Şimdi Ara

SMPS 12 VOLT DC 2X35 VOLT DC İNVERTER DEVRELERİ HAKKINDA !!! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
4
Favori
55.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi helal olsun valla aksam evde izlerim. Bakalim benim kablo erittigim video ya rakip olabilecekmi ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi sana benim 4 ohm 600 wattlik subwooferimi satayim arkasindaki miknatis hoparlorun on capi kadar hazir kabiniyle kare portlu bass kabiniyle beraber sana 70 tl ya birakayim ok.

250 watt anfiyi kaldirir diye dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: tda 1562q

Abi sana benim 4 ohm 600 wattlik subwooferimi satayim arkasindaki miknatis hoparlorun on capi kadar hazir kabiniyle kare portlu bass kabiniyle beraber sana 70 tl ya birakayim ok.

250 watt anfiyi kaldirir diye dusunuyorum.

ben ölmüşüm diyom işsizim diyo sen nediyonnnnnn

• bu ara sen o videoyu izlemiştin zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: IItwentysixII

iArkadaş sen bu hoparlörleri cuff yaptıracağına uygun çıkış gücü ile değerlendirsen daha iyi olur bence
    why_living Lastik yakarım yinede meydanı sana bırakmam Fırsat buldukça uğraşabiliyorum zaten. Malum iş adamıyız. Boş gezmiyoruz. Ama söz bir ara çok büyük çabalar için kapışacağız. Hele bi şu bilgisayarın donanımlarını adam edeyim, hemen buraya damlarım zaten. Anakart ve ekran kartları kaldı alamadığım. İşlemcimi aldum bu cumartesi, yeni aldığım anakartı aldıktan 1 hafta sonra arkadaşıma aynen sattım. ASUS P9X79Pro alacağım 2 haftaya elimde olur o zaman başlarım kapışmaya. Ofisten giripte attığım yorumlarla kapışamam zaten

istersen hd7850 almıştım. cıkma hd6850 var fanını kondansatörleri yeniledim.150 tl ye bırakırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edi_büdü -- 3 Aralık 2013; 17:00:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tda 1562q

Abi helal olsun valla aksam evde izlerim. Bakalim benim kablo erittigim video ya rakip olabilecekmi ???

rakip mi arıyorsun ?

sanırım erittim dedigin kablo psu kablosu
  • 150Wsmps 250w rms hifi anfi(2x2sc5200 ve 2sa943) birde buna tda1524 ton kontrol süper olduuuuuu sonunda istediğim birşeyi yaptım yaww ohbeeeeeee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibbayram -- 4 Aralık 2013; 2:22:21 >
  • Benim düşüncem öyle alt segmentler değil r9 280x DC II crossfire sistem, çift ekran kartı. Kıytırık ekran kartı olarak zaten palit 9600GT var o yeter. şuan 1GB yetiyor. kartın bellekleri kendi orjinal üstündeki değil çünkü overclock ile gümlettim, farklı markanın bellek çiplerini taktım karta. Vmod uyguladım ama fazla dayanmadı bir yıl sonra cuff
  • DEĞERLENDİRMENİZİ VE YORUMLARINIZI BEKLİYORUMhttps://www.youtube.com/watch?v=6sF_u_QxtkI
  • quote:

Benim düşüncem öyle alt segmentler değil r9 280x DC II crossfire sistem, çift ekran kartı. Kıytırık ekran kartı olarak zaten palit 9600GT var o yeter. şuan 1GB yetiyor. kartın bellekleri kendi orjinal üstündeki değil çünkü overclock ile gümlettim, farklı markanın bellek çiplerini taktım karta. Vmod uyguladım ama fazla dayanmadı bir yıl sonra cuff

hasta mısın arkadaş ? 1 -2 fps ne işe yarayacak ? yapma gözünü seveyim . zamanına yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: why_living

quote:

Benim düşüncem öyle alt segmentler değil r9 280x DC II crossfire sistem, çift ekran kartı. Kıytırık ekran kartı olarak zaten palit 9600GT var o yeter. şuan 1GB yetiyor. kartın bellekleri kendi orjinal üstündeki değil çünkü overclock ile gümlettim, farklı markanın bellek çiplerini taktım karta. Vmod uyguladım ama fazla dayanmadı bir yıl sonra cuff

hasta mısın arkadaş ? 1 -2 fps ne işe yarayacak ? yapma gözünü seveyim . zamanına yazık.

aynen hocam çok haklısın bizde eskiden çok bakardım yaaa

• insan bir yorum yapar emeğimize yaaaahttps://www.youtube.com/watch?v=6sF_u_QxtkI

• abi gönderdiğin trafolar için çok tşk ederim sana

videoyu izledim çalışma gayet güzel olmuş eline koluna sağlık bu arada o hoparlör max kaç wattlıktı acaba çok merak ettimde
  • Hoparlör 50w kardeşim önemli değil bulursam yine yollarım çorbada pardon 600w smps te benimde tuzum olsun hadi güveniyorum sana tek hamlede bitir

• Bu ara videonda benden söz etmeyi unutma bir bülent Abi'm var dersin artık

• Ruh hastasıyım :D 99da pentium 3, ofiste pentium 4 fi tarihinden beri de evimde çift çekirdek kullanıyordum. Artık gına geldi, adam gibi toplayıp yine bi 6 7 yıl kullanıyım , gözüm arkada kalmasın. Full çözünürlükmüş fps imiş benim takıntım yok. O zamanlarda üst segment toplamasaydım şuan nolacaktı benim halim. 2 yılda bir bilgisayar Oyun hastasıyım. İnan 40ıma bile girsem oynarım çekinmem :) Kendime vakit ayıramıyacaksam neden yaşıyayım neden çalışayım ki
  • hayat sokakta hacı .
  • ARKADAŞLAR KONUYLA ALAKASI YOK AMA BEN BU DEVREDE TAKILDIM İNCELERMİSİNİZ SORUN NEDİR SİZCE???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibbayram -- 5 Aralık 2013; 19:05:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ibbayram

ARKADAŞLAR KONUYLA ALAKASI YOK AMA BEN BU DEVREDE TAKILDIM İNCELERMİSİNİZ SORUN NEDİR SİZCE???

en az 25V 100uF kullan hiç bir sorun kalmaz, birde yönlerine dikkat et. 10V ise patmalası olası

• yaw sorun şurda zaten ben 100uf 50v kullandım her iki yöndede patladı birde işaretlediğim yeri şaseleyincede beslemesiz çalıştı besleme yapıca çalışmıyor tekrar not düştüm kırmızı ile işaretli yerler şaselenince çalışıyor sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibbayram -- 5 Aralık 2013; 19:09:48 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.