Şimdi Ara

SMİTE Online Oynyanlar Buraya (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.124
Cevap
31
Favori
222.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ücretsiz gem ve kostüm çekilişi var:http://trsmite.com/cekilis

Ayrıca oyunda ekleyebilirsiniz; baskiki
  • DH Forumda smite için bir yer açılsın.
  • Bayağı hoşuma gitti. Bu arena modunda itemleri otomatik çıkıyor. Hep böyle mi olacak?
  • Oyunu yüklüyorum
    inş umduğumu bulurum
  • Bugun arenada ymir i mage oynadım (ares tanktı). 18 kill civarı aldım, bi deneyin derim ama millete ymir i aldıktan sonra mage diye belirtin tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerbatZ

Bu oyun patlama yapar eminim buna. Daha çok yeni closed betada. Open beta açılıncaya kadar epey oyuncu toplayacaktır.

Kupon ver evi arabayı basayım.
  • Oyun güzel yükleyin ve ekleyin TearsForFears
  • Bu aralar bundayım. Nick: PunkBlood

Edit: Aradığımı bulamadığımı düşünüyorum. Tatmin etmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punk4Life -- 24 Mart 2015; 21:22:38 >
  • oyunda 9 levelim fena oynamıyorum birlikte oynamak isteyenler ekleyebilir KenefBorusu
  • Nick JarLewiS ekleyin Açıldığından beri ara sıra girer oynarım şu aralar daha cok oynamaya başladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: M u c K

Merhabalar ;

Oyunu bıraktığımdan dolayı hesabımı satmak istiyorum. Gerçi oynayan var mı bilmiyorum ama :p

Hesapta ;

- 30 $ Değerinde Godpack, ( Şimdiye kadar gelmiş ve bundan sonra gelecek olan tüm karakterlerin açık olmasını sağlıyor. )

- 1-2 Gem ile alınan icon, ( Türk bayrağı vs. )

- Sadece Smite Twitch kanalına 5 $ Karşlılığı abone olanlara verilen nadir denk gelebileceğiniz HiRez çalışanlarının ve streamerlarının iconları,

- 1-2 Hatırlayamadığım Voice Pack,

- 5 tane falanda recolor skin mevcut.

Hesap şuan Gold 3 10 Win 3 Lose u bulunmakta.
    Hesabı ister mailinize, ister hesabın şuan bulunduğu maille birlikte verebilirim nasıl isterseniz.

Burdan veyahut Skype : CiuvCiuv üzerinden ulaşabilirsiniz.

Fiyat olarak 40TL düşünüyorum.

Güncel !

• Sadece arena oynuyorum eskiden arena ranked vardı geri gelirmi sizce ?
  • Şu oyun Türkiye de neden hakettiği yerde değil? lol gibi mi olacak acaba şimdi oyun 2. sezonunda 3. 4. sezona geldiğin de mi Türkiye serveri açıp akın akın akacak insanlar E-spor diye bağıracaklar yoksa bu oyunda o potansiyel yok mu?
  • FaLkenAuGe kullanıcısına yanıt
    Ağırlık lol ve dota seviyor. Çoğu arkadaşa smite gosterdim çok karışık diyorlar ağırlık olarak.

• Yeni başladım Nick Smitake ekleyip yardimci olucak arkadaşlar varsa sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: avatar78

Ağırlık lol ve dota seviyor. Çoğu arkadaşa smite gosterdim çok karışık diyorlar ağırlık olarak.

lol dota nın geçmişi var o yüzden normal birde smite ın oynanış biçimi çok farklı tps mod olduğu için insanlar farklı gözle bakıyor.
  • Geçmişinin çok da etkili olduğunu duşunmuyorum(reklam çerçevesi haricinde). Dota ya yeni başlayan arkadaşlara ben bu oyunu neredeyse 2 yıldır oynuyorum dedim çok şey değişmedi. Butun olay tps olması şahsen. Ayrıca arkadaşımın biri tps olmasını beğenmeyerek lol un grafikleri daha iyi demişti. Milletle smite ı tartışamıyorum artık sinirlenmekten

• Bende 1 hafta oldu başlayalı aslında daha öncede 1-2 aylık tecrübem vardı gene oynayasım geldi ve başladım şuan gayet zevk alıyorum oyundan ve ilerde lol gibi tutacağınıda düşünüyorum. Oyuna gelirsek 2 maç conquest attım ve 2 sindede afk olunca ve 1 kişi feedleyince soğuttular oyundan Tanrılara bakıcak olursak Serqet,Nu Wa,Scylla,Nox ve Bellona çok hoşuma gitti. Favor biriktirerek bunları sırasıyla alıp ustalaşmaya bakıcam. Yeni başladığım için her lane için god öneriniz varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaunTLeRoy

Bende 1 hafta oldu başlayalı aslında daha öncede 1-2 aylık tecrübem vardı gene oynayasım geldi ve başladım şuan gayet zevk alıyorum oyundan ve ilerde lol gibi tutacağınıda düşünüyorum. Oyuna gelirsek 2 maç conquest attım ve 2 sindede afk olunca ve 1 kişi feedleyince soğuttular oyundan Tanrılara bakıcak olursak Serqet,Nu Wa,Scylla,Nox ve Bellona çok hoşuma gitti. Favor biriktirerek bunları sırasıyla alıp ustalaşmaya bakıcam. Yeni başladığım için her lane için god öneriniz varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 11 Nisan 2015; 17:49:46 >

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.