Şimdi Ara

[SMSKDR] [PS4] FİFA 14 ŞAMPİYONLAR LİGİ TAMAMLANDI (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
5
Favori
8.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok teşekkür ederim hocam.

Şimdi arkadaşta'da kamera var bendede var.Birbirimizi görerek Fifa14 oynayabiliyormuyuz.
  • maç esnasında yayını izleyen ikinizin kamerasını da görüyor ama oynarken birbirinizin kamerasını görebiliyormusunuz bilmiyorum denemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: msymsy

maç esnasında yayını izleyen ikinizin kamerasını da görüyor ama oynarken birbirinizin kamerasını görebiliyormusunuz bilmiyorum denemedim

Dostum sen oynarken arkadasi görmüyorsun ,zaten sadece birinizde kamera olsa bile yeterlidir ,diyer arkadaslar canli yayin odasi dan izleyebilir ayrica kendinide göstermek istiyor isen ayarlardan isaretliyorsun diyer arkadaslar canli izlerken kösede senin ufak canli görüntünüde görebilecekler. Önemli olam kisim burda arkadasinla yaparken interetin kasilmamasi , ben bugün bir kac kez denedim ve gayet rahat oynadim ancak bu rakip yabancidi türkiyede bulunan biri ile yapamadim daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marsılya onlınem bugunde dunda arkdsa onlınem yazdım ama galıba ısı vardı gırmedı bugunde beklıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre343434

marsılya onlınem bugunde dunda arkdsa onlınem yazdım ama galıba ısı vardı gırmedı bugunde beklıyorum

Dün eve gitmeyebilirim demiştim gidemedim diğer evde kaldım kardeşim bu akşam 8 den önce online olurum kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: mnybjk

quote:

marsılya onlınem bugunde dunda arkdsa onlınem yazdım ama galıba ısı vardı gırmedı bugunde beklıyorum

Dün eve gitmeyebilirim demiştim gidemedim diğer evde kaldım kardeşim bu akşam 8 den önce online olurum kardeşim

tamam kardes bende onlınem oynarız ozamn
  • Fishgodeep kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın cahilliğime verin.O kadar kurcaladım ama bulamadım.kamerayı Fifadan mı açıyoruz yok PS4 sistemindenmi.Sırasıyla yapacaklarımı anlatırmısınız.
  • quote:

quote:

quote:

şimdi açtım ps4 ü güncelleme gelmiş bitmesini bekliyorum kardeşim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

şimdi açtım ps4 ü güncelleme gelmiş bitmesini bekliyorum kardeşim

tamam kardes ben onlınem beklıyom

• quote:

Orijinalden alıntı: Majjeste

Kusura bakmayın cahilliğime verin.O kadar kurcaladım ama bulamadım.kamerayı Fifadan mı açıyoruz yok PS4 sistemindenmi.Sırasıyla yapacaklarımı anlatırmısınız.

Dostum , share button bastgiginda , oyunu yayinla diye bir secenek var onu sec , sonra sana nerde yayinlamak istedigini soruyor twitch yada ustream birini sec , sonra kanal adini ver ve istersen aciklama yap ve yayina basla , ben böyle yaptim ve arkadasim benim macimi canli olarak izledi

Buarada unutum söylemeye, oyunu acman gerekiyor daha sonra share button baz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fishgodeep -- 23 Şubat 2014; 21:20:18 >
  • PORTO : 2-4 MARSILYA
  • Devamı yakında mı :)

• MARSILYA OLRAK CEYREK FINALE CIKDIK YENILGISIZLIGIMIZI TURNUVADA DEVAM EDIYOR :) HEDEF KUPA ELIMIZDEN GELENI YAPICAZ KUPA ICIN

MARSILYA : 3-2 PORTO
  • beyler bişey soracam
    oyunda oyuncuların üstünde hoparlör simgesi çıkıyor ne demek o? ne işe yarıyor?
  • ARKADAŞLAR BU GECE 2 YE KADAR DEMİŞTİM MAÇ SONUÇLARI NE DURUMDA DİSKALİFİYE ETMEK ZORUNDA KALACAĞIM...
  • quote:

Orijinalden alıntı: smskdr

ARKADAŞLAR BU GECE 2 YE KADAR DEMİŞTİM MAÇ SONUÇLARI NE DURUMDA DİSKALİFİYE ETMEK ZORUNDA KALACAĞIM...

Bizim sonuclarimiz onceki sayfalarda mevcut. Anderlecht ust turda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet sizin sonuçlarını bence mevcut da neden eklemişim anlamadım :) schalkea ile kobenhavn bekliyoz yoksa diskalifiye edeceğim.
  • şu L1 + üçgenle paslaşmanın çaresini bulsam daha güzel maçlar yapacağım ama şimdilik kesin bir çözüm bulamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum maçları bugün içinde ya da bu akşam yapabilirsek iyi olur. Yarın uygun olamayabilirim.
  • @smskdr Benim rakip Schalke logolu Shakhtar çıktı hocam galiba
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.