Şimdi Ara

SMİTE Online Oynyanlar Buraya (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.124
Cevap
31
Favori
222.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu fenrirle hep kötü oynuyorum bir tane tanrı seçip onun üstüne yürümek istiyorum ama karar veremedim hepsini açtım.
  • 1s2s kullanıcısına yanıt
    Doğru söze ne hacet.

Ben matchmaking ile ilgili şikayetlerimi çok kez ticket açıp belirttim her seferinde w/l oranını eşitlemek adına bir iki maç kazanınca ardından kötü oyuncularla eşleştiğimizi söylediler (oyunculuğun bu şekilde geliştiğini söylüyorlar), yani ne yaparsak yapalım w/l oranınız %50-55 oranını geçmeyecek çünkü masters lig oyuncusunu bile qualifying oyuncu ile eşleştiren bir matchmaking sistemi var bu oyunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazar Eyle -- 11 Ocak 2015; 12:21:05 >
  • Eger soyledikleri gibi yapiyorlar mantikli.Bu sekilde dengelemis olurlar.Ama benim win oranim suanda %25 lerdedir sanirim.Haliyle soyledikleri gibi ortalama bir sistem yapabildiklerini sanmiyorum.
  • dünya şampiyonası finalleri oynanıyor şuan
    kimse mi izlemiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: arfeiniel

dünya şampiyonası finalleri oynanıyor şuan
    kimse mi izlemiyor

kimse izlemiyor evet.
  • Kimse izlemez olur mu bir ara 70k izleyici gördüm.

Cog Prime Şampiyon oldu Barracuda (Cog Prime hunter/adc ve Takım kaptanı) ve Andinster (Cog Prime jungler) çok iyi oyuncular hepsi iyi oyuncu ama bu ikisi diğerlerine göre çok daha iyi takım oyunu oynuyor...Titan'a gelirsek Repikas (Titan jungler)sağ olsun risk içeren fightlara gözü kapalı girip Cog Prime'ı feedledı, Finalde keşke SK Gaming oynasyadı demek isterdim ama onlarda aynı sorunu yaşardı çünkü onların jungle oyuncusu da riskli oynuyor SK Gaming'te Cog Prime'a karşı dayanamazdı Cog Prime takım oyununda diğer takımlara karşı çok üstündü hak etti şampiyonluğu helal olsun.
  • killnOd kullanıcısına yanıt
    İyi bir takım oyuncusu olman gerekli eğer yeteri kadar takıma katkı sağlayamıyorsan (ward almak,rotasyon yapmak, team fightlara zamanında katılmak gibi) zaten senden dolayı takım kaybediyordur...kendi adıma konuşayım yeteri düzeyde takım oyunu oynuyorum ve w/l oranım %50 nin altına düşmüyor lig için konuşuyorum.

Özetle sende bir şeyler katmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stannis Baratheon

quote:

Orijinalden alıntı: arfeiniel

dünya şampiyonası finalleri oynanıyor şuan
    kimse mi izlemiyor

kimse izlemiyor evet.

izleyen baya kişi vardı ancak buraya uğrayan kişi sayısı çok az.
  • Sampiyonayi izleyen mutlaka vardir ama tabi dota 2 ve lol kadar izleyici ve oyuncu olmayabilir.Ama kim nederse desin Smite bence dota ve lol dan cok daha iyi bir Moba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killnOd -- 12 Ocak 2015; 22:05:15 >
  • Yeni karakter tanitilmis , bu ayki buyuk guncellemeyle gelecekmis.

http://www.youtube.com/watch?v=SPutAnV5pl8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killnOd -- 13 Ocak 2015; 11:53:50 >
  • Arkadaşlar oyundan biraz bahsedermisiniz başlamayı düşünüyorum lol yani moba mantıgıyla mmorpg nasıl oyun bu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: StillDRE12

Arkadaşlar oyundan biraz bahsedermisiniz başlamayı düşünüyorum lol yani moba mantıgıyla mmorpg nasıl oyun bu :D

Bildigin moba lol gibi bir oyun tek fark tps nasıl mmorpg ye bağladın onu anlamadım ben.
  • Görünüş olarak mobaya benzemiyor ya TPS heralde dediğim şey bilmiyordum adını ondan mmorpg dedim :)
  • StillDRE12 kullanıcısına yanıt
    Third person shooter / 3. şahıs bakış açısı
  • Hocam anladm eyw birazda oyundan bahsedermisin önerir misin başlamamı?
    Öncelikle Smite bir MOBA oyunu bunu unutma :) oyunda oynanabilir 62 farklı God var 5 farklı sınıf ve 5 farklı harita var, (detayına inmeyeceğim cok uzamasın) Smite'ı diğer mobalardan ayıran bir özellik var TPS oynanması (açıkladım bir önceki mesajımda) Bir maçı kazansanda kaybetsende favor kazanırsın (Oyun parası gibi bir şey God ve kostümlerini alabiliyorsun) Favor dışında birde Gem var gerçek para ile alabilirsin Gem ile oyundaki hemen hemen herşeyi alabilirsin (achievement ve promosyon iconlar gem ile alınamaz) Özetle Smite bunlardan ibaret bir oyun ben severek oynuyorum tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xbalanque

