Şimdi Ara

SMİTE Online Oynyanlar Buraya (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.124
Cevap
31
Favori
222.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam acemiliktendir belki ama hadeste pro olabilir çünkü skilleri kullanmaya sürem bile kalmadan kesiyolardı :D

Guan Yu ile pek oynayamadım Chaacla daha iyiyim ultisinde atla geliyorum şekil flan ama pek hasar veremiyorm adamın birinde Herkül gördüm ultiside kaya atıyodu galiba onu denemek istiyorum.Oyunda şampiyon kiralama olayı varmış çok güzel bişey :D
  • StillDRE12 kullanıcısına yanıt
    Ben başlangıç için iyi dedim zaten hep Guan oyna demiyorum yeni başlayan bir oyuncu için aim ile pek işi olmayacağı için artı self heal'e sahip olduğu için demiştim...Hades ne kadar pro olursa olsun Chaac Hadesten kurtulabilir :)

Eğer "Full God Pack" satın almayacaksan Favorlarını kiralamaya harcama ileride çok lazım olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazar Eyle -- 16 Ocak 2015; 13:37:50 >
  • Hocam hades çekince tek başına kesmiyor tabi tüm takımı yanında yoksa tabi kaçarım :D

Favor dediğiniz iyilik galiba hocam şuan 5k var iyi şampiyonlar 11k galiba biriktiricem şimdilik.Birde uzmanlık seviyesi lvl1 oldu Chaac la bunun artısı nelerdir
  • Arkadaşlar twitch'den smite stream etmeyi düşünüyorum, ilginecek var mı? 5 dakika sonra başlıyorum, mikrofon var ama malesef konuşamayacağım.

http://www.twitch.tv/tuaygc
    Dostum yayını kaçırdım galiba gündüzden haber verirsen izlerim ben birde konuşursan daha iyi olur yeniyim oyunda birşeyler kapabilirim
  • Bir sürü oynamadığım tanrı duruyor kenarda fenrir ra anubis vulcanla çok oynamışım fenrirle kasmaya devam ediyorum çok şekil duruyor bence.

SMİTE Online Oynyanlar Buraya

aldım iyi durdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 17 Ocak 2015; 0:35:22 >
  • Beyler çok acıl bi cevap almama gerek 3 gün önce başladım yeniden dier çarımın şifre unutmuşdum yan bi hesap vardı onda oynuyodum bi anda ban yedi lan noluyoz dedim ticket attım ama cevap gelicek gibi deil Türkçe bilen operatörleri varmı ////// sonra ilk oynadıgım çarın id şifre buldum oda ban yedi Hesabınız Yasaklı diyor ne oldugunu anlayamadım üzüldüm be ilk çar CBT den kalma :'(
  • hayır neyse bi hile yapsam neyse gam yemicem durduk yere bi anda çıkdı ilk çara yazık olmasın bari be olayı anlayamadım neye dayanıp banlıyorlar yani 1 i banlandı iyi tamam e ilk hesabımın id şifreyi buldum girdim 1 arena attım dierine giriyodum god seçiyordumki dc gibi birşey oldu anlayamadım olayı naısl böyle bir ban atabiliyorlar
    Olur hocam yarın akşama doğru senin istediğin bir god'u oynarım istiyorsan, izleyici olsun yeter
    Chaacla oynuyorum bitek hocam onu oynarsanız iyi olur.Yayın konusunda smite çok geride bugün baktığımda LOL de 80 k varken smite 3k idi bu oyun daha popüler olmayı hakediyor bi kere moba tps fikri çok orjinal :D

Hocam birde Chaacla tanrı level 1 oldum kaça kadar gidiyo bu level ve ne gibi artılar sağlıyor..
  • beyler ne yapabilirim bi taktik verin bari be kaale bile almıyorsunuz :( 3. hesabı acdım oda gitti olay ne anlıyamıyorum ben
    Bir artısı yok sadece loading screen de kartında bilgilendirmek amaçlı gözüküyor ne kadar deneyimin oldugunu belli ediyor bir şekilde rakibe göz dağı gibi düşün :) bir de ligde istedigin god ile oynamak istiyorsan minimum 1 master yapmış olman lazım.
    Chaac da en kötü olduklarımdan biridir, Hercules vs. gibi

Yayın saatini yarın pm atarım hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m26000

beyler ne yapabilirim bi taktik verin bari be kaale bile almıyorsunuz :( 3. hesabı acdım oda gitti olay ne anlıyamıyorum ben

Kardeşim bende oyuna yeni başladm inan hiçbir fikrim yok ticket sistemi flan yok mu onları kullan bence yeni açtığın çarda banlandı ise IP in ile ilgili bi problem olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StillDRE12 -- 17 Ocak 2015; 3:11:02 >
  • Hocam yeni başladım. Her hangi bir oyunu bitirmek nasip olmadı henüz. 5. deneyişim ve oyun belli bir zaman sonunda (ki bu zaman sabit değiş değil) beni bağlantım kopması sonucu oyun dışı bırakıyor. Bir süre sonrada login ekranına dönüyor. Ben pakistan da yaşıyorum, bağlantım tr gibi stabil değil ama hızı iyidir. 6-7 mbit lerde. Bu tür bir sorun yaşayan başkaları da var mı yoksa bağlantıma mı suç atmalıyım ? HAftasonu olması sebebiyle server trafiğinden bu tür bir problem olabilir mi ? Oyunu biraz oynayıp incelemesini yapıcam. Yaptığım zaman sizleri de haberdar ederim. Bizim sitemiz mizah amaçlı oyun incelemesi ve caps yayınlayan bir site. Merak eden arkadaşlar için bir link te vereyim. :D
    Oyun Öküzü

• quote:

Orijinalden alıntı: StillDRE12

quote:

Orijinalden alıntı: m26000

beyler ne yapabilirim bi taktik verin bari be kaale bile almıyorsunuz :( 3. hesabı acdım oda gitti olay ne anlıyamıyorum ben

Kardeşim bende oyuna yeni başladm inan hiçbir fikrim yok ticket sistemi flan yok mu onları kullan bence yeni açtığın çarda banlandı ise IP in ile ilgili bi problem olabilir

kardeşim inan bende o kadar şaşkınımki ticket sistemi gördügüm kaarıyla yetersiz ve türk opertor yok ceva alabilcegim G.T den çevirerek konuşmayı denedim yine olmadı adamlar sana ne gibi şartlarda ban yiyecegimi yolladılar bitti işde çevirebildigim kadar yanlışlık olmalı yasagım kaldırılsın kardeşim 1. hesapa yazık be 24 olduydu :'( cevap veren operator de atıyor bi link bırakıyor id ver oynayalım beraber

• allahım yeni acdıgım hesapda banlandı anlamıyorum bune ya oof soguttular iyice bunedir ya daha maçı bitiremeden ban çakıldı
  • Bu akşam 11-12 arası twitch.tv/tuaygc stream yapacağım muhtemelen. Konuşmayı planlamıyorum sadece upload hızımı test etmek amacım.

ek: başladım.

ek2: yok internet hızım yemedi, obs'den shadowplay'e geçtim yine lag aldım. Malesef, artık çekip youtube'a mı atsam diye düşünüyorum ama onun da izleneceğini pek zannetmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avatar78 -- 18 Ocak 2015; 0:26:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ban yemişsen oyunda küfür etmiş veya düzgün oynamamış olabilirsin feederlık yaptınmı hiç :D

Youtube a ingilizce olarak atarsan izlenebilir.
  • İngilizce olması sıkıntı değil de pek vaktim yok o yüzden stream'i sevmiştim.
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.