Şimdi Ara

Sneijder ile yollar ayrıldı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
1
Favori
6.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu kadro transfer yönetim işini 3 yaşında bi bebeye bıraksak anca bu kadar olurdu. Allah emeği geçenlerin belasını...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enteresan şeyler oluyor Galatasarayda
  • Kulübün başında beyinsiz bir başkan,takımın başında futboldan gram anlamayan bir hoca olduğu sürece biz daha neler görürüz tahmin edemiyorum.Bırakın artık bu takımın yakasını ne hale getirdiniz.
  • Lig başlamadan, lige havlu attık

• başımıza bela oldunuz geldiğiniz gülden beri defolun gidin artık
  • Gerçek mi lan bu yoksa gözlerim mi yanlış mı okudu? Kap bildirimini ayrılacak diye mi okudum ben? Gözlerimde yaş kalbimde sızı...

• Arkadas saka yapiyor sandim, inanmadim..

Eve geldim, megerse dogruymus..

• galatasaray sözlükte dursun özbeke gerizekalı dediğim için üyeliğimi silenlere selam olsun. kendileri çok seviyorlar veled-i zinayı
  • Galatasaray bitmiştir.Dursun Özbek,İgor Tudor,Selçuk İnan ve aklıma gelmeyen medya maymunları artık götünüze kına yakabilirsiniz.Bizden korkmayın eyvallah biz kimiz ki ama ALLAHTAN korkun lan,Allah hepinizin belasını versin.
  •  Sneijder ile yollar ayrıldı
  • Yönetimin şuana kadar aldığı en kötü kararlardan birisi daha.Abi sen Sneijder gibi oyuncuyu gönderme lüksü buluyorsun kendinde tamam da yerine kimi koyacaksın bir bak? Dün takımı gördük rezil ötesi bir futbol oynuyorlar kimsede liderlik vasfı yok kimsede oyun kurma pas dağıtma yeteneği yok.Selçuk ölmüş artık ondan mı bekleyeceğiz her şeyi? Ki buna rağmen gönderdiğin Sneijder gibi bir superstardan para kazanmıyorsun daha ne olsun? Sözleşmeyi fesh etmek ne demek birader ya bunlar bunu yapacak özgüveni nereden buluyor?
  • Ben beşiktaşlıyım ben bile üzüldüm ulan nasıl bir mantığınız var snijder gibi adam yollanırmı.

Şimdi 33 yaşında o yetenekte bi adam istesen min 10 milyon euro isterler senden.

Çok yazık oldu. Keşke madde olmasaydıda bjk ye gelseydi

Gs nin bu senesinide yaktılar yazık ..

Sonrada başarı neden gelmiyor

• Çarşı fiko'ya burak'ı aldırtmasın. bizdekiler şinoyu kovuyor taraftardan çıt yok. rezillik ulan

• gs bizim 4 5 yıl önceki halimizden de kötü şu anda. yazık cidden türkiyenin avrupadaki en büyük temsilcisiydi. şimdi isveçin köy takımlarından tokat yer hale gelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canok -- 14 Temmuz 2017; 22:18:28 >
  • Fenerbahçe ve Galatasaray nasıl bu kadar emek vermiş yıldız oyuncuları harcıyorlar akıl almıyor. Tek kelimeyle Rezalet.
  • Tudor hiçbir şey yapmayan selçuk ve tolgayı oynatıyor,Takıma en kötü sezonunda 20 golden fazla katkı yapmış adamı kesiyor,Bu tudor'un yapabileceği bir iş değil tudor'u,Yönetim riekerink gibi istediklerini yaptırabileceği bir adam olduğu için getirdi ilk hedefi sneijder'in maaşı yüksek diye takımdan yollatmak oldu,İlerde musleraya aynı şeyleri yaptırırlarsa şaşırmamak lazım,Dursun özbek gitmeden Gs'nin başarıya ulaşması çok zor.
    Sneijder gibi bir adamın gönderilme biçimine bakar mısınız sanki tolga gibi faydasız birini yollamaya çalışıyorlar.
    Taraftar da sneijder'in yollanmasına göz yumdu diyecek söz yok.Demek ki klüpler o dönem başkanın oluyor istediğini yapabiliyor,ben klüpler halkındır zannederdim ama gs taraftarı bu transfer döneminde öyle olmadığını kanıtladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertua35_35 -- 14 Temmuz 2017; 22:22:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tornado of Souls

Sneijder ile yollar ayrıldı

Insanliga tepki olarak dogmus resmen

• İstanbuldaki arkadaşlar bizim tesisleri basın,istifaya zorlasin böyle klupmu yönetilir..

• trufily T kullanıcısına yanıt
    Dünyanın başka hangi kulübünde Dursun Özbek var?
  • Bu yönetimin acilen istifa etmesi lazım. Geçen sene 17 asist yapan adamı gönderiyorlar . En azından 1 sene daha oynamalıydı. Bu nasıl bir basiretsizliktir. Tudor denen çapsız adamın ne işi var bu takımın başında... Lanet olsun bu yönetime

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.