Öncelikle Smite bir MOBA oyunu bunu unutma :) oyunda oynanabilir 62 farklı God var 5 farklı sınıf ve 5 farklı harita var, (detayına inmeyeceğim cok uzamasın) Smite'ı diğer mobalardan ayıran bir özellik var TPS oynanması (açıkladım bir önceki mesajımda) Bir maçı kazansanda kaybetsende favor kazanırsın (Oyun parası gibi bir şey God ve kostümlerini alabiliyorsun) Favor dışında birde Gem var gerçek para ile alabilirsin Gem ile oyundaki hemen hemen herşeyi alabilirsin (achievement ve promosyon iconlar gem ile alınamaz) Özetle Smite bunlardan ibaret bir oyun ben severek oynuyorum tavsiye ederim.

Hocam öncelikle cevabın için çok teşekkürler oyunu indirip başladım ve gerçekten bağımlısı oldumd arkadaşlarıma indirtiyorum şuan.Oyunun hem moba hem TPS olması inanılmaz güzel geldi bana 8 level oldum şuan ve az biraz öğrendim oyunu bence oyun LOL den bayağı oyuncu çekicek henüz 2.sezonunda olduğundan pek bilinmediğini düşünüyorm zaten yeni türkçe olmuş.Son olarak önereceğiniz şampiyonları denemek istiyorm şuan yağmur kral adını hatırlamadım çok uygun geldi bana thor da fena değil ama adc dediğimiz mesafecilerle pek hasar veremiyorm tek derdim o şuan :)

Yağmur kral :) sanırım Chaac yada Zeus demek istedin...Sana her sınıf için birer God önereyim; Assassin seviyorsan başlangıç için kolay Fenrir olur, Warrior seviyorsan başlangıç için kolay Guan yu olur, Support seviyorsan başlangıç için kolay Ymir olur, Hunter seviyorsan başlangıç için kolay Apollo olur ve Mage oynamayı seviyorsan yine başlangıç için Poseidon olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xbalanque

Yağmur kral :) sanırım Chaac yada Zeus demek istedin...Sana her sınıf için birer God önereyim; Assassin seviyorsan başlangıç için kolay Fenrir olur, Warrior seviyorsan başlangıç için kolay Guan yu olur, Support seviyorsan başlangıç için kolay Ymir olur, Hunter seviyorsan başlangıç için kolay Apollo olur ve Mage oynamayı seviyorsan yine başlangıç için Poseidon olur.

Aynen hocam yağmur kral Chaac adamım ya 2 kere fetih yaptık loldeki gibi diğer oyuncularla oynadık birinde afkydi iki kişi yenildik 14/6 yaptm diğerindede takım çok optu 13/4 yaptm gaunu da denemeyi düşünüyorm 3k iyilik puanım oldu şampiyonlar biraz pahalı sanki

Bide hocam hadesten şimdiden nefret ettim yanına çekiyo hiçbişey yapamıyosun

Ayrıca 3 lü mızrak düelloda 1/20 gibi komik bi rakamla kaybettik adamlara sordum promusunuz 30 lvlmişler nasıl oluyor hocam böyle saçma şey görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StillDRE12 -- 16 Ocak 2015; 2:08:33 >

Chaac ile Hadesten nefret ettiysen biraz acemiliktendir çünkü Chaac, Hadesin ultisinden bir kaç şekilde kurtulabilecek yeteneklere sahip bir God örnek vereyim: Hades seni ultisine aldı sen baltanı Hadesin ultisinin dışına atıp daha sonra da 2. skillin ile baltanın oldugu yere teleport olabilirsin, ayrıca Hades ultisine başladığında sende ulti kullanırsan ultin bitene kadar gelen dmg'a immune olursun böylelikle Hadesin ultisinden kurtulmuş olursun başka bir deyişle easy peasy :D

Smite matchmaking çok berbat o konudan bende sıkıntılıyım yapacak bir şey yok. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazar Eyle -- 16 Ocak 2015; 5:09:39 >
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.