Şimdi Ara

smsWfi.exe Yardımınızı Bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle umarım doğru yere açmışımdır konuyu .Facebooktan bulaştığını düşündüğüm smsWfi dosyası bilgisayarımı her açtığımda masaüstüne çalıştır şeklinde geliyor.Profilini kimler gezmiş uygulamasını kullanmak istemiştim.Eklentiyi çalıştırmak için bu dosyayı indirin dedi bende indirdim ama sonra başıma böle bi olay geldi bu dosyayı bilgisayarımdan nasıl kaldırabilirim.Yardımlarınızı bekliyorum beyler

• öncelikler merhaba budosyayı temizleme için bu siteye bakabilirsinhttp://www.threatexpert.com/report.aspx?md5=0a4b4160cb3a85f08d646f2e5139ef2a
    analmazsan tercüme ederim bu 1. yol
    2. yol ise
    başlat==>Çalıştır==>msconfig yaz(entere bas)==>başşlangıç kısmına gel==>ordan smsWfi nin yanındaki kutucuğu boşalt ve tamam de yeniden balat bir sonraki aç.ılıta dosya çalışmayacaktır iyi günler
  • 2.yolu denedim arkadaşım cıkmıyor peki kaldırmayı nasıl yapıcaz ben pek bişey anlayamadım 1. yoldan
  • quote:

Orjinalden alıntı: zorba05

2.yolu denedim arkadaşım cıkmıyor peki kaldırmayı nasıl yapıcaz ben pek bişey anlayamadım 1. yoldan

1-)C:\Windows\System32 içindeki smsWfi.exe dosyasını sil
    2-)C:\Windows\ içindeki smsWfi.exe dosyasını sil

3)Başlat==>Çalıştır==>regedit yaz açılan yerde

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] bu bölümü bul ve ordaki smsWfi.exe (Windowss = "smsWfi.exe"bu şekildede yazabilir)(run klasörünün üzerine tıkl yanda açılan yerde olması lazım) o değeride sil

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Terminal Server\Install\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] aynı ekilde bunuda bulun ve ordaki smsWfi.exe (Windowss = "smsWfi.exe"bu şekildede yazabilir)(run klasörünün üzerine tıkl yanda açılan yerde olması lazım) o değeride sil

NOTLAR:
    1. ve 2. yoldaki dosyalar silinmiyorsa unlocker isimli programı ı kullanabilirsin.Buradan indirebilrisin

bu da olmazsa NOD32 yi kur o bunu tanıyormuş siler sanırım

Güvenli modda yaparsan daha garanti olur (güvenli mod için pc açılırken F8 e bas güvenli modu seç)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6598CF6A3 -- 12 Haziran 2009; 17:48:30 >

• 3. yolu denedim windows altında klasör yok ama regester daki diğer ayarları yaptım düzeldi. tşk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.