury nin olduğu alan için ward al ve alacağın ward sentry olsun (rakip wardlarının yerini gösterir 135 gold max 1 tane alabilirsin diğer ward 50 gold 2 tane alabilirsin)

5) Fire Giant öldürdüğünüz extra hasar, hp ve mana yenilemesi kazanırsınız Gold Fury öldürdüğünüz zaman extra gold kazanırsınız.

6) Özellikle önerdiğim God maalesef yok çünkü bu kısım senin belirleyeceğin kısım önce classını seç ve sonra o classta ki tüm godları aç yavaş yavaş.

not: biraz geç oldu ama işine yarar bilgiler.

Özellikle belirlediğim classlar assassin ve guardian. Ayrıca istisnalar dışında bayan karakterleri erkeklere tercih ederim ama nedenini bilmiyorum.

Edit: Eğer size League of Legends'deki en sevdiğim şampiyonların skillsetlerinin linkini atsam bakabilir misiniz? Onlardan yola çıkarak bana öneri yapabilir misiniz? Çünkü ilk izlenimlerime göre iki oyundaki karakterler yakın skillsetlere sahipler ve ben oyun stilimi kaybetmek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exiledFromBadmen -- 9 Mayıs 2015; 7:45:52 >

Elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.
  • quote:

Elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.

Başlıyorum(NOT: ÇOK UZUN):

Mageler:
    Cassiopeia. Sık sık oynamam ama skillsetinin ne işe yaradığını iyice bilirim. ADC gibi magedir, baktığını taşa çevirmek de ayrıca zevklidir

Lissandra <3. En sevdiğim magedir kendisi. Kısa menziline ve bir mageye göre çok yüksek olmayan hasarına rağmen güzel mana sustaini (Pasifi), deli gibi crowd control'u ve güzel mobilitesi vardır. Buna en yakın mageyi özellikle arıyorum.

Warrior(LoL'deki adı fighter)lar:
    Jax. Bir hypercarrydir. Kendisi splitpush için yaratılmıştır. İnanılmaz bir DPS'e ve güzel bir AoE stuna sahiptir.

Shyvana. Bu sınıftaki favorilerimden biri. AoE pull'u, inanılmaz bir burst+ortalama üstü DPS'i ve güzel bir movement speed buff'ı vardır. Ayrıca tankydir. Latede ölümsüz olduğuna defalarca şahit olunmuştur.

Son olarak en sevdiğim sınıf olan guardian(LoL'deki adı tank)lar:
    Sejuani <3. En sevdiğim jungler tank. Latede ölümsüz olurken kendi HP'sinden scalelenen bir skilli sayesinde tabiri caise hayvanî damage atar. AoE stun+slowu ve knockup'ıyla şu ana kadar rastladığım en iyi tanklardan biri, ayrıca oldukça mobil de. Buna en yakın tankı özellikle arıyorum.

Maokai=I am oak. Çok zevkli bir jungler tank. Saplingleriyle inanılmaz vision, ultisiyle de harika bir AoE damage reduction alanı var. Tuttuğunu kolay kolay bırakmayan bi' ağaç.

Jarvan IV. Bir başka jungler tank. Oyundaki tek AD (Attack Damage=Physical Power) tank. Skillseti inanılmazdır. Genelde fighter build'i yapılsa da aslında bir pure tanktır. Ultisinin yarattığı duvar çoğu zaman dalga konusu olmuştur. Oldukça mobildir, kalkanı da jungle'ı kolay gibi dönmesini sağlar.

Amumu. Yarı tank yarı AP (Ability Power=Magical Power) fighter bir şey. Stun atarken bir yandan da adama doğru kendini çeker. Ultisi alana inanılmaz damage ve Entangle (Entangle=Root+Disarm) atar. Mükemmel bir DPS'e sahiptir.

Buradan öncekiler support oynayabilseler de (pek iyi olmuyor ama) genelde jungle'da oynanan tanklardı (Smite'ta olmayan bir rol sanırım.). Buradan sonrası support tanklar.

Alistar. Bu inek inanlmaz bir şey. Güzel bir heal'a, inanılmaz bir CC combosuna ve %70 damage reduction'a sahip. Ölümsüz gibi olmasına rağmen mobil değil ve bu onu pek sevmememe neden oluyor.

Leona(Buraya sonsuz sayıda <3 eklenebilir). Bu oyundaki en sevdiğim karakter. Özellikle bunun gibi bir tankı (agresif support tank) arıyorum. Harika damage emmesiyle, burst arttıran pasifiyle, ortalama mobilitysine rağmen ADC/mage gibi squishy (Çabuk ölen) hedefleri 23565406598 saniye boyunca stunlayabilmesiyle ve AoE root+dashiyle sadece ADC'nin değil, takımın supportu. Buna en yakın tanrıyı alır mainim yaparım.

Smite'taki assassinleri sevmeme rağmen LoL'de ADC veya assassin oynamam çünkü çoğu zaman CC fakiri olurlar ve kendilerini koruyamazlar. Bu roller kaldığında yedekte tuttuğum birkaç karakter de vardır:
    Master Yi. Splitpush tanrısı. Smite'taki assassinlere en yakın assassin. CC'lerden kendini kolayca koruyabilir. Ulti açınca yakalaması zordur.

