Şimdi Ara

[SMSKDR] [PS4] FİFA 14 ŞAMPİYONLAR LİGİ TAMAMLANDI (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
5
Favori
8.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: smskdr

ARKADAŞLAR KONUYA ŞÖYLE DÜŞÜNCEMİ SÖYLEYİP KONUYU KAPATMAK İSTERİM ARTIK ÇOK UZADI. ÖNCELİKLE HERKESİN OYUN TARZI FARKLI KİMİ KANAT OYNAR KİMİ BİREYSEL KİMİ TAKIM OYUNU KİMİ PAS KİMİ KONTRA ATAK. ÖNCELİKLE AMACIMIZ KEYİF ALMAK VE KAZANMAK. AMA OYUN İÇERİSİNDE EVET BAZEN PAS YAPAN ZAMAN GEÇİREN ARKADAŞLAR OLUYOR BEN SİZİN MAÇINIZDA OLDU VEYA OLMADI DEMİYORUM GENEL OLARAK BAHSETMEKTEYİM. BU DA OYUNUN SİNİR BOZUCU KISMINA GELİYOR GERÇEK HAYATTA BİLE BEN FANATİK GALATASARAY LIYIM BUNU GALATASARAY BİLE YAPTIĞINDA FUTBOLA YAKIŞTIRMIYORUM. PROFESYONEL AMA ETİK OLMAYAN Bİ DAVRANIŞ HOŞ KARŞILANMAZ. AYNI BURDADA BU PROBLEMİ ÇEKMEMİZ NORMAL. SİNİRLENDİĞİMİZ GERİLDİĞİMİZ ZAMANLAR OLACAK AMA SİZDEN RİCAM SAYGI ÇERÇEVESİNDE VE KARŞILIKLI ANLAYIŞ ÇERÇEVESİNDE MAÇLARIMIZI YAPALIM. BENDE 1-0 ÖNDEYKEN TABİKİ DELİ DANA GİBİ BÜTÜN ADAMLARIMLA KONTRA ATAĞA ÇIKMAM AMA KONTROLLÜ OYNARIM KALECİE 6 SN GEÇİRİM DEFANSA TOPU ATAYIM TEKRAR KALECİYE SONRA UZAKLAŞTIR BU HEM KENDİME GÜVENİMİ SORGULARIM HEMDE KARŞIDA Kİ KULLANICIYA SİNİ BOZUCU DAKİKALAR ÇEKTİRECEĞİMİ BİLİRİM GEREK YOK. AMAÇ HEYECAN OYUN VARSIN YENİLDİN. KARŞINDAKİ TEBRİK EDER YENİLSENDE. BEN JUVEY LE GRUPTAN ÇIKAMADIM Bİ ARKADAŞIN SÜREKLİ DONDU BAĞLANTISI YENİLDİM ÇIKAMADIM. AMA DAHA NİCE TURNUVALAR YAPACAĞIZ O YÜZDEN ÇOK SİNİRLENMEYE GEREK YOK. BELLİ BİR SÜRE SONRA ZATEN SİNİRİN YATIŞIYOR İNSANIN AMA İSİM KÖTÜLEMEMEK. SAYGILAR.

Bunlar henüz bişey değil daha nelerle uğraşacaksın allah kolaylık versin.Ben turnuvadan şimdilik el etek çektim çünkü dayanılmaz bir hal alıyor artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Düzenlediğin turnuvayı görmüştüm ve organizasyon kolay iş değil. Ben hayatımın çoğu zamanında organizasyonlar yapıyorum en önemlisi sabır. gerek 3 ay gerek 5 ay ondan sonrası portföy ve elit bi topluluk ben yılmayacağım devam edeceğim bu portföyü oluşturacağım. Elbet benim gibi elifayhan asparagas emre343434 gibi düşünen yüzlerce kullanıcı var. Ben 1 haftada gözüm kapalı 5 kişi var burda kazandığım 1 Ayda ne olur bilemem ve artık bu turnucadan sonra 2 turnuva birden başlatacağım ve 2 turnuvaya birden katılım olmayacak 64 kullanıcı böle böle büyüyecek ;)
  • quote:

Düzenlediğin turnuvayı görmüştüm ve organizasyon kolay iş değil. Ben hayatımın çoğu zamanında organizasyonlar yapıyorum en önemlisi sabır. gerek 3 ay gerek 5 ay ondan sonrası portföy ve elit bi topluluk ben yılmayacağım devam edeceğim bu portföyü oluşturacağım. Elbet benim gibi elifayhan asparagas emre343434 gibi düşünen yüzlerce kullanıcı var. Ben 1 haftada gözüm kapalı 5 kişi var burda kazandığım 1 Ayda ne olur bilemem ve artık bu turnucadan sonra 2 turnuva birden başlatacağım ve 2 turnuvaya birden katılım olmayacak 64 kullanıcı böle böle büyüyecek ;)

Ödüllü turnuva düzenle hocam ben burada sponsor bulup düzenlemiştim turnuva. Yardımcı olabilirim

• smskdr kullanıcısına yanıt
    2009 dan buyana belki bin tane turnuva düzenledim.Kimler geldi kimler geçti hepsi gün geliyor ya bıkıyor bırakıyor yada bir mazeret uydurup sıvışıyor.Ha elbet süper organizasyonlarda yaptık bilen çok iyi bilir ama bir okadarda sorunlarla boğuştuk boğuşmam dersen yanılırsın zaten.

• Yasin düşüncen desteğin için teşekkür ederim iletişime geçeriz kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smskdr -- 22 Şubat 2014; 17:02:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fennerbahce34

Arkadaşlar bu oyun eski fifa oyunları ggibi değil. Eski oyunlarda geride pas yaparak maç sonlandirilabiliyordu. Fifa14 ile birlikte bu olay yok denecek kadar azaldi. Koskoca süreleri pas yaparak gecirmek zaten söz konusu değil. Zaten sanırım sizin tartışma sebebiniz uzun süreler pas yapıp vakit geçirmek ile ilgili değil. Bahsedilen sorun ufak tefek saniyelik olaylar anladığım kadarı ile. Kalecinin topu oyuna sokması gerçekten çok önemli bi konu. Çünki kaleci ile topu alelacele oyuna sokmak kesinlikle % 80 topu kendi ağlarımızda görmemize neden oluyor. O yüzden top kaleciydeyken biraz bekleyip diğer oyuncuların sahadaki yerlerini almalarını sağlamak ve bundan sonra topu oyuna sokmak en doğal hakkımız. Bu bağlamda düşünecek olursak BURAK' ın devam etmesi mantıklı geliyor. Benim kanaatim bu yönde.

Desteğin için teşekkür ederim arkadaşım. Oyunu da durumumuzu da çok iyi analiz etmişsin. Turnuvanın havasını da istemeden de olsa biraz bozduğum için özür dilerim herkese iyi eğlenceler ve başarılar...

• Haklısın katılıyorum ama jenerasyonun sürekli değişmeside güzel. Yeni kullanıcılar yeni yüzler.
  • Fennerbahce34 F kullanıcısına yanıt
    hocam biz de kaleciye gelir gelmez hemen oyuna başlasın demiyoruz. yeri gelir hemen başlanır yeri gelir takımın oturması beklenir. ama arkadaş açıkça zaman geçirdim kaleciyle diyor zaten.
  • quote:

ARKADAŞLAR 3. MAÇINIZI YAPMALISINIZ. EĞER BERABERE BİTERSE UZATMALAR ODA BERABERE BİTERSE PENALTILAR ŞEKLİNDE SONUÇ BULMALIYIZ. ÇOK GÜZEL GEÇMİŞ OLSA GEREK 3. MAÇINIZIDA MERAK EDİYORUM İŞİN AÇIKÇASI ;)

Shakhtar 1 - 2 Anderlecht
    Anderlecht 1 - 1 Shakhtar

Cok cekismeli oldu butun maclar terledim oynarken

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anderlecht tutulmuyor deseene :) ama shakthar ile oynayan arkadaşıda tebrik ederim hem öle bi gruptan çıktı hemde 2. turda hakkıyla oynamış hell olsun.
  • quote:

Anderlecht tutulmuyor deseene :) ama shakthar ile oynayan arkadaşıda tebrik ederim hem öle bi gruptan çıktı hemde 2. turda hakkıyla oynamış hell olsun.

Aynen biraz sansli olsa son mac da 2-1 olacakti. Artik 5 ve 6. Maclari yapacaktik

Artik anderlecht ceyrek finaldeki rakibini bekliyor

• Eeee. Artik Real Sociedad hazirlik maclarina baslaya bilir.

