Şimdi Ara

[SMSKDR] [PS4] FİFA 14 ŞAMPİYONLAR LİGİ TAMAMLANDI (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
5
Favori
8.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fennerbahce34

PSG: 1 BAYER : 2

BAYERN: 0 PSG: 0

ELE SAĞLIK

Tebrikler hocam hakettin. Turnuvanın en kötü futbolu herhalde sana karşı oynadım.2.maçda biraz daha fazla mücadele gösterdim.İlk maçda defans hataları her zamanki gibi canımı çok yaktı.Neyse Paris benle gurur duyuyor . Finalde Başarılar.

En çok üzüldüğüm şey benim yüzümden Ahmet abi nin iddia bayisi batacak bu gidişle

GECENİN MANŞETİ : EVE GERİ DÖNÜŞ :

Avrupa Şampiyonlar Liginde tarihinde ilk defa Yarı final oynama başarısını gösteren Paris ekibi oyuncuları maç sonunda gözyaşlarını tutamadılar.Rövanş maçı sonrasında özellikle İbrahimovic büyük üzüntü yaşarken , oyuncuları bayern Münihli meslektaşları teselli etmeye çalıştı.İbrahimovic maç sonunda bir açıklama yapmazken , kaleci Sirigu , bayern münihi tebrik ediyoruz.ilk maçda özellikle çok iyi oynamışlardı.Burda ise biz daha iyi bir oyun ortaya koyduk ama skora yetmedi.Rakipde bir kaç pozisyon buldu ama değerlendiremedi.Söylenecek bir şey yok buraya kadar gelmişken finali çok isterdik ama olmadı.Bir dahaki sefere umarım bunu başarırız.Takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum.

PSG Teknik direktörü aykutovic.

Öncelikle rakibimizi tebrik ediyoruz.Finale kaldılar.2 MAÇLIK serinin çok zor olacağını biliyorduk.İlk maçda bize yakışmayan bir futbol oynadık sahamızda.2.maçda biraz daha derli toplu oynamamıza rağmen gol atmayı başaramadık.Söylenecek pek bişe bulamıyorum ama oyuncularımla gurur duyuyorum onlara teknik heyete ve taraftara tüm camiaya teşekkür ediyorum.Taraftarlarımıza final sevincini yaşatmayı çok isterdik ama olmadı maaselef.diye sözlerini noktaladı..

Parisde büyük hüzün.
    Paris sokaklarında maç sonu sessizlik hakimdi.Yarı final maçı öncesinde takımlarının galibiyetine olan inançları tam olan Parisli futbolseverler bu kez üzüldü.İlk maçda alınan 2-1 lik mağlubiyetden sonra işi zorlaşan paris takımı rövanş maçında gol atmayı başaramadı ve finale çıkma şansını tepti.Parisli futbolseverler seneye şampiyonlar liginde şampiyon olacaklarını iddia ettiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutovic1217 -- 25 Şubat 2014; 20:27:44 >

• Fennerbahce34 F kullanıcısına yanıt
    wooowww maça bakın heleee :D PSG cidden tebrik ediyorum hakkına yakışır elenmişsin. FİNAL BUGÜN OYNANIR MI PEKİİ ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fennerbahce34

YARI FINAL

PSG: 1 BAYER : 2

BAYERN: 0 PSG: 0

ELE SAĞLIK

Tbr ederim Enes kardesim , tahmin etmis oldugum gibi cok iyi mac olmus , hersey ortadaymis sana finalede basarilar dilerim.

Aykut dostum yati bizim kupon ,ama iyi oynamisin gercekten , sana belirtmisim kolay bir mac olmayacagina , ama bende güzel bir mac olmus . Yarifinale kadar geldigin icin seni tekrar tebirk ederim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smskdr kullanıcısına yanıt
    Tarafsiz saha secilemiyor diye biliyorum. Bir karar verin, bu aksam olmazsa yarin aksam maci.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • smskdr kullanıcısına yanıt
    Tskler arkadaşlar. Evet güzel maclardi. Aykut gerçekten iyi oynadı. Online sezon maçlarına göre yavaş maclardi. Final maçı için saat 23 gibi online olurum. Rakip de olursa yaparız final maçını. Bu arada final maçı Tek maç mi? Tek maç ise kimin sahasinda.

• Benu yenecek varsa eklesin ryhtia psn

• quote:

Orijinalden alıntı: thejersey

Benu yenecek varsa eklesin ryhtia psn

Yok kardesim seni yenecek kimse cikmaz burda bizler tamamen acemi oyuncuyuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fishgodeep -- 25 Şubat 2014; 21:12:20 >
  • SON DAKİKA...PSG kente döndü.Paris havalimanında yaklaşık 250 kadar taraftarı tarafından karşılanan paris ekibine büyük sevgi gösterileri vardı.Takım otobüsü yoğun ilgiden dolayı yaklaşık 2 saat boyunca havalimanında mahsur kalırken , taraftarlar takımlarını bağrına bastılar
  • FİNAL TEK MAÇ 10 DK OLACAKTA KİMİN SAHASINDA OLACAĞINA KARAR VEREMEDİK. EN ÇOK PUAN TOPLAYANIN SAHASINDA OLMASI MANTIKLI MI ?
  • BU İDDİANI TURNUVAYA SAKLA BENCE :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: smskdr

FİNAL TEK MAÇ 10 DK OLACAKTA KİMİN SAHASINDA OLACAĞINA KARAR VEREMEDİK. EN ÇOK PUAN TOPLAYANIN SAHASINDA OLMASI MANTIKLI MI ?

Bence gücsüz takim sahainda oynanmalidir bu durumda Anderlecht sahainda , bu beni fikrim

• Kimin sahasında olduğunun önemi varmı? Gerçekteki gibi, kendi sahasında olanın bir avantajı oluyormu ki fifa'da?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furious_tr -- 25 Şubat 2014; 23:53:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furious_tr

Kimin sahasında olduğunun önemi varmı? Gerçekteki gibi, kendi sahasında olanın bir avantajı oluyormu ki fifa'da?

Ev sahibinin seyircileri daha cok bagiriyor doping etkisi yaratabiliyor

• Fishgodeep kullanıcısına yanıt
    O kadar mesajı görünce ben de bilmediğim bişey mi var demiştim

• BENCEDE KARDEŞİM ANDERLECHT GİBİ Bİ TAKIMLA FİNALE ÇIKTIĞI İÇİN ANDERLECH SAHASINDA OYNANMALI MAÇ. BU GECE FİNALİ YAPABİLİRSENİZ SÜPER OLUR .
  • FINAL

ANDERLETH: 2 BAYERN: 6

IYI BIR OYUNCSUN eline sağlık

• Anderlecht 2 - 6 bayern

Tebrik ediyorum. ucgenle kanada inip mandzukic'e orta acma taktigini birakin anderlecht ile real madrid ile oynasam da engelleyemezdim. Ama belki fark daha az olurdu.

Turnuva cok guzeldi. Her sey icin tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkalen Fosfataz -- 26 Şubat 2014; 0:38:39 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Herikinizi de tebrik ederim arkadaşlar

• Furious_tr kullanıcısına yanıt
    Eyvallah arkadaşım

• VE 1. SEZON ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONU FENNERBAHCE34 ARKADAŞIM GERÇEKTEN TEBRİK EDİYORUM CENTİLMENCE GÜZEL HIZLI Bİ TURNUVAYI GERİDE BIRAKTIK VE SEN HEP 1. SEZONUMUZUN ŞAMPİYONU OLARAK KALACAKSIN. THE CHAMPIONS FENNERBAHCE34
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.