Şimdi Ara

[SMSKDR] [PS4] FİFA 14 ŞAMPİYONLAR LİGİ TAMAMLANDI (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
5
Favori
8.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce benimle karşılıklı maç yaptığını ve ondan daha iyi olduğumu söyleyen (20)yaşındaki kardeşime öncelikle teşekkür ediyorum fakat yönetici arkadaşın beni niye elediğini anlamış değilim 2 mizde işlerimizden dolayı maçlara katılamadık ama bu ligte kimsenin gösteremediği anlayışı rakibim bana göstermiş bunu bi tek benmi görüyorum anlamış değilim? amaç lige renk katmaksa şampiyonlar ligindeki gs-juve maçını hatırlatmak isterim,kurayı çekersin schalke-kopenhag galibi ile eşleştin dersin bu kadar basit yönetici kardeşim..RESPECT
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutovic1217

Aksam Elazığspor-Fenerbahçe maçından hemen sonra online ım PSG olarak..

PSG Gözünü kupaya dikti

Şimdi önümüzdeki engel İsviçrenin son yıllarda ki flaş takımlarından FC Basel...

Çok tehlikeli bir takım bakacağız

Tamamdır hocam ben de şuan bile online ım ama nba2k14 ü indiriyorum 43gb ın 40ı bitti şuan akşam o saatlerde bitmiş olur diye düşünüyorum yaparız :) Bu arada tehlike falan yok yahu ben merak ediyorum hatta cavani ve ibra nın yanında bizimkiler hiç 2li mücadeleyi kazanabilecek mi 2macta da

• Bizim grup hep elenmiş.
  • asparagas39 kullanıcısına yanıt
    Hocam durumun farkındayım insanların iş telşaı işleri vs bunlarında farkındayım ama turnuvalarımızın bi düzene girmesi ve herkes turnuvaların ne kadar ciddi olduğunu anlaması için bu tip kuralları uygulamak zorundayım. İnan ben bile senin yerinde olsaydım kendimi elerdim tunuvanın hiçbişekilde aksamaması gerek. İşine gelmeyen zaten katılmasın ki ulaşmak istediğim topluluğa ulaşayım. Verdiğim kararın yanlış olduğunu düşünmüyorum arkadaştan daha iyi oynayabilirsin ama kurallar bunu gösteriyoru. İspanyayla maltanın maçı olsa ispanya maça çıkmasa hükmen mağlup sayılır. Bu tür insiyatifler inanın turnuvanın zararına olur sizden anlayışla karşlamanızı isterim. Ayrıca bana özel mesajınızda özel durumu belirttiniz ve kararı bana bıraktınız. Kararımı verdim ama bu turnuva olayı tahmin ettiğiniz kadar Basit değil. Sayıglar.
  • Aksam mactan sonrq online'im. Schalke'den haber bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fishgodeep

quote:

Orijinalden alıntı: mnybjk

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mnybjk

şu L1 + üçgenle paslaşmanın çaresini bulsam daha güzel maçlar yapacağım ama şimdilik kesin bir çözüm bulamadım

dostum, benim bildiğime göre L1 + ücgenle paslasma olmuyor , bu imkanı ortadan kaldırmışlardı ama belkide ben yanlış hatırlıyorum

daha o imkanı kaldırmadılar sanırım ya arada gerektiği olur ama defans oyuncusunu her pas çaresiz bırakmazki gerxçek futbolda 10 maçdan biirinde rastladığımız aşırtma pas bu oyunda bir maçda 100 defa :) dün akşamki maçlarımdada bu şekilde gelişen ataklardan 2-3 gol yemişimdir :) iyi pynamadım ama o 2-3 gol olmasa başa baş olacaktık

vallah ben o sorunu yaşamadım ve bugüne kadar PS4 Fifa'da yaklaşık 250 mac yaptım , daha önce böyle bir sorun var olduğunu biliyorum , ama buna bir önlem aldığını biliyorum, cünkü yeni Fifa'da defans konusunda baya iyi olabiliyorsun, öyle eskisi gibi transit geciş yok , ama sanırım dafans ile ilgili tabili bazı taktikleride uygulamak g erekiyor , ama PSG Takımdaki dostum nedemek istediğimi biliyor

Ama yinede tabiki ara paslar olucaktır , bende cok ara pası gönderiyorum ama havadan değil .

