Şimdi Ara

Sneijder'i Tudor Göndermedi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galatasarayin içinden bir adam Quarkerboy ;

ayrılığı ile ilgili gerek buradan gerekse dm yolu ile pek çok soru geldi. başkanın bugünkü açıklamasını beklediğimden biraz gecikmeli cevap yazıyorum. onun açıklamalarını referans alarak süreci kısaca aktaracağım.

yazdığım (bkz: #2177288) başkanın söylediğihttps://i.hizliresim.com/kW9bRW.jpg + (mayıs ayında değil, haziran başında oldu görüşme.)

yazdığım (bkz: #2191872) başkanın söylediğihttps://i.hizliresim.com/Pr10V5.png +

anlatmak istediğim şu. wesley sneijder'in takımdan ayrılacağı sezon sonunda az çok belliydi. sürecin uzama nedenlerine gelince. ilk nokta tudor'un sneijder'den hemen vazgeçmemesi. ikincisi sneijder'in takım bulamaması. üçüncüsü tarafların isteklerinde uzun süre orta nokta bulunamaması. bunları alt alta yazdığımda haberci olarak düşünüp sneijder'in kalacağı şeklinde konuyu yorumladım ve umut ettim. lakin tüm şartlar yokuşta iken ani bir kararla sneijder bu işi daha fazla uzatmadan galatasaray'a zarar vermemek adına ayrıldı. bu durumu da galatasaray sevgisine bağlıyorum. istese bir sezon daha kalıp 4.5 milyon euro alabilirdi. şu anda boşta. düşük bir maaşla bir başka takımla anlaşacak.

sonuç olarak sneijder'i belhanda göndermedi. selçuk göndermedi. tudor gitsin demedi. sneijder'i başkan gönderdi. niye gönderdiği ise bambaşka bir konu.

ne tudor sempatizanıyım ne de selçuk inan fanatiğiyim. tek gerçek sorumluyu bilmenizi istiyorum sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• T*dorist lütfen✋

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız.

T*dorist lütfen✋

Bilgi paylaşıyorum okumadan etmeden yazdığın yoruma bak, bebe seni.

• quote:

Orijinalden alıntı: TURKISHBOSS

quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız.

T*dorist lütfen✋

Bilgi paylaşıyorum okumadan etmeden yazdığın yoruma bak, bebe seni.

Yallah İtalyaya orada 3-5-2 oynat

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaptığım algı operasyonlarıyla ben gönderdim. seni yiyeceğim demiştim şişko
  • Doğru olabilir. Tudor aracı olmak istemişti bi ara. Hatta ben Belhanda'yı da Tudor'un aldırdığını düşünmüyorum. Ha bu Tudor'un acemi ve kötü olduğu gerçeğini değiştirmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • He biz de yedik

Sneijder gibi adam kendine kulup bulamamis ha? Adam son sezon 30 mac oynadi hadi sakat desen degil,yasi 40 desen degil. Hollanda milli takiminin degismez oyuncusu, kaptani ve en cok forma giyip tarihe geceni ama ne hikmetse hadi ingiltereyi, italyayi gec ne katardan, ne amerikadan ne de çinden kimse bu adami istememis.

Ve buna inanan var. Zeka seviyesi yerlerde yemin ediyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vitor Pereira Takip Konusu
    8 yıl önce açıldı
    Fatih Terim Kap Güncellemesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben gönderdim.
  • Dursun durma.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.