Bildirim
Smurf satan site ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
getyoursmurf -
Risklerini biliyorsundur umarım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: HopeSlayer
Risklerini biliyorsundur umarım.
biliyorumda 0 dan kasmak acayip zor ya. -
satim sana 1780rpye smurf hesap unranked ad ap rünlü nede olsa onlarda sadece 20k rp veriyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Kayyu
satim sana 1780rpye smurf hesap unranked ad ap rünlü nede olsa onlarda sadece 20k rp veriyor
Sitelerden almayı tercih ederim çok dolandırıcılık olayları var -
knka kesinlikle almanı tavsşye etmem.düşünsene plat yapmışsın hesabı rp de çekmişşsin.akıyorsun hoop ban -
-
ahahahah siteden aldıkdan 1 ay sonra hesabın ban yiyecek bolca refim ve dükkanımda satışta ürünüm var yinede sen bilirsin 1 hafta sonra ban yemeyi göze alıyorsan -
supernpc den al 7 gun icinde banlanirsa yenisini veriyorlar.6 dolardi galiba 20 k ip ile veriyorlar. -
Kanka rahat ban yersin. Smurfu botla kasıyorlar bizzat kendim oynarken başıma geldi. Euw de botlara karşıda geldi 2 tane aynı nickli. Biri singeddi ap sup itemi aldı diğeri anniydi sarı sup itemi aldı. Direk reportu çaktım.
Lol-rewards çoğu yayıncıya sponsordu. 25$ dı. Para vermek yerine çek kanka 7 günlük 50 winlik exp boostu 1 haftada olursun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet8968 -- 2 Temmuz 2015; 21:06:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmet8968
Kanka rahat ban yersin. Smurfu botla kasıyorlar bizzat kendim oynarken başıma geldi. Euw de botlara karşıda geldi 2 tane aynı nickli. Biri singeddi ap sup itemi aldı diğeri anniydi sarı sup itemi aldı. Direk reportu çaktım.
Lol-rewards çoğu yayıncıya sponsordu. 25$ dı. Para vermek yerine çek kanka 7 günlük 50 winlik exp boostu 1 haftada olursun
1 hafta biraz abartı gibi geldi bana ama denemeye değer ya en azndan kafam rahat olur kendi hesabım olur ban yeme riski olmaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ahtapots
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmet8968
1 hafta biraz abartı gibi geldi bana ama denemeye değer ya en azndan kafam rahat olur kendi hesabım olur ban yeme riski olmaz.
1 hafta abartı değil çoğu streamer yayında 1 haftada 30 levela kastı boostla 1 haftada rahat 30 olursun 2 XP boost ile
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
benim 4 ay oldu hala duruyor sans isi biraz -
Supernpc ye iki güne stok gelecekmis. 10$ 30k IP lilerden. Gorevliyle konustum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X