Şimdi Ara

SMPS 12 VOLT DC 2X35 VOLT DC İNVERTER DEVRELERİ HAKKINDA !!! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
463
Cevap
4
Favori
55.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar. Bu devreyi yapmak istiyorum. Fakat elimde EI serisi nüvelerden yok. Çeşitli boyutlarda 2-4cm çekirdek nüvelerden var. Acaba bu nüveri kullanarak yapabilirmiyim. Devre şeması ve nüve hakkında bilgi verebilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mc_Leopard

iyi günler arkadaşlar. Bu devreyi yapmak istiyorum. Fakat elimde EI serisi nüvelerden yok. Çeşitli boyutlarda 2-4cm çekirdek nüvelerden var. Acaba bu nüveri kullanarak yapabilirmiyim. Devre şeması ve nüve hakkında bilgi verebilirmisiniz

hocam bu devrede 2 çeşit nüve kullanılabilir EI-28 ve EI-33 bunun haricinde nüve ile bu devrenin çalışması imkansız

bir öneri daha EI-28 veya EI-33 trafoları test edip öyle devreye bağlayın yoksa benim gibi niye çalışmıyor diyip durursunuz saatlerce

Bu hafta sonu Allah nasip kısmet ederse başlıyorum 600 Watt smps devresine paylaşımları buradan yayımlayacağım inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: tda 1562q

quote:

Orijinalden alıntı: Mc_Leopard

iyi günler arkadaşlar. Bu devreyi yapmak istiyorum. Fakat elimde EI serisi nüvelerden yok. Çeşitli boyutlarda 2-4cm çekirdek nüvelerden var. Acaba bu nüveri kullanarak yapabilirmiyim. Devre şeması ve nüve hakkında bilgi verebilirmisiniz

hocam bu devrede 2 çeşit nüve kullanılabilir EI-28 ve EI-33 bunun haricinde nüve ile bu devrenin çalışması imkansız

bir öneri daha EI-28 veya EI-33 trafoları test edip öyle devreye bağlayın yoksa benim gibi niye çalışmıyor diyip durursunuz saatlerce

Bu hafta sonu Allah nasip kısmet ederse başlıyorum 600 Watt smps devresine paylaşımları buradan yayımlayacağım inşallah

Tamamdır hocam. Olmazsa o nüvelerden alırım. Bana 150-200 w arası smps lazım

• hurdacılardan bulabilirsiniz EI-28 VE EI-33 NÜVE lerden hocam PSU lardan çıkıyor
  • Evet arkadaşlar projemin 2. kısmına geçmenin mutluluğunu yaşıyorum. Tüm malzemeler neredeyse tamam

yarın Allah izin verirse başlayacağım 600 watt smps + 250 watt hifi anfiye

yine buradan resim konu vs paylaşımları yapılacaktır ilgilenlere duyurulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tda 1562q -- 22 Şubat 2014; 0:03:48 >
  • tda 1562q kullanıcısına yanıt
    tda 1562q Sizin yaptığınız 150w smps nin .lyt dosyasını bana gönderebilir misiniz acaba?Devre kartında eksik falan var demişsiniz tam anlamadığım için kendi bastığınız devreyi yollarsanız çok iyi olacak

Edit:Aklıma gelmişken; IRFP064N yerine IRFP064 veya 02N60P ve 40N03P kullanabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlptekinCK -- 22 Şubat 2014; 14:06:27 >
  • hocam devrenin semasi varsa paylasirsaniz ona gore yorum yapabiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler size lyt dosyasını buradan göndermem imkansız eğer mail adresinizi verirseniz gönderebilirim.

Devrede bazı elemanların değiştiği doğru olabilir kurban bayramından önce yapmıştım bu devreyi uzun zaman oldu
  • ömerim bana vfaceden atsana şu lanet 150w anfiyi bulamadım bulduğum linklerin hepside çökmüş delirecem yardım et bana ömerim lyt dosyasını bana faceden yollarsan sevinirim

• ibbayram kullanıcısına yanıt
    https://yadi.sk/d/DMfrzSH6eLJsN

bu da 600w olan

https://yadi.sk/d/aJ3CRNJSeLK7w

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi porsche911turbo -- 30 Ocak 2015; 1:37:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: porsche911turbo

https://yadi.sk/d/DMfrzSH6eLJsN

bu da 600w olan

https://yadi.sk/d/aJ3CRNJSeLK7w

ben anfi devresini istemiştim smps değil o var zaten yinede teşekkürler ilgin için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibbayram -- 30 Ocak 2015; 1:41:01 >
    D yi bi karıştırim varsa atarım 2sc5200lü olan değil mi
  • Evet kardeşim Sc5200 150w anfiyi

şema var da lyt yok işine yararsa
    link

şema 150w mono
  • sağolasın bu linki biliyorum hatta linkte yorum attım link ölü diye ilgine çok teşekkürler kardeşim
    yarın ömere ulaşır lyt atmaya çalışırım
  • Naptın ulaşabildinmi ömere

Ulaştım da, netim yok pazar atmaya çalışırım diyor.

• ne kadar çok sevenim varmış yahu

atıyorum mail adreslerinize k. bakmayın çok beklettim
  • tda 1562q kullanıcısına yanıt
    AYIPSIN YA SENİ SEVMEYEN TAVŞAN OLSUN

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.