Şimdi Ara

[SMSKDR] [PS4] FİFA 14 ŞAMPİYONLAR LİGİ TAMAMLANDI (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
5
Favori
8.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: smskdr

Kim çıkıyo bu sonuçlara göre :)

Siz hocam çünkü deplasmanda 2 gol attınız
  • cembu1991 kullanıcısına yanıt
    Siz derken ben turnuva kurucusuyum kim deplasman kim ev onu belirtebilir misin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smskdr

Siz derken ben turnuva kurucusuyum kim deplasman kim ev onu belirtebilir misin :)

Valla ilk basel'in sahada yaptık ikinci maçı da benim sahada yaptık hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: cembu1991

Basel 0 - 0 Galatasaray
    GS 2 - 2 Basel

Arkadaşı tebrik ederim. 90+2 'de bulduğu golle çıktı :)

teşekkürler hocam 4 maç yaptık diğeri ile birlikte 4ü de güzeldi eline sağlık.Ayrıca 2-0 dan 2-1'e getirdikten sonra 90+2 de uzaktan güzel bir gol atınca zıpladım valla tam bir şampiyonlar ligi maçı oldu bizimki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byzantium -- 23 Şubat 2014; 5:13:25 >
  • PSN:JoDeep

İsim:Necip

Yeni turnuvaya dahil et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JoDeep7 -- 23 Şubat 2014; 2:25:38 >
  • hocam bir sonraki turnuvaya ben de girmek istiyorum ne zaman olur acaba belli bi tarih var mı bu turnuva bitince mi başlar direkt?
  • the catcher kullanıcısına yanıt
    Direk başlayacak dostum ama nerden baksanız 70 e yakın katılımcı var. İlk hızlı 32 katılımcı girecek. Elini hızlı tut kardeşim ;)

• JoDeep7 J kullanıcısına yanıt
    İlk 32 katılımcı girecek dostum turnuvaya. Benim kararım değil bu ;)

• Evet Kadir dostum , yeni organizasiyion calismalarina baslamak gerekiyor , eeee malum artik bende bostayim

Dün gece bir kac mac daha yaptik ahmet (aykutovic ) ile birlikte inan cok yoruldum , ya adam topa cok iyi sahip oynuyor, topun pesinden kosucam diye ellimde analog iki kez düstü , stick üzerinde bulunan kavcuk tamam gitti ..... gece rüyamda bile analog ile ugrasiyordum

• :) maçların dostlukların saygının bu şekilde olması çok güzel. Bugün çeyrek final oynanacak oynayamayan arkadaşlar hükmen malup sayılacak çünkü turnuvanın çok uzamaması gerekiyor.

• ps4 te biliyosunuz böyle bir özellik var.
    bence final maçının saati belli olsun canlı yayınlansın izleyelim ne dersiniz
  • msymsy M kullanıcısına yanıt
    Hocam bende kamera var.Bu canlı yayın nasıl yapılıyor kısaca özet geçermisiniz.Bir türlü bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majjeste

Hocam bende kamera var.Bu canlı yayın nasıl yapılıyor kısaca özet geçermisiniz.Bir türlü bulamadım.

Bunu aslinda bende merak ediyorum bende bir kamera aldim kücük kizim robotlar ile oynuyor , ama bu canli yayin konusu oynama esnasinda kasma olabilir belki yani yabancilarda belki olmuyordur ama maalu bizim netimiz öyle hizliki kimse yetisemiyor

• oyundayken share tuşuna basıyosun orda yayın menüsü geliyor ustream veya twitch hesabını ps4 ile eşleştirmen gerekiyor ikisinden birini seçip ordaki yönergeleri takip edip yayına başlıyosun ama online oynarken interneti kasarmı bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: msymsy

oyundayken share tuşuna basıyosun orda yayın menüsü geliyor ustream veya twitch hesabını ps4 ile eşleştirmen gerekiyor ikisinden birini seçip ordaki yönergeleri takip edip yayına başlıyosun ama online oynarken interneti kasarmı bilmiyorum

Bunu bir denemek gerekiyor kasma yapiyormu diye

• Oynanmayan kac tane ikinci tur maci kaldi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayhan abi yaptığımız maçlar güzeldi... sende iyi oynuyosun abi sana karşı zaten yaptığım maçlarda sen bariz üstündün benden şans faktörü yanımdaydı biraz...defans olayına bi çözüm bulmam gerek acilen..

bu arada çeyrek final maçları ne zaman oynanıyor ?
  • Bu gece tüm sonuçlar belli olacak. Müsait olmayan arkadaşları mecbur hükmen mağlup sayağım. Çeyrek final çekilişi toplarla kura çekeceğim. Yarın da çeyrek finalleri oynanacak en geç..

• quote:

Orijinalden alıntı: Fishgodeep

quote:

Orijinalden alıntı: msymsy

oyundayken share tuşuna basıyosun orda yayın menüsü geliyor ustream veya twitch hesabını ps4 ile eşleştirmen gerekiyor ikisinden birini seçip ordaki yönergeleri takip edip yayına başlıyosun ama online oynarken interneti kasarmı bilmiyorum

Bunu bir denemek gerekiyor kasma yapiyormu diye

Canli yanin olayini denedim ve oldu arkadasin benim online macimi izleye bildi ve bende herhangi bir kazlima olmadi, ama oynadigim rakip yabancidi birde türkiyede bulunan kisi ile oynamak gerekiyor

• Bende denedim kasiyor

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.