Şimdi Ara

SMİTE Online Oynyanlar Buraya (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.124
Cevap
31
Favori
222.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3-4 aydır giremiyordum işten güçten. Bissürü yeni şey gelmiş aptala döndüm yeminle. Dia skinler ağzımı açık bıraktı gerçekten. Şu odyssey olayını çakamadım yanlız bunu etraflıca anlatabilecek olan var mı? DotA2'deki compendium gibi bişey sanki
  • Ullr kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarıyla her hafta bölgeden bölgeye yeni bir skin çıkacak, onun için harita hazırlamışlar, tam emin değilim
  • Arkadaşlar selam, hesabımı satmak istiyorum sizce ne kadar eder ? 30 level, 58 mastery level, god pack, 12 odyssey item, 7-8 ward skin, 7-8 voice pack, loki inf, amc dark, sun wuk dark, digimir, space hun bat vs vs sizce ne kadar eder ? Pm atarsanız sevinirim.
    Nick: Krispy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voqka35 -- 30 Ekim 2014; 11:12:35 >
  • Merhaba arkadaşlar acaba donanımın Smite da bi clan ı var mı ? Yada buradaki arkadaşların ?
  • Beyler Smite yeni başladım 11 levelımde kolay level kasma taktigi varmı acaba
  • aylardır oynamıyordum tekrar kurdum eklemek isteyen varsa oyun ismim Carpathia5
  • PvE yaparak level up olsaydı belki kolay bir yol olurdu ama oyun PvP, devamlı kazanırsan hızlı kasmış olursun tek yolu oyunculuktan geciyor tabi iş sadece sende bitmiyor diğerleride iyi olmalı.
  • Şu güne kadar uzun süre Dota 1, Beta'dan beri LOL ve Beta'dan beri Dota 2 oynayan ve bırakmış sayılabilecek biri olarak, yine Beta'dan beri takip ettiğim Smite'a başlamak var aklımda.

Oyunu öğrenme eğrisi ne durumda, ne kadar sürüyor ve başvurabileceğim bildiğiniz iyi kaynaklar var mı onları öğrenmek istedim.
  • oyunun bugün videolarını izledim baya iyi birşeye benziyor ancak oyunu öğrenme durumu nasıl acaba.Türkçe olarak pek bir kaynak bulamadım açıkcası
  • Arkadaşlar oyuna kaydolacaklar kendileri kaydolmasınlar diye düşünüyorum en azından biri tarafından davet edilsinler hediyeler filan gelmiş güzel olur yani yardımlaşırız.
  • SunBurntNigga S kullanıcısına yanıt
    Aynen aynen iyi hediye veriyolar davet sisteminde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aylardır Oynamıyordum Gireyim Dedim Farklı Bir Oyun Olmuş =)
  • Oyunun bir de Türkçe Resmi Fan Sayfası var trsmite.com adında.. Yeni Başlayanlar siteden yararlanabilir.
  • Oyun arayışı içerisindeyim ve bu oyunu uzun zamandır duyuyordum bugün başlamaya karar verdim.
    Öncelikle oyunda skin sistemi varmış ve sadece bunun için para verilebilirmiş doğru mu?
    oyunu buradan indirdim doğru yerden mi indiriyorum?http://www.hirezstudios.com/smite/nav/game-info/download-game
    Oyunun videolarını izledim, daha önce wow, lol,dota2 oynadığımdan hoşuma gitti. Bu oyunun karakter havuzu geniş mi? Karakterlerin bir rehberi bulunuyor mu? Ayrıca karakterlerin güç durumları nasıl, yeni başladığım için hangi karakteri önerirsiniz? Ortalama bir oyun kaç dakika sürüyor? Bu oyundaki amacı tam olarak anlayamadım birisi anlatabilir mi? Oyun key olmadan oynanamıyor mu? Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için. İyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom. -- 25 Kasım 2014; 21:17:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: five ghost

Oyun arayışı içerisindeyim ve bu oyunu uzun zamandır duyuyordum bugün başlamaya karar verdim.
    Öncelikle oyunda skin sistemi varmış ve sadece bunun için para verilebilirmiş doğru mu?
    oyunu buradan indirdim doğru yerden mi indiriyorum?http://www.hirezstudios.com/smite/nav/game-info/download-game
    Oyunun videolarını izledim, daha önce wow, lol,dota2 oynadığımdan hoşuma gitti. Bu oyunun karakter havuzu geniş mi? Karakterlerin bir rehberi bulunuyor mu? Ayrıca karakterlerin güç durumları nasıl, yeni başladığım için hangi karakteri önerirsiniz? Ortalama bir oyun kaç dakika sürüyor? Bu oyundaki amacı tam olarak anlayamadım birisi anlatabilir mi? Oyun key olmadan oynanamıyor mu? Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için. İyi oyunlar.