Türkiye saat ile 23:00 te PSG maci NTV SPOR kanalinda canli izleme firsati bulabilirsiniz herkezi bekleriz

• quote:

Orijinalden alıntı: Greatness Awaits

quote:

Orijinalden alıntı: technoburak

quote:

Orijinalden alıntı: F-G

quote:

Atl. Madrid 1 - 2 Ajax
    Ajax 0 - Atl. Madrid 1

Arkadaşın maçtan sonraki tutumu hoş değildi. Kaleciyle vakit geçirmişim böyle yaparak alçalmışım s.kimsonic gollerle fifa beni zaten korurmuş. Sonuç ne olursa olsun sinirlerinize hakim olamayıp argo konuşacaksanız turnuva falan hikaye olur. Bir de burda mini ücretli yapalım diyoruz çok merak ediyorum ücretli ödüllü bir turnuva olsaydı neler olurdu acaba...

sen nasıl oynadığını biliosun. Benle oynayan arkadaşlar da biliyor. Bişey dememe gerek yok. Ve evet %60 topla oynayan ben, 2 tane fifa saolsun golüyle turu atladın. Kalecinin 6 saniyesini her pozisyonda değerlendiren sen, bana kalkıp etikten ahlaktan bahsetme. Kalecinin ayağında topu bekletip nasıl olduysa saolsun(!) topu dikti sonra. Delikanlılık duygusu mu geldi o an ne oldu bilmiyorum.

Turnuvayı ayarlayan arkadaşa tekrar teşekkürler, herkese başarılar.

Benim anlayamadığım neden bu kadar sinirleniyorsun arkadaşım. Bugün ben yenerim yarın sen yenersin OYUN bunun adı. Ekmeğine taş mı attım çocuklarının rızkını mı çaldım demediğini bırakmıyorsun. Söylediğin gibi her pozisyonda olmasa da 3-4 pozisyonda kalecinin saniyesini kullandım ayrıca bu oyunun içinde olan birşey kullanmak en doğal hakkım bunları anlatıyorsun da direkten dönen toplarımı kaleciyle karşı karşıya kaçırdğım 4 pozisyonu neden anlatmıyorsun. Karşılıklı pozisyonlarda ikimizin de şansı yaver gitmedi sen de kaçırdın ben de kaçırdım senin de direklerden döndü benim de direklerden döndü. Son maçta topu dikme meselesine gelince arada bir ligtv ntvspor trtspor falan izle maç özetlerine bak futbolun içinde olan birşey dakika 86 1-0 öndesin ne yapacağım deli dana gibi saldıracakmıyım tabiki gol yemeyeyim savunma yapayım diyeceğim.

hocam yaptığın hiç hoş değil. bence de kazanacağım diye alçalmışsın. gerçek futbol oynamıyoruz burda oyun oynuyoruz. zaman geçirme vs. göz önüne alındığında sen gereğinden fazla hırs yapmışsın kusura bakma.

Abi karışmıyım dedimde yaptıgınız gerçekten çok saçma.Adam istedigi gibi oynar ve kimseyede hesap vermek zorunda degil.Agzımı açmak istemiyorum ama açtırıyorsunuz.Yemeseydin golleride adam gibi savunmanı yapsaydın.Adam öne geçince tabiki zaman geçirmeye çalışıcak.'Oyun bu' diyerek işin içinden haklıymışsın gibi çıkmaya çalışman çok yanlış.En güldügüm nokta ise 6 saniye kuralı.Yok işte her pozisyonda 6 saniyeyi kullandıda vs vs .Kullanır kullanmaz.Adam hile mi yapıyor ? Adam oyunun kendisine sagladıgı imkanlardan birini kullanıyor sadece.Kaybetsende - kazanda sadece tebrik etmek gerekir rakibini.Böyle saçma sapan şeylerle sadece kendinizi kandırırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

ARKADAŞLAR 3. MAÇINIZI YAPMALISINIZ. EĞER BERABERE BİTERSE UZATMALAR ODA BERABERE BİTERSE PENALTILAR ŞEKLİNDE SONUÇ BULMALIYIZ. ÇOK GÜZEL GEÇMİŞ OLSA GEREK 3. MAÇINIZIDA MERAK EDİYORUM İŞİN AÇIKÇASI ;)