bende ara pası çook kullanırım ama pesden fifaya geçtim bu sene ve 2003 den beri ilk defa fifa oynuyorum defansım o yüzden birwzda kötü olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: smskdr

Hocam durumun farkındayım insanların iş telşaı işleri vs bunlarında farkındayım ama turnuvalarımızın bi düzene girmesi ve herkes turnuvaların ne kadar ciddi olduğunu anlaması için bu tip kuralları uygulamak zorundayım. İnan ben bile senin yerinde olsaydım kendimi elerdim tunuvanın hiçbişekilde aksamaması gerek. İşine gelmeyen zaten katılmasın ki ulaşmak istediğim topluluğa ulaşayım. Verdiğim kararın yanlış olduğunu düşünmüyorum arkadaştan daha iyi oynayabilirsin ama kurallar bunu gösteriyoru. İspanyayla maltanın maçı olsa ispanya maça çıkmasa hükmen mağlup sayılır. Bu tür insiyatifler inanın turnuvanın zararına olur sizden anlayışla karşlamanızı isterim. Ayrıca bana özel mesajınızda özel durumu belirttiniz ve kararı bana bıraktınız. Kararımı verdim ama bu turnuva olayı tahmin ettiğiniz kadar Basit değil. Sayıglar.

Verdigin ornekle bizim durumun alakası yok rakibim ve ben maca gelemedik rakibimde nezaketen benim devam etmemi soylemis ve seni bilgilendirmis buna ragmen nasil olurda hala savunuyorsun turnuvani anlamis degilim elestriye ve turnuva icindeki kavgalara ve anlasmazliklara hazirlikli olamiyorsan bi oyuncu olarak buda beni rahatsiz ediyor senin kurallarina karsi sadece bir kural..son kez soyluyorum rakibim eger ki bu sayfaya,rakibim pazar gecesi 2ye kadar gelmedi yazarsa beni hemen diskalifiye et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Paris Saint-Germain 3 - 1 FC Basel
    FC Basel 4 - 3 Paris Saint-Germain

Paris yari finale cikmanin sevincini yasiyor.... Parisli taraftarlar eiffel kulesinde büyük sevinc gösterileri yapiyor...Hedef simdi kupa

Skorlara aldanmayin arkadas özellikle 2.macda cok zorladi beni ve iyide oynadi ...Sansliydim çünKü belkide ilk macda attigim goller sayesinde turu atladim..Rakibim gerçekten iyiydi saygiyi hakediyor...Umarim yine karsilasiriz ..zevkli maclardi üstad
  • quote:

Paris Saint-Germain 3 - 1 FC Basel

Paris yari finale cikmanin sevincini yasiyor.... Parisli taraftarlar eiffel kulesinde büyük sevinc gösterileri yapiyor...Hedef simdi kupa

Skorlara aldanmayin arkadas özellikle 2.macda cok zorladi beni ve iyide oynadi ...Sansliydim çünKü belkide ilk macda attigim goller sayesinde turu atladim..Rakibim gerçekten iyiydi saygiyi hakediyor...Umarim yine karsilasiriz ..zevkli maclardi üstad

Aynen hocam çok güzel maçlardı eline sağlk.Bu turnuvada oynadığım maçlar tam bir şampiyonlar ligi heyecanıyla geçiyor.
    Evet sorma ilk maçtaki ilk 2 gol çok kötü oldu özellikle ilk golde ara videoları geçmek için ardarda x e basarken kale vuruşunu ibraya verdim direk yıkıldı takım yfinalde bayern munich psg görücez sanırım başarılar :)

• quote:

Ahmet dostumu can gönülden tebrik ederim , beliki cok güzel maclar olmus ve iyi olan kazanmis . Tahmin etmis oldugum gibi olmus ( keske kupon yapmis olsaydim )

Basel arkadasida tebrik ederim , Basel gibi bir takim ile PSG 4 tane gol atabiliyor ise gercekten iyi bir oyuncu oldugunu göstermektedir, ama gercek hayata oldugu gibi bazende biraz sans gerekiyor

