Şimdi Ara

sms göndermeme sorunu İdeos x5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonumda ics 4.0 yüklü, telefonumda bazen sms göndermemezlik oluyor 2-3 defa deniyorum fakat hala göndermiyor ve hatta eskiden gönderilmiş mesajlarla karışıyor mesaj ( örneğin eskiden attığım bir mesajın başı benim mesajın başına girmiş şekilde alıyor karşı taraf) aynı sorunu yaşayan oldu mu ve bir çözümü var mı çok önemli?

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet1207

Arkadaşlar telefonumda ics 4.0 yüklü, telefonumda bazen sms göndermemezlik oluyor 2-3 defa deniyorum fakat hala göndermiyor ve hatta eskiden gönderilmiş mesajlarla karışıyor mesaj ( örneğin eskiden attığım bir mesajın başı benim mesajın başına girmiş şekilde alıyor karşı taraf) aynı sorunu yaşayan oldu mu ve bir çözümü var mı çok önemli?

dostum, bunun icin konu acmana gerek yok ics konusuna yazsan emin ol daha cabuk cevap alirsin, sms sorunu temiz kurulum yapmayi deneyin hocam temiz kurulumdan kastim wipe dat factory reset, wipe cache partition, mounts and storage> format system, advanced> wipe dalvik cache, advanced>reboot recovery ardindan install zip from sd kart>choose zip from sd kart tan romu secin ve kurun.ben de ics kullaniyorum ama boyle bir sorunum yok ayrica olmamali da belki de sebeke kaynakli bir sorun da olabilir telefonun cekip cekmedigine bakin kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: CyberDriver

quote:

Arkadaşlar telefonumda ics 4.0 yüklü, telefonumda bazen sms göndermemezlik oluyor 2-3 defa deniyorum fakat hala göndermiyor ve hatta eskiden gönderilmiş mesajlarla karışıyor mesaj ( örneğin eskiden attığım bir mesajın başı benim mesajın başına girmiş şekilde alıyor karşı taraf) aynı sorunu yaşayan oldu mu ve bir çözümü var mı çok önemli?

dostum, bunun icin konu acmana gerek yok ics konusuna yazsan emin ol daha cabuk cevap alirsin, sms sorunu temiz kurulum yapmayi deneyin hocam temiz kurulumdan kastim wipe dat factory reset, wipe cache partition, mounts and storage> format system, advanced> wipe dalvik cache, advanced>reboot recovery ardindan install zip from sd kart>choose zip from sd kart tan romu secin ve kurun.ben de ics kullaniyorum ama boyle bir sorunum yok ayrica olmamali da belki de sebeke kaynakli bir sorun da olabilir telefonun cekip cekmedigine bakin kolay gelsin.
    dostum temiz kurulum yapmıştım zaten daha yeni geçtim ics ye önceden de vardı bu sorunum. hattım turkcell genelde tam çekiyor sorunu anlayamadım bir türlü

• Dostum bende hic göndermiyordu bile. Temiz kurulum falan hikaye sorun .35 kernelde. .35 üzerine bütün romlarda var bu sorun. Çözüm .32 kernele geçmek

• quote:

Orijinalden alıntı: Insecure*

Dostum bende hic göndermiyordu bile. Temiz kurulum falan hikaye sorun .35 kernelde. .35 üzerine bütün romlarda var bu sorun. Çözüm .32 kernele geçmek

şu an hangi romu kullanıyorsunuz peki? .32 kerneldeki en güzel rom hangisi
  • Şuan aurora v4 teyim dün geçtim. Ve arayan ulaşamama değilde sms atanlar ulaştıramıyorlar. .32 de miui pt tercihimdir.

• quote:

bende mesaj gidip geliyor bir sorun yok ama o dedigin eski mesajla karışma olayı bende var ben karşı tarafta sorun var diyordum hiç kimse böyle bir sorundan bahsetmedigi için benden kaynaklandıgı aklıma gelmedi hiç şimdi sen yazınca sorun oldugunu anladım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 82sekko

quote:

bende mesaj gidip geliyor bir sorun yok ama o dedigin eski mesajla karışma olayı bende var ben karşı tarafta sorun var diyordum hiç kimse böyle bir sorundan bahsetmedigi için benden kaynaklandıgı aklıma gelmedi hiç şimdi sen yazınca sorun oldugunu anladım

evet dostum bende de her zaman olmuyor zaten bu mesaj göndermeme olayı günde 1-2 defa filan gönderemiyorum bazen ama diyelim uzun bir mesaj yazdım eski mesajlarla karışıp gidiyor karşı tarafa. çok garip bir sorun gerçekten

• Sorunu yaşayan arkadaşlar mesajlar>ayarlar aşağıda strip unicode diye başlayan seçeneği işaretleyebilirler mi ? bi deneyin bakalım bir daha olacak mi

• quote:

Sorunu yaşayan arkadaşlar mesajlar>ayarlar aşağıda strip unicode diye başlayan seçeneği işaretleyebilirler mi ? bi deneyin bakalım bir daha olacak mi

aynı devam ediyor dostum yapmama rağmen
  • quote:

quote:

Sorunu yaşayan arkadaşlar mesajlar>ayarlar aşağıda strip unicode diye başlayan seçeneği işaretleyebilirler mi ? bi deneyin bakalım bir daha olacak mi

aynı devam ediyor dostum yapmama rağmen

Alıntıları Göster
    up up up
  • quote:

up up up

Alıntıları Göster
    aciil
  • quote:

galaxy s2 android 2.3.6 saydıkların bendede oluyor eski mesajlar karışıyor birbirine son gönderdiğimle mesela.
    aynı şekilde karşı taraftan karışık geliyor sms ler.çözümü malesef yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir.ksk

quote:

galaxy s2 android 2.3.6 saydıkların bendede oluyor eski mesajlar karışıyor birbirine son gönderdiğimle mesela.
    aynı şekilde karşı taraftan karışık geliyor sms ler.çözümü malesef yok
    :/ sadece bizde mi var acaba bu sorun
  • quote:

:/ sadece bizde mi var acaba bu sorun

Alıntıları Göster
    .32 kernele geçtim dün ama sorun hala devam ediyor her türlü temiz kurulumu da yaptım çözüm yolunu bilen varsa paylaşırsa çok yararlı olur :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet1207 -- 27 Haziran 2012; 17:04:49 >
  • quote:

.32 kernele geçtim dün ama sorun hala devam ediyor her türlü temiz kurulumu da yaptım çözüm yolunu bilen varsa paylaşırsa çok yararlı olur :(

Alıntıları Göster
    Hocam Turkcell'mi kullanıyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Think Again

Evet hocam turkcell ve hep de 4 çubuk çekiyor bulunduğum yerde
  • quote:

quote:

Evet hocam turkcell ve hep de 4 çubuk çekiyor bulunduğum yerde

Alıntıları Göster
    Bu son günlerde benim başımada çok sık geliyor Turkcell kaynaklı olabilir. Bir kaç kişide daha duydum aynı olayı...
  • quote:

Bu son günlerde benim başımada çok sık geliyor Turkcell kaynaklı olabilir. Bir kaç kişide daha duydum aynı olayı...

Alıntıları Göster
    Ondandır belki hocam haklısınız
  • Aynı problem bende de geçerli arkadaşlar. Hattim avea. Bu problem başladıktan sonra telefon değiştirdim. Yine de devam ediyor ama. Bende anladım verebilmiş değilim..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.