Şimdi Ara

SMİTE Online Oynyanlar Buraya (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.124
Cevap
31
Favori
222.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Katılıyorum.
  • İlk bastaki 44mb lik kurulum dosyasini indirdum kurarken update hatasi veriyo kurulmuyo yardim pls

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okan41

quote:

Orijinalden alıntı: MysTeri0us qirL

quote:

Orijinalden alıntı: Okan41

Unable to connect server diyor üyeliğimi girdiğimde beyler yardımcı olabilirmisiniz internetim var üyeliğimi aldım herşey tamam ama üyeliğimi girerken dediğim gibi "Unable to connect server" diyor bir süre bekleyip bilgisi olan yardım etsin lütfen

aynı sorun bende de var evdeyken girip dükkanda giremiyorum. oyun dynamic IP istiyor benim internet cafemde static IP olduğu için giremiyorum bende çözüm arıyorum IP değiştiremiyorum yönetmelik gereği :S

Peki bunu ayarlamanın bir yolu yok mu yani giremeyecekmiyim kısacası

valla ben bulamadım belki IP sorunu değildir senin ara müşteri hizmetlerini vs bilgi al belki başka bir şeydir. repair falan yap

• quote:

Orijinalden alıntı: İlluminatideİmam

Merhaba 2 arkadaş oynuyoruz beraber oynayacak 3 uncu bır kısı gerek.2 kısı tasıyamıyoruz adamları :)
    Oyun ıcı nıck nedır oynamak ıstrsen ekleyeyım

Yaslar 25

ID: MystNami

arkadaşla oynuyorum bende onuda eklersiniz lig atmıyoruz ama normal oynuyoruz bizde. dükkanda olduğum için ben geceleri oluyorum evde o sırada olursanız oynarız
  • Merhaba ben tek başıma oynuyorum. ancak girdiğiniz zaman haberleşirsek bende gelebilirim skype den haberleşme imkanım var.

skype nickim : a.furkankilic
    oyun nickim: merkür

Teşekkürler
  • arkadaşlar birlikte oynucaklar eklesinler tanışalım oynuyalım şubatta askere gidicem o zamana kadar aksam üstleri geceleri fln oyunda oluyorum genelde sürekli ingilizce konuşmaktan sıkıldım :D 19 lwlim pek öyle pro sayılmam ama fenrir ymir he bo ile bazen takımı taşıdıgım zamanlar bile oldu bir haftadır oynuyorum zaten 19 lwlim oyundaki pm IMPARATORE
  • Merhaba arkadaşlar, henüz 16 lwlm fakat oyunun en iyi clanları arasında yer alıyorum. Ymir tanrısı pro kullanıcısıyım. şuanlık skin : gold ymir (legandry az kaldı)
    rank : 5 legandry. oyunu oynayanlar yada oyunla ilgili yardımı sorusu olana yardımcı olabilirim. Ekleyin Türk ordusu yaratalım. Nick : Dracula26
  • oyunu 3 ay gibi bir süre oynadıktan sonra ara vermiştim şimdi tekrar başlamayı düşünüyorum. birlikte oynamak isteyenler eklesin

id: OziKaza
  • oyunu oynayan varsa özel mesaj atsın
  • arkadaşlar ben smite ı indirdim kurdum ama launcher bile açılmadan direk hata veriyor silip baştan kuruyorum gene aynı çözümünü bilen varmı ?https://store.donanimhaber.com/5c/50/d4/5c50d46138afea198ddfc799f18cf556.png
    https://store.donanimhaber.com/75/d9/94/75d994f715febd6b6414ee908c1a626b.png
     SMİTE Online Oynyanlar Buraya SMİTE Online Oynyanlar Buraya

• arkadaşlar nickim KatakIysm
  • Nickimi unuttum TearsForFears veya sonda s yoktur oynuyorum tüm tanrıları 1 lvl yapmaya çalışıyorum lvl 30 olduk
  • bayadır LOL oynuyorum farklı bir deneyim olsun diye şuan launcherdan güncellemelerin bitmesini bekliyorum bakalım ne kadar keyif verecek.

Şurda kaldı bi türlü ilerlemiyor.
    netimde 25mbit sınırsız. Torrentte 3mb/sn görüyorum bu oyun 4gb dosyayı 2 saatte indirdi.

SMİTE Online Oynyanlar Buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 7 Ocak 2015; 20:37:09 >
  • Beyler bedava degisimi haftalik mi oluyor yoksa aylik mi ve hangi gunler oluyor?
  • Belki bilmeyenler vardır Smite artık tükçe desteği veriyor, atmış olduğum resime bakarak nereden oyun dilini türkçe yapacağınızı anlayabilirsiniz.

SMİTE Online Oynyanlar Buraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

Beyler bedava degisimi haftalik mi oluyor yoksa aylik mi ve hangi gunler oluyor?

Patchden patche oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SunBurntNigga

quote:

Beyler bedava degisimi haftalik mi oluyor yoksa aylik mi ve hangi gunler oluyor?

Patchden patche oluyor.

Tamamda yamalar herhangi bir gunde cikabiliyorlar.Bahsettiginiz buyuk haftalik veya aylik yamalar mi?Tarihleri veya haftalari bellimi bu buyuk yamalarin?
  • Türkçe oynamak zor olacak ama alışalım ileride türk dolabilir oyun ^^
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SunBurntNigga

quote:

Patchden patche oluyor.

Tamamda yamalar herhangi bir gunde cikabiliyorlar.Bahsettiginiz buyuk haftalik veya aylik yamalar mi?Tarihleri veya haftalari bellimi bu buyuk yamalarin?

Genellikle ayda bir yada 3 haftada bir oluyor. Haftanın çarşamba günü oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni map yapacaklarına matchmakingi düzeltseler keşke.
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.