Şimdi Ara

[SMSKDR] [PS4] FİFA 14 ŞAMPİYONLAR LİGİ TAMAMLANDI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
5
Favori
8.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: smskdr

quote:

Orijinalden alıntı: msymsy

psn=msymsyfb
    isim=sezai
    yaş=33

yanlız anlamadığım bişey var ilk defa böyle bir organizasyona katılacağım
    kura çekimi kimin hangi takım olacağınımı belirleyecek

32 psn kayıt olduktan sonra onları birer kağıda yazacağım ve kura çekeceğim kime hangi takım gelirse. Bende forumda yeniyim mesaj sayımı görürseniz. Herhangi bi hile hurda vs olmaz zaten çok bildiğim bi oyun değil kim gelirse gelsin eleneceğim :) amaç zevk almak önümüzdeki güzel turnuvalar için güzel bi portföy oluşturmak. Videoyuda koyacağım forma çekiliş videosunu.

Internetten akinsoft'un cekilis programini bulursaniz cok daha kolay olabilir hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ne kadar saçma yorumlar var ya fikstür çekilmeden yorumumu yapıyım 16 real madrid 16 barcelona fikstürü isteyenler hiç katılmasın varsa kabiliyeti olan kopenhag vb takımları en az çeyrek finala taşısın başarısını görelim umarım zayıf bi takım gelir bana,turnuvayı yapan arkadaşı birkez daha kutluyorum ve işin gerçekten zor anlayışlı insan bulmak çok zor işini iyi yapman daha turnuvanın başından belli,bi kaç önerim olucak 18 yaş altı sınırı getirmezsen iyi edersin iyi arkadaşlar var (sadece bi öneri)
  • quote:

Orijinalden alıntı: asparagas39

ne kadar saçma yorumlar var ya fikstür çekilmeden yorumumu yapıyım 16 real madrid 16 barcelona fikstürü isteyenler hiç katılmasın varsa kabiliyeti olan kopenhag vb takımları en az çeyrek finala taşısın başarısını görelim umarım zayıf bi takım gelir bana,turnuvayı yapan arkadaşı birkez daha kutluyorum ve işin gerçekten zor anlayışlı insan bulmak çok zor işini iyi yapman daha turnuvanın başından belli,bi kaç önerim olucak 18 yaş altı sınırı getirmezsen iyi edersin iyi arkadaşlar var (sadece bi öneri)

Herhangi bir yaş sınırı koymadım. 25 - 30 yaş üstü olup turnuvayı yarıda bırakanlarda olacak gençler bu konuda böle bişey yapacağını düşünmüyorum. Teşekkür ediyorum değerli yorumlarınız için inşallah güzel bi turnuva geçer. ank_yer_6 bu arada o programa baktım saçma sapan programlar var bi türlü bulamadım kura konusunda güvenebilirsiniz inanın bende galatasarayı istiyorum.

• Turnuvayi ayarlayan arkadasi tebrik ediyorum gercekten. 32 takimi ayarlamak zor is. Belki totalde 250 yi aşkın mac olucak insaAllah.

Katilimcilardan da ricam otokontrolleri olsun lutfen. herseyi kurucudan beklemeyelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F-G

Turnuvayi ayarlayan arkadasi tebrik ediyorum gercekten. 32 takimi ayarlamak zor is. Belki totalde 250 yi aşkın mac olucak insaAllah.

Katilimcilardan da ricam otokontrolleri olsun lutfen. herseyi kurucudan beklemeyelim.

eyvallah kardeşim umarım güzel bi turnuva olur. 32 katılımcı gelene kadar ben 1.tur , çeyrek final, yarı final ve finalin tablosuyla uğraşıyorum yani bütün şablonların hazırlanmasına az kaldı gerisi kolay ;)
  • ben de katılırım üstad psn:erayyt :)

psn:erayyt
    isim:eray

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byzantium -- 16 Şubat 2014; 16:51:04 >
  • PSN: MNYBJK
    isim: Mustafa
  • PSN: DoOrDie10
    İsim: Kerem

• psn : ZaferKalaTR
    İsim : Zafer
    eklerseniz sevinirim
  • Son 6 takım kaldı bugün tamamlanır herhalde bir an önce baslayalım artık cok merak ediyorum hangi takım gelecegini
  • Katılmak istiyorum ben de

PSN : KoolexPoler

• Psn: DeKU_7
    Kubilay
    27

• ARKADAŞLAR 23 SAATTE 30 KATILIMCI OLDU İLGİNİZE VE ANLAYIŞINIZA TEŞEKKÜR EDERİM. 2 KİŞİ DAHA KATILIRSA SAAT 19:30 ' DA KURALAR ÇEKİLECEKTİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smskdr -- 16 Şubat 2014; 19:22:41 >
  • psn: erdemay

İsmim Erdem... beni de ekleyebilir misiniz?
  • Beni de ekleyiniz.
    PSN: TurkishSpear
    İsim:Burak

Herkese Başarılar...
  • ooo tamamlandı sanırım
  • french press kullanıcısına yanıt
    son iki kişi kaldı özelden mesaj atanlar varda ben konuya dahil olmasını istiyorum değişik anlamadım... bekleyelim :)
  • smskdr kullanıcısına yanıt
    emeğine sağlık şimdiden kardeşim. İnşallah güzel bir turnuva olur...
  • erdemlibjk E kullanıcısına yanıt
    İnş bu bi başlangıç turnuvası kullanıcıları tespit edip daha sağlam ve ödüllü turnuvalarda yapacağız inş...
  • PSN: necmiokyar86
    İsim:Necmi

ekleyin hocam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.