Katarina. Skilleriyle hasar verir. Çok kolay snowball olur, blink+damage reduction'a sahiptir. Ultisi bozulmazsa (buraya çok fazla anlamında herhangi bir sıfat koyun) damage atar. Bir de çok çabuk skilleri resetlenebilir.

ADC kalınca bana can simidi etkisi yapan Caitlyn. Uzaktan pokelar, karşı ADC'yi oyundan düşürmekte birebirdir. Tuzakları onun map pressure'ını saçma hâle getirir. Ultisi ise kaçmaya çalışan bir rakibi kolayca öldürebilir. Tam bir poke karakteri. Buna en yakın ADC benim can simidim olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exiledFromBadmen -- 9 Mayıs 2015; 16:50:21 >

Hepsini izledim, her biri için ayrı ayrı bir önerme yapmak isterdim ama hiç birbirine çok yakın skillere sahip hero görmedim ama bazı herolar Smite'ta 2 god skillerinin harmanlanmış hali gibiydi -
    mesela Jarvan IV Smite'ta Thor ve Odin karışımı ilk izlediğim Lissandra'ya benzer mage yok Smite'ta, birde self heal Smite'ta çok fazla yok senin heroların neredeyse hepsi self heal veriyor self heal'e sahip heroları seviyorsan -
    Smite'ta warriorların hemen hemen hepsi self heale sahip zaten izlediğim herolar skill olarak Smite taki warriorlar gibi az çok tarzın belli warrior oynamayı seviyorsun benim anladığım kadarıyla -
    başlangıç olarak Guan Yu bence sana en uygun god kendini geliştirip bir sonrakinde Hercules oyna ve böyle devam et.
  • quote:

Hepsini izledim, her biri için ayrı ayrı bir önerme yapmak isterdim ama hiç birbirine çok yakın skillere sahip hero görmedim ama bazı herolar Smite'ta 2 god skillerinin harmanlanmış hali gibiydi -
    mesela Jarvan IV Smite'ta Thor ve Odin karışımı ilk izlediğim Lissandra'ya benzer mage yok Smite'ta, birde self heal Smite'ta çok fazla yok senin heroların neredeyse hepsi self heal veriyor self heal'e sahip heroları seviyorsan -
    Smite'ta warriorların hemen hemen hepsi self heale sahip zaten izlediğim herolar skill olarak Smite taki warriorlar gibi az çok tarzın belli warrior oynamayı seviyorsun benim anladığım kadarıyla -
    başlangıç olarak Guan Yu bence sana en uygun god kendini geliştirip bir sonrakinde Hercules oyna ve böyle devam et.

Bilemediniz. Bunların ortak noktası CC. Baktığını taşa dönüştürmenin, fightın ortasında ADC'yi buzlu mezar yapmanın, AoE stunları atıp takımları kilitlemenin zevki paha biçilemez

Guan Yu'yu herkese beleşe veriyorlar. Bir bakayım.

Bir karakter gözümden kaçmış. Onun da linkini atayım:
    Shen. Global ulti ile dostların kahramanı, AoE taunt ve dashiyle düşmanların kâbusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exiledFromBadmen -- 9 Mayıs 2015; 22:13:50 >

Smite'ta toplam 9 warrior var bunlardan; Guan yu, Hercules, Tyr, Osiris ve Sun Wukong CC yapabiliyor ayrıca Osiris, Hercules ve Guan yu AoE stun atabiliyor Bellona basic attackları bir süreliğine iptal ediyor ayrıca ultisi tüm cclere karşı immune ediyor, Chaac ultisi AoE silence yapıyor Odin slow+rakibi kafese alıyor Vamana ultideyken hpsinin %5i kadar healliyor kendisini ayrıca immune oluyor cc lere karşı, bana linklediğin herolarda bunları çok gördüm görmesem warrior tavsiye etmezdim.

not: ortak nokta aslında defansları diğer classlara göre daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazar Eyle -- 9 Mayıs 2015; 23:06:55 >
  • quote:

Smite'ta toplam 9 warrior var bunlardan; Guan yu, Hercules, Tyr, Osiris ve Sun Wukong CC yapabiliyor ayrıca Osiris, Hercules ve Guan yu AoE stun atabiliyor Bellona basic attackları bir süreliğine iptal ediyor ayrıca ultisi tüm cclere karşı immune ediyor, Chaac ultisi AoE silence yapıyor Odin slow+rakibi kafese alıyor Vamana ultideyken hpsinin %5i kadar healliyor kendisini ayrıca immune oluyor cc lere karşı, bana linklediğin herolarda bunları çok gördüm görmesem warrior tavsiye etmezdim.

not: ortak nokta aslında defansları diğer classlara göre daha iyi.

Linkini attığım son karaktere baktınız mı?

Smite'ta taunt atabilen bir tek Athena var.
  • quote:

Smite'ta taunt atabilen bir tek Athena var.

Sizce o bana ne kadar uygun?

• Athena support/tank bence severek oynarsın
  • quote:

Athena support/tank bence severek oynarsın

Teşekkürler. Başka öneriniz var mı? Bir de bir support nasıl oynamalı? LoL'den farkları neler?

Lol oynamadım gibi kıyas edemeyeceğim.
  • quote:

Lol oynamadım gibi kıyas edemeyeceğim.

Peki kolayca uçup kaçabilen, sustainli bir assassin jungler var mı?

• 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.