Şimdi Ara

[SMSKDR] [PS4] FİFA 14 ŞAMPİYONLAR LİGİ TAMAMLANDI (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
5
Favori
8.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fishgodeep

quote:

Orijinalden alıntı: technoburak

quote:

Ajax dostumu tebrik ederim cerek finalde basarilar. Atletico Madrid macinda olanlar ile ilgili bir yorum yapmaya gerek duymuyorum, cünkü bosuna gerginlik yaratmak gerek yok, ben Ajax ile dün 4 mac yaptim ve arkadas gayet güzel oynuyordu benimle

Teşekkürler desteğin için Ayhan abi PSG maçında başarılar diliyorum sana.

Tesekkü ederim dostum ama benim isim baya zor görülmektedir, Ibrahimovic nasil durduracagimi düsünüyorum , ama bu turu gecerisem kupanin yarisi elimde sayilacaktir

PSG yi oynayan arkadaş nasıldır bilemem buraya kadar geldiyse muhakkak iyidir gerçi ve bir de sadece İbrahimovic değil PSG nin durdurması en az Ibra kadar zor ayakları var Cavani, Lavezzi, Pastore ve Thiago Silva.... işiniz gerçekten zor umarım elersiniz...

• marsılya olrak onlınem
  • technoburak T kullanıcısına yanıt
    Dogru diyorsun dostum , hangi birini tutayim , bizim Baska PSG oyunculara ufaktan pirim vemeye calisti ancak kulubün genel borcu baya yüksek oldugundan dolayi (167 milyoncuk euro ) PSG oyunculari takmin edecek bir rakam sunamadi , bu durumda da kos sociedad kos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fishgodeep -- 22 Şubat 2014; 22:02:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: aykutovic1217

Akşam saat 23.00 de online ım . Rakibim real sociedad beklerim

PSG dostum ben saat 23:30 online olucagim macimizi yapabiliriz , sana simdiden basarilar dilerim

• CSKA 4 - 1 Milan

Milan 3 - 7 CSKA

Herkese başarılar , iyi şanslar .
  • Ödüllü turnuvaya varım hocam.Para sorun değil.Yeterki eğlenebileceğimiz bir turnuva olsun.

@smskadir
  • Bos takım varsa katilmak isterim

• quote:

Orijinalden alıntı: NE0NB1RD

CSKA 4 - 1 Milan

Milan 3 - 7 CSKA

Herkese başarılar , iyi şanslar .

Sen napmışsın öyle hocam ya
  • Arkadaş çok iyi oynuyor gerçekten. Gruptaki rakibimdi.

• Fennerbahce34 F kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • Şampiyonlar Ligi 2.tur maç sonucu PSG 3 - 2 Real Sociedad
    Real Sociead 1-2 PSG

2 maç özetinide yapıcak olursam ilk maçda gerçekten çok şanslıydım.Real Sociedad çok gol kaçırdı , duran topdan attığı gollerle belkide bunun acısını çıkardı :) . Ben girdiğim pozisyonları değerlendirdim ve ilk maçı kazandım.2.maçda ise durum çok farklıydı.Belkide maçı galibiyetle kapatmak zorunda olan taraf real sociedad olduğu için biraz stresliydi ve rakibine oranla bu maçda ilk maça nazaran daha az pozisyona girmesine rağmen gösterdiği üstün mücadeleyle gerçekten alkışları haketti.

Kısacası ayhan abimiz gerçekten iyi bir oyuncu inşallah yine bir sonraki turnuvada onunla karşılaşırım...
  • PSG : Real Sociedad = 3 :2
    Real Sociedad : PSG =1 : 2

ilk macta öyle goler kactiki kendim bile inanamadim , ama hani derler ya attamayana attarlar

ikici mac son 10 dak esitligi buldum press yaptim arka bos kaldi

arkadasi tebrik ediyorum özelikle birinci macta gayet iyi toparladi kendini bense kale önünde misket oynuyordum

kendisine kalan maclarda basarilar dilerim

• PSG TEKNİK DİREKTÖRÜ BASIN TOPLANTISI :

Aykutovic in açıklamaları :

