Şimdi Ara

sms problemi'eror sending message 'uyarisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar forumu bayagi inceledim sikca sorulan sorularda 18sayfayi okudum ama msj yollarken mesaji gonderiyorum fakat en sonunda eror sending message dio bana yrdimci olabilirmisiniz acaba? eminim cok kolay bi yontemi vardir ama bulamadim bi turlu simdiden tesekkurler?

• quote:

Orjinalden alıntı: sbdoral

arkadaslar forumu bayagi inceledim sikca sorulan sorularda 18sayfayi okudum ama msj yollarken mesaji gonderiyorum fakat en sonunda eror sending message dio bana yrdimci olabilirmisiniz acaba? eminim cok kolay bi yontemi vardir ama bulamadim bi turlu simdiden tesekkurler?

Böyle bir problem yok. Bendede oluyor ara sıra, o sizin hattınızdan kaynaklanıyor. İphone da bir sorun yok, Avea da çok yapıyor özellikle
  • hattınıza 3 aydan fazla süredir kontor yüklemesseniz yapabilir mesela :)
  • Kartınızı başka bir telefona takın , mesaj ayarlarından mesaj merkez numarasını yazın tekrar iphone'a takın kartınızı. Muhtemelen düzelecektir
  • arkadaşım bende xxxsim ile telefonu kullanırken bu sorunu yaşadım ve hackint0sh da dahil bakmadığım yer kalmadı ama çözümünü bulamadım...bulan varsa da beri gelsin:)....senin de bu problemi bu xxxsim kartlarla kullandıgın için yaşadığını varsayarak söylüyorum, direk unlock işlemlerine başla ve o xxxsim denilen aletlerden kurtul...
  • peki sen bu karttan kurtulunca sorundanda kurtuldunmu acep baska bi cozum yokmu yane
  • evet kurtuldum zaten arastirmalarim da sorunun kullandigimiz bu xxxsim denen kartlardan kaynaklandigini gosteriodu (daha cok ustunde China3gpp yada onun gibi bisi yazan kartlarda oluomus)...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WhatsApp Outdated Hatası
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • xsimden yapar onu iptal edip normal kullanmayı deneyin sorun kalmıycaktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrtlms

evet kurtuldum zaten arastirmalarim da sorunun kullandigimiz bu xxxsim denen kartlardan kaynaklandigini gosteriodu (daha cok ustunde China3gpp yada onun gibi bisi yazan kartlarda oluomus)...

ben de China3GPP kart kullanıyordum sorun bende de baş göstermişti ama telefona bi hard reset attıktan sonra bu durum ortadan kalktı
    eğer sim kartınız 64 lük değilse bundan olabilir yada siz de bi hard resetle işi çözebilirsiniz ama software unlock çıktığı için böyle çözümlere gerek kalmadığı kanaatindeyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.