Şimdi Ara

Smsleri kaydetme (yedekleme) ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar esimle cok uzun lesajlasmamiz oldu. Simdi ayriliyoruz. delil olabilecek bircok sms var. Bunlari uzun sure saklamak istiyorum. Cocuklarim buyunce bana kotu bilmesinler istiyorum. Bu sms leri kaydetmek icin Ne yapmam lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiçbir şey yapamazsanız ekran görüntüsü alın parça parça. Ekran görüntülerini iCloud'da ya da bilgisayarda saklayabilirsiniz.
  • Ekran goruntusu aklimda ancak cok mesaj var. Binlerce resim demek. Baska cozumu yokmu?

• Telefonu masaya koyup kamerayı dik bir şekilde üstüne sabitleyip yavaşça aşağı doğru kaydırabilirsiniz, ss'den daha iyi gibi duruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Icloud a at mesajlar duruyor

• Hicbirsey yapamazsin diyenlere kulak asma.. Bilmedikleri icin onlara gore yapamazsin tabi.. Bu programla yapabilirsin..

http://www.tansee.com/iphonetransfersms.html

• Tesekkurler. O programi deneyecegim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İcloud rehber gözükmüyor
    13 yıl önce açıldı
    İTUNES YEDEKLEME SAÇMALIĞI
    5 ay önce açıldı
    WhatsApp Yedekleme Yapmıyor
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dervis2007

Tesekkurler. O programi deneyecegim

Ben disk aid kullanıyorum.Benim düşünceme göre iphone'a erişme alanında en iyi program.Windows ve mac versiyonu mevcut.Smslerini pdf haline getirebiliyorsunuz.İmessage ve sms olması önemli değil.

Smsleri kaydetme (yedekleme) ?

• Bir alternatif de benden: Jb yap. Display recorder yükle. Ekran görüntüsünü video olarak kaudedebilirsin bu uygulamayla. Mesajlarına gir. En baştan en sona dek video olarak yavaş yavaş, yani okuma hızına uygun olacak şekilde en sona doğru videoya kaydet. iTools ile pcye at. Duraun kenarda. Yıllar sonra ihtiyaçlarına göre ortaya çıkartırsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.