Şimdi Ara

SMİTE Online Oynyanlar Buraya (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.124
Cevap
31
Favori
222.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle Merhabalar. Birkaç aydır oyuna girmiyordum dün girdim fakat normal modda oynayamıyorum. Hiçbir harita açık gözükmüyor. Normalde oyunda kaç saniyede başlayacağına dair bir saat geriye doğru sayıyordu ama şu an o yok. böyle bir problem yaşayan var mı yada oyun formatı mı değişti ? Yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: merkür06

Öncelikle Merhabalar. Birkaç aydır oyuna girmiyordum dün girdim fakat normal modda oynayamıyorum. Hiçbir harita açık gözükmüyor. Normalde oyunda kaç saniyede başlayacağına dair bir saat geriye doğru sayıyordu ama şu an o yok. böyle bir problem yaşayan var mı yada oyun formatı mı değişti ? Yardımcı olursanız sevinirim

Değişti en önceki haline döndü bekleyeceksiniz o ekranda maç geliyor bir süre sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryphos

Bu oyunda türkleri görmek güzel ama bizimde aramızda çok karaktersizler var.
    Hele ki klavye arkasından kendini birşey sananlar var.
    Olay çok basit, conquest maçına girdim ve mage seçtim, ilk mageyi ben seçtim diye bana küfretti ve support al dedi bu arkadaş, tabi türk olduğumu bilmiyor, cevap yazınca daha da azdı soy sop anne baba bırakmadı, yazık insanlar da nasıl bir hırs vardır ki bir oyun için bu kadar alçalabiliyor.
    Ben genellikle mage oynarım, assasin de pek iyi değilimdir, herkezin kendine göre sevdiği bir karakter vardır. Bu da bir sonraki maçta scylla performansım:
     SMİTE Online Oynyanlar Buraya

''Qaahna''
    O kadar gözü dünmüşki ırkıma ve nickime bile küfür etti, türk olduğumu bilmeden.
    Bu klavye erkeğini tanıyan varsa bana özelden mesaj atsın. Yazdığı küfürleri foruma koymuyorum ama gerçekten ailesine üzüldüm, eğitememişler.

Installock yaptiysan adam hakli tabii. İlk kim yazdiysa o alir conqda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oha 140 heromu var? En son girdiğim de baya azdı. O kadar varsa tekrar bi bakayım. Lol de o kadar yok la

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cryphos kullanıcısına yanıt
    Arkadaşında söylediği gibi eğer instalock yaptıysan yani chat'e hiç bir şey yazmadan God'ı seçtiysen küfür eden kişi de chat'e yazdıysa mid yada solo oynayacağını kızabilir ama küfür etme hakkına sahip olmaz o konuda haklısın.
  • Beyler 593 gemim var 7 gem nereden bulabilirim
  • install lock yaptıysa, küfür eden adam o zaman alsın supportu zorundamı bu insan support oynamaya.

madem çok önem veriyor supporta küfür eden adam alsın paşa paşa oynasın. bu adam belki mage almasa support alsa eline yüzüne bulaşacak daha da beter olacak.

bence de en iyisi kendi iyi oynayabildiğini almandır, daha da iyisi team speak üzerinden konuştuğun arkadaşlarınla takım lobisi kurup oyuna girmektir. böylece elin bebesinden küfür yemezsiniz.

ben smite'ı epey oynadım zamanında arkadaşlarımla giriyordum ağzımıza vuruyorlarsada vuruyorlardı en azından kendi aramızda kavga ediyoduk elin bebesi gelip anamıza küfür etmiyordu.
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Her işin bir kuralı var, kimse zorunda değil ama oyunu tek başına oynamıyorsan takım oyununa uymalısın.
    Altını çizerek söylüyorum küfür kesinlikle yanlış bir davranış, ama instalock maalesef takım oyununa uymadığı için oyuncular arasında bu hareket hoş karşılanmaz hiç bir zaman.

Post açıklayıcı olmadığı için biz arkadaşın instalock yapıp yapmadığını bilmiyoruz sadece tahmin yürüterek yorum yapıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazar Eyle -- 3 Aralık 2014; 0:01:32 >
  • Ustteki arkadasa tamamen katiliyorum, herkes istedigini alsin gibi bir sacmalik olamaz. Sonucta bi takim oyunu.

