Şimdi Ara

Snapdragonlu Samsung Galaxy S20 FE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy S20 Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Snapdragonlu Samsung Galaxy S20 FE

Balıkesir Mediamarkt Mağazasından aldığım Snapdragonlu Galaxy S20 FE marka model BEYAZ renk cep telefonumu satmaya karar verdim.

30/06/2021 tarihinde alındı telefon. Bataryası 2 gün falan gidiyor, çok çok hızlı, ekranı mükemmel, sesi çok iyi arka kamerası da aynı şekilde çok iyi ama benim için en önemli kriterlerden biri ön kamera performansıdır. Onun da düşük ışıkta ön kamerası biraz gren yapıyor gibi geldi telefonu satmayı düşünmemin tek sebebi o. Zaten ön kamerasının kontrolü için servise yolladım ama youtube incelemelerinde falan da benim telefon gibi çekiyor. telefonun tek eksisi ön kameranın düşük ışık performansı belki de o da benim için çok önemli olduğundan ben satmayı düşünüyorum.

Fiyatı 5000 liradır. Telefon kutusundan çıktığı anda koruma camı takıldı ve kılıfsız kullanılmadı, servise mağazada fotoğrafları çekilip yollandı. Sıfırdan farkı yok ön kamerayla düşük ışıkta fotoğraf çekmem diyen için kusursuz bir cihaz. Satılmazsa kullanacağım zaten almayı düşünen olursa özel mesaj yazabilir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 30 Haziran 2023 Satıldığı Şehir : Balıkesir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Galaxu Tab S7 FE
    5 ay önce açıldı
    Samsung Tab S9 ve S9 FE
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.