Şimdi Ara

[SMSKDR] [PS4] FİFA 14 ŞAMPİYONLAR LİGİ TAMAMLANDI (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
5
Favori
8.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bayern Münih - Paris Sg karşılaşması erken final olmuş açıkçası Münihi favori olarak görüyorum diğer finalistin de Anderlecht olacağını düşünüyorum. CSKA ile buralara gelmek çok büyük bir başarı tabi ki buraya kadar gelen tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Gönlüm Anderlecht'ten yana ancak Münih kupayı alır diyorum. Herkese başarılar diliyorum.
  • Yarı Final

Aykut ( PSG ) kadresim işin birazcik zor ama bence alırsın bu macı ( seni biraz havaya sokayımda alasın bu macı diye , alman gerekiyor cünkü ben şampiona elenmiş olmak istiyorum ) , hem Enes ( B. München ) kardeşimiz cokta iyi bir oyuncu değilmiş ya ( şaka bir yana eminim cok güzel bir mac olucaktır ) canlı izlemek isterdim ( Aykut bak iyi kupon yaptım ona göre ) Enes dostum sanada tabiki başarılar dilerim

Moskow ile Anderlecht . Bilmiyorum ama bekli hatırlıyorsunuzdur ben 2 Tur muhtemel rakiplerim ile ilgili bir analyse yapmıştım , orda Moskow icin kamoflash Takımı demiştim ve bu Takım bir patlama yaşayacaktır demiştim , ahanda oldu işte doğru analyse etmişim her iki takıma başarılar dilerim

Bana göre Final : PSG : Moskow

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fishgodeep -- 25 Şubat 2014; 10:16:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oguz_kaan_7

Bayern Münih - Paris Sg karşılaşması erken final olmuş açıkçası Münihi favori olarak görüyorum diğer finalistin de Anderlecht olacağını düşünüyorum. CSKA ile buralara gelmek çok büyük bir başarı tabi ki buraya kadar gelen tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Gönlüm Anderlecht'ten yana ancak Münih kupayı alır diyorum. Herkese başarılar diliyorum.

Zaten finale ben de ciksam cska da ciksa finaldeki diger takim cok guclu olacak bize gore. Hedefim final oynamak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayhan abi güzel dileklerin için sağol elimden geleni yapıcam artık ... kısmet diyelim hakeden kazansın

Bizim futbolculara doping olsun diye şampiyonluk primini bayern Münih maçından önce açıkladım şimdi burda söylemim herkezin içinde

Bu arada an itibariyle online ım...

PSG - Bayern maçını isterseniz canlı verebilirim...Eğer tabiiki kasma sorunu olmuyorsa ...Rakibime sormam lazım bu durumu kabul ederse yayınlarız alem tam bir şampiyonlar ligi maçı görsün

2.ci alternatif ise maçı kaydedip , burda geniş özet şeklinde yayınlayabilirim .

• aykutovic1217 kullanıcısına yanıt
    YERİNİZDE OLSAM CANLI YAYIN İÇİN İLK ÖNCE TESR AMAÇLI Bİ MAÇA GİRİN TEST EDİN SONRA SORUN YOKSA CANLI HERKES İZLEMEK İSTER.
  • Anderlecht 1 - 1 CSKA
    CSKA 3 - 3 Anderlecht

Deplasman golu gecerli mi turnuvada? Gecerliyse finaldeyim.

• TABİ Kİ GERÇEKTEKİ KURALI UYGULUYORUZ TEBRİK EDERİM ÇOK SIKI Bİ MAÇ OLMUŞ İKİNİZİDE TEBRİK EDERİM SANADA FİNALDE BAŞARILAR DİLERİM KARDEŞİM. TURNUVA ŞAMPİYONU HER ZAMAN HATIRLANACAK ŞAMPİYONLAR LİGİ 1. SEZON ŞAMPİYONU DİYE BÜTÜN TURNUVALARIMDA UNUTULMAYACAK ;) BAKALIM BU ŞEREFE KİM DAHİL OLCAK.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Anderlecht 1 - 1 CSKA
    CSKA 3 - 3 Anderlecht

Deplasman kuralı geçerli dostum . Anderlecht finalde. Şimdiden Başarılar.
  • Ev yada deplasmanın oyuncuya ne katkısı var ne de aralarında bi fark var , o halde neden deplasmanda atılan golün değeri artsın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutovic1217

quote:

Anderlecht 1 - 1 CSKA
    CSKA 3 - 3 Anderlecht

Siz de finale cikarsiniz umarim. Grupta ikimiz de birer mac kazanmistik. Finalde tekrar kozlarimizi paylasiriz

• NE0NB1RD kullanıcısına yanıt
    Kardeşim normal şampiyonlar ligi kurallarını saydığımız için durum böyle sen olsaydın sen üst turdaydın. Helal olsun ama CSKA ile yarı finale gelmek her babayiğidin harcı değil ve tebrik ediyorum hakkınla gelmişsin belli. Diğer turnuvada aynı grupta olmayız umarım :)
  • Final maci tek mac mi yine rovansli mi olacak? Tek macsa kimin sahasinda olacak?

