Şimdi Ara

SMİTE Online Oynyanlar Buraya (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.124
Cevap
31
Favori
222.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: m26000

allahım yeni acdıgım hesapda banlandı anlamıyorum bune ya oof soguttular iyice bunedir ya daha maçı bitiremeden ban çakıldı

Bilgisayarınızda virüs veya hile programı gibi şeyler varsa oyun onu otomatik algılayıp hesabınızı banlıyor olabilir.
  • Smite atıyorum, assault vamana şu an, gelecek varsa beklerim.
    http://www.twitch.tv/tuaygc
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okan41

Unable to connect server diyor üyeliğimi girdiğimde beyler yardımcı olabilirmisiniz internetim var üyeliğimi aldım herşey tamam ama üyeliğimi girerken dediğim gibi "Unable to connect server" diyor bir süre bekleyip bilgisi olan yardım etsin lütfen

hey çözüm bulabildin mi? ben vpn programı ile bağlanmayı başardım cyberghost kullanıyorum alman serverlarına baglanıyorum orada daha az ping oluyor yada olmuyor bırde o sekılde dene bakalım eger gırebılırsen ınternet sağlayıcın yuzunden gırmıyor demektir
  • Merhaba arkadaslar forumda yeniyim ben smite i internet cafede oynuyorum fakat internet kafede smite yok flash bellekle kendim atiyorum bilgisayara.gecen gun smite attim fkat calismadi launcher se oyna butonunun yerine on kosullari yukle yaziyo tikliyorum framework diye bisi indiriyo sonra allta ki mavi bar tamamen dolmus bie sekilde bekliyo ama oyna butonu aktiflesmiyo nasil cozebilim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enes12305 E kullanıcısına yanıt
    Şu HirezDiagnostics programından repair etmeyi denedin mi hocam? O şekilde belki çalışır.

• Oyunu 1 aydır oynuyorum ve baya hoşuma gitti açıkçası ama biraz unfair bir yanı var toplam sadece 10 tane hero vermeleri biraz saçma geldi açıkçası resmen 30 dolar ver öyle oyna oyunu demişler. Benim için çok önemli değil de oyunun büyümesi açısından çok zararlı bence. Bu arada lvl 12 oldum ama hala yeni başlayanlarla eşleştiriyor oyun ne zaman bilen insanlarla oynamaya başlıyoruz ?
  • asdasd4441 kullanıcısına yanıt
    Random öyle oluyor, şu matchmaking sistemini bi düzeltemediler. League e çıktığında ancak tamamı 30 lvl oluyor.

• Oyunun açık test serveri varmış kayıt olabilirmiyiz bilen var mı?

• Arkadaşlar 27 lvl bir karakterim vardı, bayadır girmiyordum epostamda şifremi güncelledim sitesine de girebiliyorum ama oyuna girince şifre ve nicki kabul etmiyor nasıl düzeltebilirim bunu bilgisi olan var mı?
  • Yalnız oyundaki matchmaking sistemi gördüğüm en kötülerden bu kadar olamaz yani dota 2 dekinden bile kötü. İnanılmaz kişilerle eşleşiyorum her oyun ya feeder ya leaver düzgün oynayan bir elin parmaklarını geçmez
  • Aynen öyle, oyunun en tiksindiğim yanı bu.

@KatakIysm adamlara mail atmayı denedin mi? Profilini güncellemeleri falan gerekiyor olabilir.
  • Gecen 30-5 oynadim bir oyunda ve kaybettim cunku takimda 1-20 oynayan adamlar olunca yeminle saka gibi benim anlamadigim lvl 1 ile lvl29 adami ayni oyuna neden koyuyor bu oyun onu anlayamadim bir turlu

• quote:

Orijinalden alıntı: avatar78

Aynen öyle, oyunun en tiksindiğim yanı bu.

@KatakIysm adamlara mail atmayı denedin mi? Profilini güncellemeleri falan gerekiyor olabilir.

mesaj attım siteye hemen döndüler,

sorun düzeldi teşekkür ederim
  • asdasd4441 kullanıcısına yanıt
    Hocam sen 1-2 aydır oynuyorsun sanırım, ben 3 yıldır oynuyorum hala anlamış değilim sorduğumda "biz win-loss rate'i dengeliyoruz" diyorlar ama bazen eşleştiğim takım oyuncularının elo ve liglerini görmek için smiteguru ya baktığımda %67 win rate li oyuncularla karşılaşıyorum anlayacağın görüp karşılaşa bileceğin en kötü mm sistem bu oyunda maalesef.
  • Arkadaşlar oyunu indirdim, ilk oyunuma giriyorum, bölge olarak Avrupa'yı seçiyorum umarım çoğunluğunuz oradadır. Arkadaşlar LoL'den buraya geldim, alışmam zaman alacak. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Her konuda önerinizi bekliyorum.
  • Arkadaşlar 30 lvl oldum 16 karakter de 1 master oldu hala lige giremiyorum sorun ne?
  • KatakIysm K kullanıcısına yanıt
    20 master mi ne istiyordu sanırsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avatar78

20 master mi ne istiyordu sanırsam.

lig'de 16 karakterin en az 1 master olması gerkiyor yazıyor.
  •  SMİTE Online Oynyanlar Buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryphos -- 12 Şubat 2015; 23:48:56 >
  • google translate gibi ve bi çok yerde hatalı
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.