Şimdi Ara

SMPS 12 VOLT DC 2X35 VOLT DC İNVERTER DEVRELERİ HAKKINDA !!! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
463
Cevap
4
Favori
55.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: why_living

dsei 60- 12 kullanabilirsin.

eywallah saol kardeşim
  • şimdi bişi soracam smps te + ve gnd ucu 20 v gnd ve - ucu 7v veriyor 51v zener bağlı toplamda ise 27 v veriyor ve soldaki mosfet soğuk iken sağdaki aşırı ısınıyor sebebi nedir sizce şase felanda yok tüm elemanlarda sağlam çözemedim yardımlarıızı bekliyorum
  • fotografını cekip burada paylaşır mısın ?
  • sorunu buldum lanet trafoda imiş normalde sağlam gözüküyo ama çalışmıyor delirecem trafo sarmayı öğretin bana lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibbayram

sorunu buldum lanet trafoda imiş normalde sağlam gözüküyo ama çalışmıyor delirecem trafo sarmayı öğretin bana lütfen

abi hurdacılardaki bozuk psu lar neden bozuk sanıyosun ??
  • Evet haklısın en iyisi trafo sarmayı öğrenmek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vicdan azabından öldüm yahu. Geçen bi konuya yaklaşık 800W gücünde bir smps tasarladığımı ve full bridge olduğundan falan bahsetmiştim. O devreyi yaptım kullanıyorum, onun üstüne iki tane daha devre yaptım ve çalıştırdım. Birisi çok yalın ama 12W civarı bir güç sağlayabiliyor, osilatör besleme kaynağı için dahili güç kaynağı hesabı. Diğeri de atx güç kaynağından söktüğüm KA7500 modülü ile yaptığım bir devre. KA7500 ve LM393 opampını küçük bir kart üstüne yerleştirmişler, 12 adet iletişim pini bulunuyor. Bunların bazıları feedback, bazıları ise voltaj izleme. 3 tanesi ise Vcc ve GND bağlantıları. Bu devreciği kullanarak sürdüm mosfetleri ve 1x35Vdc 400W güç çekerek 1 saat problemsiz çalıştırdım. Kullandığım yükler 2 tane paralel bağlı 33V 235W gücünde lamba. Arkadaş ise adam akıllı bir güç kaynağı yapamadı. Neyse yaptıklarımın tüm şemasını ve bobin sarımlarını paylaşayım. Yapacak olanlara faydası olur ileride.

• twety gözünün yagını yiyim yardım et bize.
  • Boş teneke çok takırdarmış. Lafım yerini bulmuştur umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IItwentysixII

Boş teneke çok takırdarmış. Lafım yerini bulmuştur umarım.

forum savaşları başlamış arkadaş gene

Bu arada 600 watt eı-33 trafolu smps devremle çok yakında burada paylaşımlar yayınlayacağım...

Bekleyin ve görün...

• quote:

Orijinalden alıntı: tda 1562q

quote:

Bu arada 600 watt eı-33 trafolu smps devremle çok yakında burada paylaşımlar yayınlayacağım...

Bekleyin ve görün...

satlık hazır ei28 ve ei35 smps 150w alacak varmı ulan trafo ulan trafo hem beni hemde yatın mosfetlerimi şaka şaka satmıyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibbayram -- 2 Aralık 2013; 22:23:34 >

• quote:

maçan yiyorsa yarışalım ? en güçlü smps i kim yapacak diye ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edi_büdü -- 2 Aralık 2013; 22:39:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: why_living

quote:

maçan yiyorsa yarışalım ? en güçlü smps i kim yapacak diye ?

abooooo bu laflar kavgada bile söylenmezzzzzz

• quote:

Orijinalden alıntı: tda 1562q

quote:

Bekleyin ve görün...

kardeşimmmm 2.smps te bitti güzelce çalışıyor ufak bi sorun dışında +gnd arası 35v gd-arası 65v neden ??? bi yardım ltfn

• sorunu buldum filtre bobinleribnin sarımları biraz farklıymış şimdi canavarın hacı ahmet gibi çalışıyor maşaallah

• vcd de çıkma küçük bir hoparlör 2x2sc5200 150w anfi ve 150w smps ten kaç amper çeker ve nasıl çuffff olur izleyin yaa muhteşem bu anfi muhteşem bu smps http://www.youtube.com/watch?v=yu4eiVEdhY0 yorum atmayıda unutmayın hem buraya hem youtube ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibbayram -- 3 Aralık 2013; 4:29:55 >

• ömer kardeşim senin bu videona bayılıyorum yaaaaa http://www.youtube.com/watch?v=yaOO0ZPczsU

• iArkadaş sen bu hoparlörleri cuff yaptıracağına uygun çıkış gücü ile değerlendirsen daha iyi olur bence
    why_living Lastik yakarım yinede meydanı sana bırakmam Fırsat buldukça uğraşabiliyorum zaten. Malum iş adamıyız. Boş gezmiyoruz. Ama söz bir ara çok büyük çabalar için kapışacağız. Hele bi şu bilgisayarın donanımlarını adam edeyim, hemen buraya damlarım zaten. Anakart ve ekran kartları kaldı alamadığım. İşlemcimi aldum bu cumartesi, yeni aldığım anakartı aldıktan 1 hafta sonra arkadaşıma aynen sattım. ASUS P9X79Pro alacağım 2 haftaya elimde olur o zaman başlarım kapışmaya. Ofisten giripte attığım yorumlarla kapışamam zaten

• quote:

iArkadaş sen bu hoparlörleri cuff yaptıracağına uygun çıkış gücü ile değerlendirsen daha iyi olur bence
    why_living Lastik yakarım yinede meydanı sana bırakmam Fırsat buldukça uğraşabiliyorum zaten. Malum iş adamıyız. Boş gezmiyoruz. Ama söz bir ara çok büyük çabalar için kapışacağız. Hele bi şu bilgisayarın donanımlarını adam edeyim, hemen buraya damlarım zaten. Anakart ve ekran kartları kaldı alamadığım. İşlemcimi aldum bu cumartesi, yeni aldığım anakartı aldıktan 1 hafta sonra arkadaşıma aynen sattım. ASUS P9X79Pro alacağım 2 haftaya elimde olur o zaman başlarım kapışmaya. Ofisten giripte attığım yorumlarla kapışamam zaten

Uygun hoparlörü bulamadıkki parasızlığın gözü çıksın işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.