Şimdi Ara

sneijder Gelmek İçin Can Atıyordur Şimdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben böyle düşünüyorum. Kesinlikle geri gelmeyi çok istiyordur. Bu saatten sonra gelmesi kesinlikle kabul edilemez ama olurda Galatasaray yönetimi öyle bir hataya düşerse çok para vermezler umarım.
    nice Takımında 1.8 milyon €'ya oynuyorki %50'si vergidir diye tahmin ediyorum. Eskisi gibi 5 milyon € ister falan hiç belli olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.5'a gelsin oynasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Barad-dûr

1.5'a gelsin oynasın

Hocam geçen yıl yönetim maddi açıdan sana bu kadar para veriyoruz, bizde para basmıyoruz tarzı şeyler demişti galiba. Yok oynamam diyip taraftarın iyi niyetini kullanarak yine aynı parayı almaya çalışmıştı diye hatırlıyorum. nice takımında yıllık 1.8 milyon € ücret karşılığında gidip imzayı attı.

Şimdi yemezler artık, bizim ülkemizde yıllık ücretinde indirimi kabul etmeyip taraftarın iyi niyetini kullanarak çakallık yapan adam fransa'da 1.8 milyon €'ya oynuyorsa zaten bu kapıdan bir daha içeri giremez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-365C29534 -- 19 Aralık 2017; 2:03:16 >

• Sneijder için kötü para ama fransada kötü para değil.

Sonuçta türkiyede 1.5 euro mu kazanmak istersin

yoksa fransada mı?

iki ülkeyi karşılaştırmayı bırakın, iki farklı ülkenin ligi bile kıyaslanamaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Sneijder için kötü para ama fransada kötü para değil.

Sonuçta Türkiyedemi 1.5 euro mu kazanmak istersin yoksa fransada mı?

İki ülkeyi karşılaştırmayı bırakın, iki farklı ülkenin ligi bile kıyaslanamaz..

Hocam orada 1.8 milyon € kazanıyor ki daha bunun yarısıda vergidir muhtemelen bizim ülkemizde yaklaşık 5 milyon € kazanıyordu.
    fransa dediğin ülkede 2 tane takım var uluslararası liglerde oynayan birisi psg diğeri monaco ki bizim Beşiktaş rahatlıkla içinden geçti.

Saçma sapan takımları olan ligmi bizimkinden iyi?
    Ayrıca neden biz dururken fransa'yı seçsin? Taraftar grubu olarak bizim taraftar gruplarımız her zaman takımını daha iyi sahipleniyor. Ayrıca Galatasaray dururken nice denen takımda niye oynasın? Tabi Dursun başkan istemediği için almadı orası ayrı.

En yakın örnek valbuena geçenlerde bizim taraftar kitlemizden bahsetti, marsilya'dan çok daha coşkulu tarftarlara sahip bir takımda oynuyorum dedi. Mesela gomis birçok ülkede ırkçılığa uğradım ana bana sadece "TÜRKİYEDE" sahip çıktılar dedi.Daha birsürü örneği var bunun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-365C29534 -- 19 Aralık 2017; 4:14:22 >

• hala para hesabı yapıyorlar şaka gibi, 4.5m bırakıp gitmseydi keşke dejong balta gibi yatıp sezon sonu futbolu bıraksaydı.bu taraftara deveyi diken yaranır
  • quote:

Orijinalden alıntı: İstanbulİstanbulOlalı

quote:

1.5'a gelsin oynasın

Hocam geçen yıl yönetim maddi açıdan sana bu kadar para veriyoruz, bizde para basmıyoruz tarzı şeyler demişti galiba. Yok oynamam diyip taraftarın iyi niyetini kullanarak yine aynı parayı almaya çalışmıştı diye hatırlıyorum. nice takımında yıllık 1.8 milyon € ücret karşılığında gidip imzayı attı.

Şimdi yemezler artık, bizim ülkemizde yıllık ücretinde indirimi kabul etmeyip taraftarın iyi niyetini kullanarak çakallık yapan adam fransa'da 1.8 milyon €'ya oynuyorsa zaten bu kapıdan bir daha içeri giremez.

Hee öyle derken sen de ordaydın sanırım :) Şinonun bokunu mumla arıyorsunuz da hala gelip burda laf sokma çabalarındasınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

quote:

1.5'a gelsin oynasın

Hee öyle derken sen de ordaydın sanırım :) Şinonun bokunu mumla arıyorsunuz da hala gelip burda laf sokma çabalarındasınız.

Yukarıda galiba ve sanırım kelimelerini kullanmışım.
    Ayrıca banane sneijder'den ben Fenerbahçeliyim, maaşında indirimi kabul etmeyip daha sonra başka ülkede çok daha düşük ücretlere oynayan kan emicileri ülkemde istemiyorum.

• Maaşında indirimi kabul etmeme diye bi durum yok hocam. Alacaklarını da almadı gitti zaten adam. Yönetim bildiğin yolladı. Nice'e o paraya imza atmasının sebebi de Dünya Kupasında oynamak için bi takımda oynaması gerekiyordu. Başka teklif veren adam akıllı takım olmayınca Nice'e 1.8m'e gitti işte.
  • Adam tazminatindan vazgecti. Ne kan emiciliginden bahsediyorsun. Taraftara en yakin futbolcularin basinda geliyordu. Gercek galatasarayli taraftarlardir taraftar olanda galatasaraylidir. Sneijderde bir taraftardi. Niye boyle bos konular aciyorsunuz anlamiyorum adamin zararindan cok yarari dokundu neyi hazmedemiyorsunuz? Gitti bitti iste.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

quote:

1.5'a gelsin oynasın

Yukarıda galiba ve sanırım kelimelerini kullanmışım.
    Ayrıca banane sneijder'den ben Fenerbahçeliyim, maaşında indirimi kabul etmeyip daha sonra başka ülkede çok daha düşük ücretlere oynayan kan emicileri ülkemde istemiyorum.

madem fenerlisin bu konu ne alaka o zaman ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.