• quote:

quote:

quote:

Anderlecht 1 - 1 CSKA
    CSKA 3 - 3 Anderlecht

Siz de finale cikarsiniz umarim. Grupta ikimiz de birer mac kazanmistik. Finalde tekrar kozlarimizi paylasiriz

İyi bir oyuncu olduğunu kanıtladın şimdiden. Finale çıkmak için bayağı bi mücadele etmem gerekecek.Rakip Bayern Münih ve arkadaş bayağı iyi gözüküyor.İşimiz kolay değil ama bi totem yapmam lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: NE0NB1RD

Ev yada deplasmanın oyuncuya ne katkısı var ne de aralarında bi fark var , o halde neden deplasmanda atılan golün değeri artsın ?

çaktırma hocam. işin keyifli tarafı bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smskdr

Kardeşim normal şampiyonlar ligi kurallarını saydığımız için durum böyle sen olsaydın sen üst turdaydın. Helal olsun ama CSKA ile yarı finale gelmek her babayiğidin harcı değil ve tebrik ediyorum hakkınla gelmişsin belli. Diğer turnuvada aynı grupta olmayız umarım :)

Teşekkürler

Böyle etkisiz ev deplasman kuralıyla değilde skoral elenseydim daha mutlu olurdum hocam . Arkadaşı da tebrik ederim çok iyi oynuyo fakat ecel terleri döktük o kadar hesaba katmadığım şey yüzünden durum böyle farklı oldu . Aslında izleyici gibi iyice düşününce zaten gerçekteki gibi olmalı diyosun ama ben de hiç düşünemedim maç esnasında bunu be hocam Kaçan pozisyonlar falan böyle stresli maç oynamamıştım uzun zamandır .

• TARAFSIZ SAHA SEÇİLEBİLİYO MU ? 10 DK OLACAK YANİ BİRAZ UZUN SÜRECEK TADI DAMAĞIMIZDA KALMASIN :)
  • quote:

Anderlecht 1 - 1 CSKA
    CSKA 3 - 3 Anderlecht

Anderlecht takimi tebrik ederim, gercekten helal olsun bu takimla finale kadar geldi umarim kendisi icin final maci diledigi gibi iyi gecer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ayhan abi güzel dileklerin için sağol elimden geleni yapıcam artık ... kısmet diyelim hakeden kazansın

Bizim futbolculara doping olsun diye şampiyonluk primini bayern Münih maçından önce açıkladım şimdi burda söylemim herkezin içinde

Bu arada an itibariyle online ım...

PSG - Bayern maçını isterseniz canlı verebilirim...Eğer tabiiki kasma sorunu olmuyorsa ...Rakibime sormam lazım bu durumu kabul ederse yayınlarız alem tam bir şampiyonlar ligi maçı görsün

2.ci alternatif ise maçı kaydedip , burda geniş özet şeklinde yayınlayabilirim .

Aykut dostum bu canli yayin macini ben denemistim bende gayet iyi oluyordu ve arkadasim benim oynamis oldugum maci izliyordu , ama rakibim yabanci ülkedendi türkiyede biri ile canli yayin maci yapmadim , bir denemek gerekiyor , ama canli olmaz ise bile kayit alip bizlere burdan izletme imkani olur ise bence güzel olur, izlemek isterdim . Ayni sekilde final maci olabilir sanirim herkez benim gibi canli olmasa bile izlemek ister.
    ,

• quote:

Orijinalden alıntı: NE0NB1RD

Ev yada deplasmanın oyuncuya ne katkısı var ne de aralarında bi fark var , o halde neden deplasmanda atılan golün değeri artsın ?

Musa kardesim tebrik ederim cok güzel maclar olmus , tabiki bu durumda birazda sans gerekiyor , ama sunu bilmen gerekiyorki bir Moskow takimi ile buralara kadar gelmek bence büyük basar.

• YARI FINAL

PSG: 1 BAYER : 2

BAYERN: 0 PSG: 0

ELE SAĞLIK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fennerbahce34 -- 25 Şubat 2014; 20:16:24 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.