Şimdi Ara

Smmm yeterlilik 2014/1

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    smmm yeterlilik 2014/1. döneme girecek arkadaşlar varmı
    derslere nasıl hazırlanıyorsunuz burdan bilgi ve sınava nasıl hazırlandığımızı paslaşalım

• muhasebecimisin hocam?
  • SMMM nin tam açılımı nedir acaba merak ettim
  • muhasebeciyim , smmm sınavlarına gireceğim 3 yıllık stajı bitirdim ,2014 martta sınavı verirsem smmm olacağım inş. :)
    Serbest muhasebeci mali müşavir açılımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutbayrak3321 -- 23 Aralık 2013; 13:18:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutbayrak3321

muhasebeciyim , smmm sınavlarına gireceğim 3 yıllık stajı bitirdim ,2014 martta sınavı verirsem smmm olacağım inş. :)
    Serbest muhasebeci mali müşavir açılımı

Bende kamu okuyorum kafam muhasebeye basıyor muhasebe işinde çalışmak istiyorum üni bitene kadar onun 3 sene stajımı var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önce staj dosyası açacan 1,500 TL civarı sonra 150-200 TL vererek sınavı girip kazanacaksın test sonra 3 yıl staj yapacan bu sürede aralıksız bi yerde çalışacaksın ve cd ler ile sınava gireceksin staj bitince de 700 lira verip sınava gireceksin yazılı olarak 7 dersten sonrada belgeni alırsın 3,000-4,000 civarı oda para alıyor bunun içinde , kısacası 10,000 TL gözden çıkar 3-4 yıl zaman kaybınıda sonra Smmm oluyorsun iş bulmak büro açmak kısmetine kalmış artık
  • Sıf şu girişteki 1500lira yüzünden başlatamıyorum şu stajı.
    Bir de etrafımda görüyorum tipine baksan adam demezsin ama almış belgeyi bide belgem var diye ötüyor.

Sonra düşünüyorum smm olsan ne olacak bu ülkede
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    31.05.2015 Hakemlik Sınavı
    10 yıl önce açıldı
    E-YDS 2024/10
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aklınız varsa o parayla özel ders falan alın memur olun hiç bulaşmayın. Piayasa muhasebeci kaynıyor. Hepsininde durumu içler acısı. Ciğeri 5 para etmez bazı esnaflara aylık paranızı alabilmek için resmen yalvarıyorsunuz. Muhasebeciler odası da sahip çıkmıyor hiç size. O yüzden gidin simit satın daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutbayrak3321

önce staj dosyası açacan 1,500 TL civarı sonra 150-200 TL vererek sınavı girip kazanacaksın test sonra 3 yıl staj yapacan bu sürede aralıksız bi yerde çalışacaksın ve cd ler ile sınava gireceksin staj bitince de 700 lira verip sınava gireceksin yazılı olarak 7 dersten sonrada belgeni alırsın 3,000-4,000 civarı oda para alıyor bunun içinde , kısacası 10,000 TL gözden çıkar 3-4 yıl zaman kaybınıda sonra Smmm oluyorsun iş bulmak büro açmak kısmetine kalmış artık

abi sen ne yaptın ya soğudum şuan ben bi zaten normal muhasebeci olarak gireyim de bir yere zaten para kazanırım öyle smmm sınavlarına falan girerim birde üniversiteden sonra kpss düşünüyorum hayırlısı inşallah.

• Merhaba arkadaşlar. Ben Aralık 2013 sınavını kazanarak SMMM oldum. Elimde 2013 Mayıs ayında aldığım Dehanın kitapları var 7 adet. O kitaplarla çalışstım ve kazandım. Şu anda 200 TL ye deha satıyor. İlgilenen olursa Bende 150 TL ye elimden çıkarmak istiyorum.İlave olarak elimde 70 Mb çalışma bilgisi ve sınav öncesi çalışma soruları var. İlgilenen olursa mustafakeskiin@yahoo.com adresinden bana maille ulaşabilirler...

Smmm yeterlilik 2014/1

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.