Maç Süreleri:

Ortalama Arena Maçı 15-20 Dk
    Eğer Conquest Oynarsanız 30-35 Dk Sürüyor

Herolar:

140 Küsür Hero Var Oyunda, Genel Olarak Heroları Şöyle Sınıflandıra Biliriz Warrior Hunter Assasin Mage

Warrior: Daha Çok Defansif

Hunter: Single Target Damage , Attack Speedleri Yüksek

Assasin: Süikastçiler , Okçuları, Büyücüleri Avlamak İçin İdeal

Mage: Büyücüler Alan Skilleri, Ve Hasarları Yüksek.

Karakterlerin Rehberi var. Video Olarakta Veya Forum Sitelerinde.

Key Olmadan Oynanıyor.

Yeni Başladıysan

Thor
    Neith
    Osiris

Karakterlerini Deneyebilirsin

(Oyunun Uzmanı Değilim Hatalarım Varsa Affola.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolf1581 -- 26 Kasım 2014; 17:09:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wolf1581

quote:

Oyun arayışı içerisindeyim ve bu oyunu uzun zamandır duyuyordum bugün başlamaya karar verdim.

Maç Süreleri:

Herolar:

140 Küsür Hero Var Oyunda, Genel Olarak Heroları Şöyle Sınıflandıra Biliriz Warrior Hunter Assasin Mage

Key Olmadan Oynanıyor.

Yeni Başladıysan

Thor
    Neith
    Osiris

çok saol dostum oynadım ve 5 level oldum fakat illa maçlarda bir sakat beliriyor levelim düşük diye aldırmıyorum fakat geçen maçta türk çıktı benim türk olduğumu bilmeden arenada oynarken ''ks attı ***'' ''ksne sokayım'' diye laflar ediyor tabi diğerleri türkçe bilmediğinden pek aldırış etmiyor illa türk olmasa da 2-3 maçta bir 0-20 giden bir sakat beliriyor yani ama oyunu gayet sevdim maçlar çok çekişmeli geçiyor daha demin arena da ufak bir farka yendik. Şunu da eklemek isterim ki bir tanrı 7 kill aldıktan sonra durdurulamaz oluyor ve tek atıyor tabi bunlar benim ilk gözlemlerim bunlar dışında hiç bir sorunu yok bu oyunun. Gözlemlerim ne kadar yanlış ne kadar doğru tartışılır ama oynamayı, oyunu iyice kavradıktan sonra bunların geçeceğine inanıyorum iyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom. -- 26 Kasım 2014; 19:10:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunun ortasında çıkan ve küfür eden oyuncular yüzünden artık oynamıyorum.Şuan durum nasıl ?
  • quote:

quote:

quote:

Maç Süreleri:

Herolar:

Key Olmadan Oynanıyor.

Yeni Başladıysan

Thor
    Neith
    Osiris

çok saol dostum oynadım ve 5 level oldum fakat illa maçlarda bir sakat beliriyor levelim düşük diye aldırmıyorum fakat geçen maçta türk çıktı benim türk olduğumu bilmeden arenada oynarken ''ks attı ***'' ''ksne sokayım'' diye laflar ediyor tabi diğerleri türkçe bilmediğinden pek aldırış etmiyor illa türk olmasa da 2-3 maçta bir 0-20 giden bir sakat beliriyor yani ama oyunu gayet sevdim maçlar çok çekişmeli geçiyor daha demin arena da ufak bir farka yendik. Şunu da eklemek isterim ki bir tanrı 7 kill aldıktan sonra durdurulamaz oluyor ve tek atıyor tabi bunlar benim ilk gözlemlerim bunlar dışında hiç bir sorunu yok bu oyunun. Gözlemlerim ne kadar yanlış ne kadar doğru tartışılır ama oynamayı, oyunu iyice kavradıktan sonra bunların geçeceğine inanıyorum iyi oyunlar.

Benden Sana Tavsiye Eğer Physical Oynuyorsan Şunları Al

ASI
    RAGE
    DEATHRBRİNGER
    WARRİORTAB
    TİTANS BANE
    EXECUTAİNOR

%70(Tam Hatırlamıyorum belki 90 da olabilir) Kritik Vurursun. Ve Her Vuruşun +%10 Kritik Şansı Arttırır Yani 2 Vuruştan Biri Kesin Kritik
    vE 220 Attack oluyor. Titans Bane'İN Özelliği Attack'ın %30(yada 33 Tam değerleri hatırlamıyorum) Fiziksel Savunmaya Veriyor.

• JANNISSARRY
    ekleyin en çok assault oynarım
  • quote:

Herolar:

140 Küsür Hero Var Oyunda

60 hero var 140 değil düzeltirsin.
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.