Şimdi Ara

Snapdragon 8 Elite işlemcili Realme GT7 Pro, şirketin ilk gün satış rekorunu kırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Snapdragon 8 Elite işlemcili Realme GT7 Pro, şirketin ilk gün satış rekorunu kırdı
    Realme GT7 Pro'nun piyasaya sürülmesinini üzerinden 24 saat geçtikten sonra Realme, yeni amiral gemisinin şirketin tüm zamanlar ilk gün satış rekoru kırdığını açıkladı. Snapdragon 8 Elite işlemcisinden güç alan Realme GT7 Pro, 520 dolardan başlayan fiyatıyla müşterilerin yoğun ilgisini çekiyor.

Snapdragon 8 Elite işlemcili Realme GT7 Pro, şirketin ilk gün satış rekorunu kırdı

Realme GT7 Pro neler sunuyor?

Realme GT7 Pro, Snapdragon 8 Elite işlemcinin yanında, ultra hızlı 120 W şarj destekleyen 6.500 mAh silikon karbon pili, 6000 nit tepe parlaklık seviyesine çıkabilen 120 Hz OLED ekranı, 11480 mm² çift buhar odası soğutma sistemi, IP68/69 sertifikası ve su altında fotoğraf çekebilme gibi özellikleriyle oldukça iddialı bir telefon.

Ayrıca Bkz.Su altında fotoğraf çeken amiral gemisi: Realme GT7 Pro tanıtıldı

Kamera tarafında da iddialı olan telefon, OIS destekli 50 MP çözünürlüğünde üst düzey Sony IMX906 ana sensörü, 3x yakınlaştırma yapabilen Sony IMX882 sensörlü ve OIS destekli 50 MP periskop telefoto kamera ve 8 MP ultra geniş açı kamera ile eksiksiz bir çözüm sunuyor.

Telefon ayrıca, bu fiyat aralığında nadir bulunan 3D Qualcomm ultrasonik parmak izi okuyucusuyla da öne çıkıyor. 

Rekor kıran ilk gün satış rakamları ve güçlü özellikleriyle Realme GT7 Pro, yoğun rekabetin yaşandığı Çin akıllı telefon pazarına güçlü bir giriş yapmayı başardı. Türkiye'de de satışa sunulacak olan telefonun küresel pazarlara ne zaman çıkacağı şuan için bilinmiyor.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/11/05/snapdragon-8-elite-powered-realme-gt7-pro-breaks-the-companys-first-day-sales-record/

• o 520$ burada 1520$ olur en az :(

• deniz_sea kullanıcısına yanıt
    anladık la

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 520$ Türkiye de satişa koy 2 kati kadar satiş yapmazsa birşey bilmiyorum,bedava cihaz dagitiyorlar:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dümdüz 520 dolardan vergilerle kaç lira olur diye hesaplattım çıkan sonuç, ₺36.385,60

Telefon Vergisi Hesaplayıcı - Vergi Hesaplayıcı

• Valla Çinli olsam başka hiçbir cihaza bakmazdım.

iPhone 16 Pro Max'i öpen işlemci + 6.500mah pil + IP69 su sertifikası + Amiral gemisi kamera sistemi... Mübarek tank gibi cihaz.

Eğer ciddi bir ısınma sorunu vs. yoksa alınır 3 sene tepe tepe kullanılır.

Hiç RealMe kullanmadığım için bilemiyorum

• GT2 PRO da iddali idi ama ana konusuna muhakkak bakın..

• FısFısss kullanıcısına yanıt
    GT 2 PRO ana konusuna bakmanız da fayda var.

Amerika' da yaşayıp Google pixel ve motorola alabilirsiniz ama TR ' da realmi gt2 pro ile alıcıları daha 1 yılı dolmayan cihazlar da bile sattı.

• Bunlarda yazılım sıkıntı kilitli sürümler arasında geçiş falan yapılmıyor gt2 de kamera bugu kaç ay yasadım

• Yazılımı nasıldır bilmiyorum. Ama herhalde en kötü ihtimalle Xiaomi yazılımı gibidir.

• GT2 PRO kullanıcısı olarak telefondan çok memnum kaldım. Markanın telefonlarını tekrar tekrar alır kullanırım eğer hepsi bunun gibiyse.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.