Şimdi Ara

SMİTE Online Oynyanlar Buraya (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.124
Cevap
31
Favori
222.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ǻlucard

Strife gelin beyler, bırakın şu oyunu.

Ben arada oynuyorum bi kaç kez hesap değiştim ama suan en ezik hesaptayım. Oyun çok easy peazy

Genel de AD oynuyorum özellikle Blazer ile oynarsam durmam sesine bayılıyorum o karakterin.

Aksama doğru bi el atayım kaç gündür girmiyorum iyi aklıma geldi. Ama hala eksikler var open Beta tabi ama 5 premade vs 1 solo ranked çok Saçma oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Strife gelin beyler, bırakın şu oyunu.

Sağol kardeş sen deyince bıraktım oyunu strife de oynamıcam yürü
  • Dostum hepinizden fazla oynadım belki, ilk çıktığı günden beri. 3 yıl olmuş lan! şimdi baktım da. Neyse, önce bir üslubunu düzelt. ''yürü'' falan hoş değil. 3 yıldan beri hala bi gelişim gösteremeyen, yerinde bile sayamayan, launcherı bile bozuk olan, berbat bi yapım şirketi tarafından yönetilen oyun. Şimdi diğer mobalarla karşılaştırıyorum da cidden Smite çok vahim. Bırak da hakkım olsun, 3 yıllık gözlemim var.
  • Girdiğin zamanlarda beraber oynamak istersen ekle, 48 levelım. Nickim: BTB Begbie
  • Hocam merhaba, benim de 3 yıllık bir geçmişim var. Gelişme konusunda size hak veriyorum ama o kadar da kotu değil. Piyasada smite benzeri sağlam moba olmadığından gozume çok çarpmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Tek avantajı oynanış tarzı zaten. Bu oyun başka bi yapım şirketinde olsaydı çoktan uçmuştu. Ama gel gör ki saçma sapan kararlar alıyorlar. Artık gına geldi cidden, bıraktım ben.
  • quote:

Dostum hepinizden fazla oynadım belki, ilk çıktığı günden beri. 3 yıl olmuş lan! şimdi baktım da. Neyse, önce bir üslubunu düzelt. ''yürü'' falan hoş değil. 3 yıldan beri hala bi gelişim gösteremeyen, yerinde bile sayamayan, launcherı bile bozuk olan, berbat bi yapım şirketi tarafından yönetilen oyun. Şimdi diğer mobalarla karşılaştırıyorum da cidden Smite çok vahim. Bırak da hakkım olsun, 3 yıllık gözlemim var.

Oyunun konusuna gelip bırakın şu oyunu dersen ben sana hakaret ederim ama buraya yazmam anladın?

Ben 3 yıldır oynamıyorum 3 yıldır açıkmıdır onuda bilmiyorum yaklaşık 6 aydır herhalde oynuyorumdur.Diğer mobalardaki kuş bakışı ve mouse ile oynanış bana aşırı ters geliyor.Smite bir kere tps bakış açısıyla her moba dan daha farklı ve bana göre daha üstün.Oyunu Türkçe de yaptılar yavaş yavaş geliştirecekler aceleye gerek yok.Bilmiyorum diğer mobalarda gelişme nasıl oluyor yeni oyun modu mu ekliyorlar yeni harita mı geliyor?

Launcheri ilk zamanlar çok sıkıntılıydı ama şu 2-3 aydır neredeyse hiç problemim olmadı.Yapım ve yayımcısını batmaktan kurtardı bu oyun.Birde Tribes Ascend oyunları var oda hiç tutmamıştı smite gibi başlangıçta ama yükselişe geçti.Adamlar kaliteli oyun yapıyor umarım daha çok kazanırlar.Ultimate god packte aldım 2 sene sonra dönsem bile oyuna tüm tanrılar açık olacak

• abi ben arene normale giriş yapcam ama su elmas mavi olmuyor odadan atıyor

• yeni başladım ve inanılmaz eğlenceli bir oyun. şimdilik 2 -3 heroyu kaptım , ekleyin beraber oynayabiliriz.skype ' da var

nick : Ciplak Tarantula
  • Oyunu indiremiyorum sürekli "The system is unable to connect to the update serverhttps://patcherb.hirez.net/HiPatchDispatchRemotingServer.rem Technical details:<Nesne başvurusu bir nesnenin örneğine ayarlanmadı.>" bu hatayı alıyorum diagnostics' te oyunu defalarca sildim uninstall programlarıyla sildim hi-rez servisini defalarca başlatıp açtım ama hala launcherde güncellemeleri kontrol ediyor kısmında kalıyor oyunu bir türlü indiremiyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • nanoman N kullanıcısına yanıt
    oyun şu anda kapalı açılınca tekrar dene sorun çıkacağını sanmıyorum.
  • @c@ni açılınca derken oyun sunucuları kapalımı oluyor belli saatlerde?
  • İsteyenler ekleyebilir DoubleClick0 18 lvlim şimdilik (Yeni başlayacaklar ref. oalrak da ekleyebilir :)) )
  • LoL'den sıkıldığımda oynamayı düşünüyorum. LoL oynarken genelde tank şampiyonlar (Sejuani, Leona, Maokai, Sion, Amumu, Jarvan IV) oynarım. Biri bana lütfen bu oyunun tam ne işe yaradığını ve oynayabileceğim (tercihen bayan) tank önerisi verebilir mi?

MOBA mekaniğinde/mantığında sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exiledFromBadmen -- 1 Mayıs 2015; 9:57:09 >
  • exiledFromBadmen kullanıcısına yanıt
    Kadın tank Athena geldi aklıma direk, başka yok sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avatar78

Kadın tank Athena geldi aklıma direk, başka yok sanırım.

Athena'ya bakmıştım asında, sadece şu anki metada iş yapar mı bilmiyordum (Baktığım videolar çok eskiydi). Ultisi Shen ultisine aşırı derecede benziyor. Q'sü de eski Sejuani'nin Q'süne çok yakın. Sanırım ilk bakacağım karakter olacak.

Edit: Shyvana tarzı(Tanky ama pek CC olmayan cinsten) tanky fighter da önerirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exiledFromBadmen -- 1 Mayıs 2015; 10:19:37 >
  • exiledFromBadmen kullanıcısına yanıt
    Hiç Lol karakterleri bilmiyorum hocam ama tanky fighter derken warrior mu kastettin? Eğer kadın warrior dersen Bellona var geçen haftalarda çıktı şahsen iyidir.
  • quote:

Hiç Lol karakterleri bilmiyorum hocam ama tanky fighter derken warrior mu kastettin? Eğer kadın warrior dersen Bellona var geçen haftalarda çıktı şahsen iyidir.

Çok teşekkürler. Evet fighter=warrior.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exiledFromBadmen

quote:

Çok teşekkürler. Evet fighter=warrior.

Tanrılar kısmından tanrıları seçimine göre daraltabiliyorsun savaşçı muhafız sihirbaz gibi bak kafana göre takıl yeni oyun modunun hediyesi varmış galiba oynayın bugün.
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.