Şimdi Ara

SMİTE Online Oynyanlar Buraya (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.124
Cevap
31
Favori
222.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkler bi cikamadi high eloya 2-3 kisi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, 1 yıl kadar önce bikaç ay smite oynamıştık nişanlımla, sonra wow un son paketi gelince wow a dönüş yaptık ama guildimiz dağıldıktan sonra wow un tadı kalmadı, smite facebook sayfasında top5 player videolarını izleyince smite'a geri dönmeye karar verdik. Lakin şu smite'ın indirme sorunlarıyla başa çıkamadım. Siteden smite'ı kurulumunu indirdim ama iş kurmaya gelince "The service did not automatically re-start. Please reboot your PC after pressing OK" hatasını verdi ve kurmayı durdurdu. Regedit falan filan araştırıp ne bulduysam denedim (çok da anlamam teknik konulardan). Şu an programlarda "Hi-rez Studios Authenticate and Update Service" böyle bir program var ve kaldırmaya çalıştığımda "An error (-5005 : 0x80070002) has occured while running the setup...." falan filan diyo ve onu da silemiyorum ve yeniden indirmeye çalıştığımda ilk hatayı veriyor gene. Hi-rez'e mail attım durumla ilgili ama yolladıkları makaleler de hiç işime yaramadı çünkü Hi-rez diagnostic and support programı da çalışmıyor. Laptop a recovery atmak zorunda kalıcam artık aklıma başka bir çözüm gelmiyor.

edit: Sorun çözüldü! hi-rez 2. bir mail gönderdi manual uninstall program linki yolladılar ve yeniden oyunu indirmeye başladım.

28-30 yaşlarında bir çiftiz, hardcore oynamasak da fena değilizdir. Hoş sohbet bir guild ortamı aramaktayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faona -- 13 Şubat 2015; 13:46:58 >

• Oyuna yeni başlıyorum hadi hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFenomen -- 13 Şubat 2015; 19:58:36 >
  • Beyler oyunda adım KeepItGreasy genelde arena takılıyorum 30 lvl arkadaşlar isterseniz ekleyebilirsiniz. Conquest metasına çok hakim değilim o yüzden pek oynamıyorum öğretirseniz her türlü oynarız ama :)

• merhaba arkadaşlar tekrardan yazıyorum buraya hemen hemen hergün en az 1 oyun oynamaya çalışıyorum fakat random atmak sıkıcı geliyor. hep beraber oynayabileceğimiz ve kimin hangi tanrı geliştireceğine veya hunter mı tank mı olacağına karar verip oynayabileceğimiz bir clan kuralım diyorum. bunu kabul edecek arkadaşlar ya bana forumdan mail yada direk oyundan 'merkür' adlı kullanıcıyı ekleyerek oradan yazarlarsa sevinirim. herkese iyi akşamlar.
  • TearsForFears ekleyin beyler bayanlar oynarız.
  • ........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeonGS35 -- 6 Nisan 2016; 5:39:36 >
  • smite %50 ye geliyo ondan sonra indirme bekleniyor diyo.hİÇ GEÇMİYODA LÜTFEN YARDM EDİN!!!
  • WiLT0RD nickim beyler yeni başaldım sayılır yardım gerekebılıyor eklerseniz sorularım olucakdı
  • TurkeyVodka kullanıcısına yanıt
    Pathcherin ayarlarinda sunucu resle yuklemeyi tekrar baslat

• Merhabalar ;

Oyunu bıraktığımdan dolayı hesabımı satmak istiyorum. Gerçi oynayan var mı bilmiyorum ama :p

Hesapta ;

- 30 $ Değerinde Godpack, ( Şimdiye kadar gelmiş ve bundan sonra gelecek olan tüm karakterlerin açık olmasını sağlıyor. )

- 1-2 Gem ile alınan icon, ( Türk bayrağı vs. )

- Sadece Smite Twitch kanalına 5 $ Karşlılığı abone olanlara verilen nadir denk gelebileceğiniz HiRez çalışanlarının ve streamerlarının iconları,

- 1-2 Hatırlayamadığım Voice Pack,

- 5 tane falanda recolor skin mevcut.

Hesap şuan Gold 3 10 Win 3 Lose u bulunmakta.
    Hesabı ister mailinize, ister hesabın şuan bulunduğu maille birlikte verebilirim nasıl isterseniz.

Burdan veyahut Skype : CiuvCiuv üzerinden ulaşabilirsiniz.

Fiyat olarak 40TL düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M i l a -- 24 Şubat 2015; 3:28:13 >
  • mstksk ekleyin dostlar
  • Ymir reyiz tarz olmuş son güncellemeyle, sakallar falan

• quote:

Orijinalden alıntı: avatar78

Ymir reyiz tarz olmuş son güncellemeyle, sakallar falan

Yeni tanrıda hoşuma gitti fena değil.
  • Smite için Türkiye'de turnuva düzenliyorlar katılmak isteyenler varsa link bırakıyorum:http://trsmite.com/buyuk-odullu-5v5-conquest-turnuvasi-basliyor/
  • Beyler yanına arkadaş arayan varsa pm atsın. 11 lvl yeni başladım. Loki ve Neith mastery 1 'de.

• Beyler 16 tane master var ama lig de conquest atamıyorum nasıl olacak yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: KatakIysm

Arkadaşlar 30 lvl oldum 16 karakter de 1 master oldu hala lige giremiyorum sorun ne?

Master olan karakterlerin alınmış olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstksk

Beyler 16 tane master var ama lig de conquest atamıyorum nasıl olacak yardım edin

Tüm masterlı godların sende bulunuyor olması lazım masterlı 16 god satın almış olman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SunBurntNigga

quote:

Orijinalden alıntı: mstksk

Beyler 16 tane master var ama lig de conquest atamıyorum nasıl olacak yardım edin

Tüm masterlı godların sende bulunuyor olması lazım masterlı 16 god satın almış olman lazım

Teşekkür ederim Hocam (1 tanesini almayı unutmuşum :D )
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.