Shakhtar 1 - 2 Anderlecht
    Anderlecht 1 - 1 Shakhtar

Cok cekismeli oldu butun maclar terledim oynarken

Güzel maclar olmus , Anderlecht takimi tebrik ederim ve cerek finalede basarilar dilerim..
    Shakthar Donetsk dostumuda tebrik ederim, tahmin ederim ki yine toplarin girmemistir ayni benimle yapmis oldugu grup macindaki gibi

• Ajax dostumu tebrik ederim cerek finalde basarilar. Atletico Madrid macinda olanlar ile ilgili bir yorum yapmaya gerek duymuyorum, cünkü bosuna gerginlik yaratmak gerek yok, ben Ajax ile dün 4 mac yaptim ve arkadas gayet güzel oynuyordu benimle

• quote:

Orijinalden alıntı: Fishgodeep

Ajax dostumu tebrik ederim cerek finalde basarilar. Atletico Madrid macinda olanlar ile ilgili bir yorum yapmaya gerek duymuyorum, cünkü bosuna gerginlik yaratmak gerek yok, ben Ajax ile dün 4 mac yaptim ve arkadas gayet güzel oynuyordu benimle

Teşekkürler desteğin için Ayhan abi PSG maçında başarılar diliyorum sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fennerbahce34

quote:

Orijinalden alıntı: asparagas39

benim kendi düşüncem yaptığın turnuva zaten ülke standartlarının en iyisi şuan daha iyi bi turnuva yapan ve ilgilenen yok..ücret konusuna gelince maxsimum 20 tl yapsan bile ilk parayı vericeklerden biri benim fakat demem o ki işin içine para ve ödül girdimi ÖRNEK vermek gerekirse halı sahada maçın sonunda tatlı yiyeceğini bile bile kavga eden bi topluma sahibiz ne yazıkki,, oyüzden ödül ve parayı işin içine katarsan işin tek başına çok zor !! ödülsüz ve parasız turnuvaları biraz daha yapıp oyuncu ve katılım kriterlerini göz önünde bulundurarak kişileri ona göre değerlendir ve tekliflerini SUN...şuan ki turnuvayı çok önemseyen de var takmayan da var dalgaya vuran da var ama en önemliside zevkini çıkara çıkara oynayanlarda var onları bulup hayalini gerçekleştirebilirsin benim diyeceğim budur.....(DESTEKLİYORUM)

Konuya alıntı ile cevap vermek istedim. Herkesin düşüncesini okudum. Bu arkadaşın dediklerine katılıyorum. Diğer arkadaşların yorumları da mantıklı. Ama bana en yakın bu yorum geldi. Fakat şunu belirtmek isterim: Bu iş için değil 200-300 kişi 50 kişi stabil zor. Ayrıca buradaki arkadaşlıklar iyice percinlendikten sonra olursadaha iyi olur. En azından katılımcıların çoğu böyle dostluk ilişkileri içerisinde olmali

Mantıklı tabi, kavga gürültü olmaması açısından insanların birbirini tanıması ve seçilmiş olması iyidir...

• smskdr kullanıcısına yanıt
    Bu iş için zaman ayırabiliyorsan ki ayırabiliyorsun, sinirin bozulmuyorsa ki pek etkilenmiyorsun heralde, madem de bu işe meraklısın çok masrafta etmeyeceksen gir bu işe tabi aklında kalmasın
    Ben şahsen para işin içine girince sıkıntılar, gerginlikler artar diye düşünüyorum.
    Ben sizin gibi meraklı oyuncularla turnuva yapmak isterim tabi, 15-20 lira önemli değil. Ama para olunca muhtemelen heyecanım ve stresim artar.

• Furious_tr kullanıcısına yanıt
    Bende dahil herkesin istediğide budur herhalde :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fishgodeep

Ajax dostumu tebrik ederim cerek finalde basarilar. Atletico Madrid macinda olanlar ile ilgili bir yorum yapmaya gerek duymuyorum, cünkü bosuna gerginlik yaratmak gerek yok, ben Ajax ile dün 4 mac yaptim ve arkadas gayet güzel oynuyordu benimle

Teşekkürler desteğin için Ayhan abi PSG maçında başarılar diliyorum sana.

Tesekkü ederim dostum ama benim isim baya zor görülmektedir, Ibrahimovic nasil durduracagimi düsünüyorum , ama bu turu gecerisem kupanin yarisi elimde sayilacaktir

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.