Şimdi Ara

SMS ENGELLEME LUMİA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nokia lumia telefonda sms engelleme özeligi varmı?

gelen butun msjları engellemem gerek.kurumsal ve kişi dahil.nası yapabilirim?

*35*şifre*16# soldaki gibi bişeyler gördm netten arastırdıgımda doğruluk payı varmı deneyen oldumu ?

birde şifre dedigi yere ne yazıcz bzmı belirliyoruz.

son olarak bu sekilde yaptık 2*3 gun sonra engeli kaldırdık o zamana kadar engellenen msjlar engeli kaldırınca telefona gelirmi ?

yardımcı olursanz sevınırım tesekkrler smdıden

• Böyle birşey olduğunu hiç zannetmiyorum, yani yukarda bahsettiğin yöntemle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yokmu bilen arkadaslar?
  • oluyor, şifre yazan yer 0000 olacak, şebeke üzerinden mesaj kısıtlama. o sürede gelen mesajlar sonradan engeli kaldırınca gelmiyor. aynı şeyin çağrı engelleme için olanı da var sonundaki 16 yazan kısım yok sanırım onda
  • wp8 için bi tane çağrı & mesaj engelleme programı çıkmadı mı arkadaş hala??
  • arkadaşlar programa gerek yok engellemek istediğiniz kişiyi bir kere arayın akabinde çağrı kayıtları bulunan yere girin kişinin üstüne basılı tutun numara engelle çıkacak engelle deyin . sonrasında da ayarlarda sms filitreye gidin ve aktif hale getirin engellenen numaralar kısmında engellediğiniz kişileri görebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafao2001

arkadaşlar programa gerek yok engellemek istediğiniz kişiyi bir kere arayın akabinde çağrı kayıtları bulunan yere girin kişinin üstüne basılı tutun numara engelle çıkacak engelle deyin . sonrasında da ayarlarda sms filitreye gidin ve aktif hale getirin engellenen numaralar kısmında engellediğiniz kişileri görebilirsiniz.

Amber yüklü sanırım sende? Baktım da bulamadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lumia numara engelleme
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kulak Misafiri

quote:

arkadaşlar programa gerek yok engellemek istediğiniz kişiyi bir kere arayın akabinde çağrı kayıtları bulunan yere girin kişinin üstüne basılı tutun numara engelle çıkacak engelle deyin . sonrasında da ayarlarda sms filitreye gidin ve aktif hale getirin engellenen numaralar kısmında engellediğiniz kişileri görebilirsiniz.

Evet amberle geliyor. Ben şu ana kadar 14 reklam numarasını engellemişim. Bıkmıştım valla otel ve medimarkt reklamlarından =)
    Birde merhaba ben arzu diyen bir abla var o zaten evlere şenlik, gergadan boynuzu satmaya çalışıyor :D

• pek kullanmışlığım yok ama bilnmeyen numaraları engelle diyince banka mesajlarınıda engelliyormu denedinizmi yoksa bilinmeyen numaralardan kastı rehberde olmayan numaralarmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah3684

quote:

Orijinalden alıntı: Kulak Misafiri

quote:

Evet amberle geliyor. Ben şu ana kadar 14 reklam numarasını engellemişim. Bıkmıştım valla otel ve medimarkt reklamlarından =)
    Birde merhaba ben arzu diyen bir abla var o zaten evlere şenlik, gergadan boynuzu satmaya çalışıyor :D

En işe yarar eklentilerden biridir heralde .)

• ben wp 8.1 kullanıyorum bende o uygulama yok sanırım.marketten de bulamıyorum.siz nasıl yaptınız
  • 8.1 de var bu özellik. Arama kayıtlarında veya mesajlarda numaraya basılı tutarak çıkan ekrandan numarayı engelleyi seçin hepsi bu.

• numarasiz isim seklinde gelen sms leri engellemiyor misal x bankasindan gelsin y bankasindan gelmesin olmuyor numara yerine banka ismi ciktigi icin bilinmeyen numarayi engelle deyip ikisinide engelliyor gordugum kadariyle tabii

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.