Öncelikle 2 maçlık seride zorlanacağımızı biliyorduk.Çünkü rakibimiz iyi bir çıkış yaptı ve grubunu lider bitirmişti.Bize karşı gösterdikleri oyun ve mücadeleylede bunun boş olmadığını kanıtladılar.Kendilerini tebrik ediyorum.Biz ise hedeflerimiz doğrultusunda bir kademe daha atladık.2 maçı değerlendirecek olursak gerçekten şanslı olduğumuzu söyleyebilirim.İlk maçda çok zor bir oyun oynandı.Rakibin bize nazaran girmiş olduğu pozisyonlar vardı.2.maçda biraz daha derli toplu oynadığımızı söyleyebilirim.Şimdi önümüzdeki rakibimizi beklemeye geçtik.Şampiyonlar liginde mutlaka hedefimiz final.Daha sonra ise kupa.Bu kupayı parise getirmek istiyoruz.Oyuncularımız , taraftarlarımız ve yönetim kurulumuz bunun için hep birlik oldular.diye konuştu.

İbrahimoviç sözü alıyor ve..

Öncelikle rakibimizi tebrik ediyorum.İyi mücadele ettiler bize karşı.Çok zorlandık.Real Sociedad ın bu çıkışını kimse beklemiyordu ama şunu söylemeliyimki her sene mutlaka bir takım sürpriz yapıyor.Bu senede bunu yapanlardan biride rakibimizdi.Saygı duyulması gereken bir rakibe karşı oynadık.Turu geçen biz olduk ve şimdi önümüze bakmak durumundayız.Kupa için konuşmak erken çünkü önümüzde aşmamız gereken bir kaç engel daha var.Önümüzü daha iyi görebilmemiz için bir kademe daha atlamamız gerekir.

Muhabir : Son dakikada attığın gol gerçekten çok önemliydi ?

İbrahimoviç : Benim görevim gol atmak. Bunu yaptıktan sonra hiçbir önemi yok .Son dakikada attığım gol tabiiki takımıma turu getiriyorsa bu benim için ayrı bir mutluluk.Ama unutmayınki bu takım buraya gelene kadar çok savaştı.Bir maçı alıyorsak takımla alıyoruz.İsimlerle değil. diye sözlerini noktaladı.

Parisde sevinç gösterileri:
    Paris ekibinin aldığı galibiyetden sonra paris in merkezinde psg li taraftarlar Eiffel kulesi etrafında toplanarak sevinç turları attılar.

• psn : ouzakbas
    arkadaşlar bende turnuvalara katılmak istiyorum eklerseniz sevinirim.
  • Real Sociedada teknik direktörün aciklamasi : "bizim forvetler yanlis kramponlari giymisler" , PSG cok iyidi ..... yaaaa bu Ibrahimovic nasil dururulacakti diye isan ettiiii adam ucup gidiyordu

• quote:

Real Sociedada teknik direktörün aciklamasi : "bizim forvetler yanlis kramponlari giymisler" , PSG cok iyidi ..... yaaaa bu Ibrahimovic nasil dururulacakti diye isan ettiiii adam ucup gidiyordu

ahahah abi sen tam benim kafadansin

• quote:

Orijinalden alıntı: aykutovic1217

quote:

Real Sociedada teknik direktörün aciklamasi : "bizim forvetler yanlis kramponlari giymisler" , PSG cok iyidi ..... yaaaa bu Ibrahimovic nasil dururulacakti diye isan ettiiii adam ucup gidiyordu

ahahah abi sen tam benim kafadansin

Artik seni destekliyeceyim en azindan kupayi sen alda sampiona yenildim deyim bare

Bu arada Kadir kardesim hani ben simdi yedeklerden girmistim ya... ben Real Sociedad sevmedim ya sen beni birdaha alsan diyorum..... hani su Barcelona alsam ( arkadas zaten elenmisti ve onun rizasini aldim ben ) , sen beni bi sekilde yine turnova sok kardesim .....

Birde Kadir dostum su PSG takimin doping test sonuclarini senden rica ediyorum özelikle kaleci S. Sirigu ve Z. Ibrahimovic, biraz süpelerim var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fishgodeep -- 23 Şubat 2014; 1:53:44 >

• İlahi ayhan abi :)

• Basel 0 - 0 Galatasaray
    GS 2 - 2 Basel

Arkadaşı tebrik ederim. 90+2 'de bulduğu golle çıktı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cembu1991 -- 23 Şubat 2014; 2:00:04 >
  • cembu1991 kullanıcısına yanıt
    Kim çıkıyo bu sonuçlara göre :)

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.