• instalock yapmadım, ilk mageyi ben seçtim beklerken kendi arkadaşı mage seçip instalock yaptı, bana zorla support seçtirmek istediler. benim asıl rahatsız olduğum olay küfür meselesi, kimsenin oyun için birbirine küfür etme hakkı var mı?
    ayrıca takımıda söyliyeyim: hercul,poseidon, scylla (ben),apollo ve serqet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryphos -- 3 Aralık 2014; 21:04:31 >
  • cryphos kullanıcısına yanıt
    Tamam seçtin de yazdın mı lobby ye "middle yada solo" oynamak istediğini önemli olan bu önce seçip seçmemek mühim değil, mühim olan oynamak istediğin rolü takım oyuncularına bildirmek.
  • Arkadaşlar oyundaki nick'im duay3an aktif oynayanlar lütfen eklesin gold pack aldım ortam yok :(
  • Unable to connect server diyor üyeliğimi girdiğimde beyler yardımcı olabilirmisiniz internetim var üyeliğimi aldım herşey tamam ama üyeliğimi girerken dediğim gibi "Unable to connect server" diyor bir süre bekleyip bilgisi olan yardım etsin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: draxar

200 varda yani arttırabilirim de benim asıl sorum tanrıyı satın almadan kostümün fiyatını öğrenmek. söylersen sevinirim tabi biliyorsan.

bunu daha önce görseydim yanıt verirdim ancak şimdi görüyorum . god sende kapalıysa eğer hem açma hemde kostümün parası beraber yazar koyduğum resim eski sürümden ama yerleri değişmedi anlamışsındır zaten :) en azından ben görebiliyorum bahsettiğim yerden buy skin dediğin zaman god acma parası ve skin parası yazıyor olması gerek hem gem sıkıntısı yok dıyorsan kapalıyken skinlerin şekillerini görebiliyorsun al favorla tanrıyı al skini ne olacakki

SMİTE Online Oynyanlar Buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MystNami -- 11 Aralık 2014; 10:14:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Okan41

Unable to connect server diyor üyeliğimi girdiğimde beyler yardımcı olabilirmisiniz internetim var üyeliğimi aldım herşey tamam ama üyeliğimi girerken dediğim gibi "Unable to connect server" diyor bir süre bekleyip bilgisi olan yardım etsin lütfen

aynı sorun bende de var evdeyken girip dükkanda giremiyorum. oyun dynamic IP istiyor benim internet cafemde static IP olduğu için giremiyorum bende çözüm arıyorum IP değiştiremiyorum yönetmelik gereği :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: MysTeri0us qirL

quote:

Orijinalden alıntı: Okan41

Unable to connect server diyor üyeliğimi girdiğimde beyler yardımcı olabilirmisiniz internetim var üyeliğimi aldım herşey tamam ama üyeliğimi girerken dediğim gibi "Unable to connect server" diyor bir süre bekleyip bilgisi olan yardım etsin lütfen

aynı sorun bende de var evdeyken girip dükkanda giremiyorum. oyun dynamic IP istiyor benim internet cafemde static IP olduğu için giremiyorum bende çözüm arıyorum IP değiştiremiyorum yönetmelik gereği :S

Peki bunu ayarlamanın bir yolu yok mu yani giremeyecekmiyim kısacası

• Hala SMITE oynayan varsa beraber oynayabılırız..NICK : RBMTZ
  • Bende 30 level olmuştum galiba girmiyorum bayadır tüm tanrılarıda açınca sıktı oyun :)
  • Merhaba 2 arkadaş oynuyoruz beraber oynayacak 3 uncu bır kısı gerek.2 kısı tasıyamıyoruz adamları :)
    Oyun ıcı nıck nedır oynamak ıstrsen ekleyeyım

Yaslar 25

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tastarakay -- 12 Aralık 2014; 19:41:16 >
  • Forum da smite online adinda bir bölüm açilsa cok iyi olurdu

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.