Şimdi Ara

Smm stajı ve ışık üniversitesinde yüksek lisans hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir konuda tavsiyenize ihtiyacım var.Şubat ayında mali müşavirlik staja giriş sınavını kazandım.Malum staj süremiz 3 yıl ve yüksek lisans durumunda stajım 1 yıl kısalıyor. Kurs anlaşmalı olduğu için ışık üniversitesinin Muhasebe ve denetim üzerine yüksek lisans programına kayıt olmayı (7.500tl)düşünüyorum. Halen özel bir firmada muhasebe ve ithalat sorumlusu olarak çalışıp aynı zamanda mm denetiminde de staj süremi geçiriyorum.Sizce yüksek lisans yapmam doğru bir karar mı? Staj süresini düşürmesi dışında ne gibi avantajı olur sizce...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• en önemlisi staj süresi düşmesi , ve eğitim seviyenizi yüksek lisansa çekmeniz

başka ne olsun .bu arada aynı konumda bende varım ucuz yüksek lisans arıyorum.7binden aşşağıya buldunuz mu hiç.veya o rakamlarda başka hangi okullar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blizzard Days

en önemlisi staj süresi düşmesi , ve eğitim seviyenizi yüksek lisansa çekmeniz

başka ne olsun .bu arada aynı konumda bende varım ucuz yüksek lisans arıyorum.7binden aşşağıya buldunuz mu hiç.veya o rakamlarda başka hangi okullar var

Çok fazla araştırmadım Çukurova üniversitesi var uzaktan eğitim veren 6000TL.Ancak final sınavı için adanaya gitmek gerekiyormuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.