Ahmet dostum eeee artik kupayi alman sart oldu ona göre , benim favorim sin

• PSG Teknik Direktörü Basın Toplantısı :

aykutovic : Özellikle rakibimizi tebrik ediyoruz.Tam bir şampiyonlar ligi final havasında geçen bir maç serileri izledik.Özellikle son maçda rakibimiz gerçekten gösterdiği örnek mücadeleyle saygıyı haketti.Mütevazi kadrosuna rağmen bize karşı gerçekten iyi bir oyun oynadılar.İlk maçda elde ettiğimiz avantajlı skorun meyvelerini belki bu maçda görmüş olduk.İlk maça nazaran çok zor olacağını biliyorduk.2.MAÇA 0-0 gibi hazırlandık.Aksi takdirde gevşek bir oyun ortaya koyabilirdik.Teknik direktörlük kariyerimde bu kadar zevkli bir maça şahit olmadım.2 takımda turu haketmiş kadar bir mücadele gösterdiler.Biz turu geçen taraf olduk ve şimdi önümüzde final için 2 basamak kaldı.Artık bir sonraki rakibimizi beklemeye geçtik .Kupayı Parise getireceğiz. diye sözlerini noktaladı.

Zlatan İbrahimovic : Öncelikle çok mutluyum.Barcelonadan sonra Paris dede şampiyonlar ligi kupa sevincini yaşamak istiyorum.Bu benim ve takımım için çok önemli.Taraftarlarımızın desteğinide arkamızda herzaman hissediyoruz.Rakibimizide tebrik ediyorum gerçekten muhteşem oynadılar.İyi mücadele ettiler.Buraya kadar geldiler.2.maçda şans biraz daha bizim yanımızdaydı.Futbolda şans faktörü yanınızdaysa galip gelme şansınız yüksek.Biz bu akşam bunu başardık.diye sözlerini noktaladı.

Başkent Paris de büyük sevinç gösterileri .
    Paris ekibinin Baseli elemesinden sonra Parisli futbolseverler Eiffel kulesi etrafında bir konvoy oluşturup büyük sevinç gösterileri yaptılar.

Paris ekibine büyük karşılama hazırlığı .
    Bu gece Basel havalimanından özel uçakla Parise inmeye hazırlanacak olan Fransız temsilcisine taraftarlar büyük karşılama yapmayı planlıyorlar.Özellike paris havalimanı etrafında geniş güvenlik önlemleri alan havaalanı yetkilileri , yaklaşık 400 civarında paris taraftarının havaalanında olacağı bilgisine ulaştılar.

• PSG Yİ TEBRİK EDİYORUM YARI FİNALDE BAŞARILAR.

• quote:

Orijinalden alıntı: smskdr

PSG Yİ TEBRİK EDİYORUM YARI FİNALDE BAŞARILAR.

teşekkürler bende tüm rakiplerime başarılar dilerim yarı finalde...hakeden ve dostluk kazansın
  • CSKA 4 - 2 Marsille

Marsille 1 - 4 CSKA

Güzel maçlardı, rakip de iyiydi ama skor değişmedi, sonraki maçlarda da herkese başarılar

• quote:

quote:

Ahmet dostumu can gönülden tebrik ederim , beliki cok güzel maclar olmus ve iyi olan kazanmis . Tahmin etmis oldugum gibi olmus ( keske kupon yapmis olsaydim )

Basel arkadasida tebrik ederim , Basel gibi bir takim ile PSG 4 tane gol atabiliyor ise gercekten iyi bir oyuncu oldugunu göstermektedir, ama gercek hayata oldugu gibi bazende biraz sans gerekiyor

Ahmet dostum eeee artik kupayi alman sart oldu ona göre , benim favorim sin

teşekkürler ayhan abi de Ahmet abi nerden çıktı benim ismim aykut merak etme abi bak yarı final maçlarına yap bi kupon belki yüklü miktarda para kazanıp artık şike niyetine yollarsın birilerine

• NE0NB1RD kullanıcısına yanıt
    tebrikler güzel maçlar olmuş
  • aykutovic1217 kullanıcısına yanıt
    Aykut dostum bu durumda profilinde yanlis yaziyor orda cünkü gercek adi olarak ahmet diyo .

Kupon yapacamda ancak B. München cikar ise isin gercekten zor dostum , ama sana güvenim tam. Kupanin yarisi benim ona göre

• smskdr kullanıcısına yanıt
    Evet maçlar baya heyecanlı kaliteli geçiyo Kadir abi, atmosferi normal maçlardan farklı

• CSKA koptu geliyor.

• Anderlecht 2 - 0 Schalke
    Schalke 1 - 3 Anderlecht

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.