Şimdi Ara

Sneijder ile yollar ayrıldı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
1
Favori
6.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sneijder in geçen sezon ne katkısı oldu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eyvallah Sneıjder
  • OnurFB1453 kullanıcısına yanıt
    Asist kralı oldu. 15 asist 5 gol, kaldı ki deplasmandaki BJK maçında dk 90 da Josue'ye alda at bir pas verdi, adam boş kaleye yuvarlayamadi. Bu tür pozisyonlar gol olmadığı için asist sayılmıyor

• OnurFB1453 kullanıcısına yanıt
    Ne katkisi mi? Ciddi misin? Adam kotu takimin ligdeki asist krali?

• Bir tek çöp alırsam, bir tek maçına gidersem bu yönetim olduğu sürece en adi şerefsizim. Boykot gerek.
  • 3 sene boyunca bir Türk takıma giderse GS ye 20 m Euro ödeyecek

• 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    Efsane bir yönetim başarısı

• Türkiye'de hiç bir başarı cezasız kalmaz diyorlardı da inanmıyordum
  • Darısı takımiñ diger yarisina insallah. Anadolu takim degil galatasaray ,yeni yetme adi sani belli olmaya turk oyunculari dolduyorlar 3.4 yildir deli oluyorum. Konyaspor degil gs lan bu GS.

• Dursundan bu olayın aynısını kendine uygulamasını bekliyoruz.

• Lan madem okadar korkuyosunuz adam baska takima gidecek diye. Korktugunuz adami niye gönderiyonuz. Baska bisey var bu iste. Biri masa altindan para vermis dursuna yolla diye.

• Şu takımda en son gönderilecek adamdı gönderdiler teşekkür ediyorum burdan yönetiminize şampiyonluk yarışında kafadan bir rakibimizi eksilttiler

• Kulübün başında başkanlıktan zerre anlamayan bir adam , takımın başında daha teknik adamlığın başında stajyer bir adam ve yine kulübün kongrelerinde oturup çıkar peşinde koşan üyeler delegeler...

Bu şekilde bir yönetimi o kongrede oturan kişilerin şirketlerinde holdinglerinde izin veriyorlar mı sormak lazım.

Ayrıca yine duruma gelinmesinde Dursun Özbek kadar kongrelerde , ropörtajlarda ahkam kesip başkanlık adaylıklarını açıklayıp sonradan geri çekilen sözde Camianın önce gelen bireyleride en az Dursun Özbek kadar suçlu.

Takımın tek dribling oyuncusu , topu ileri götürebilecek kalibrede oyuncunu stajyer hocası anlaşamıyor diye yolla, her ne kadar son zamanlarda form durumu istenildiği gibi olmayan Snijder'ın kalibresinde olmayan Belhanda'ya 8 milyon € ver v.s. v.s.

Takımın başında Lucescu ayarında bir teknik adam olsa en azından kadroyu göz ardı edeceğim ama o da maalesef.

• Aynı şeyi Alex için yaptık ve hala takım doğrulamadı, umarım Galatasaray bizim gibi etkilenmez bu ayrılıktan.. Gs güçlü olmadan ligin de Fenerbahçe'nin de anlamı olmuyor..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Podolski, Bruma ve Sneider gitti, sanirsam Anadolu takimi kuruyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyede asiri zeki insanlar varken bu tarz kisilerin kulüp yoneticisi olmasi ne aci

• Bir fb li olarak üzüldüm. böyle gitmeyi hak etmedi bu adam. Tarık Çamdal ve bir dolu oyuncuya bedavadan ödeme yapıyor bu takım ama sepetlenen Sneijder.

Belhanda, Sneijder in yarısı bile olamaz ayrıca.

Ligin en iyi yönetilen takımı açık ara Başakşehir. Ahmet Bulut da Bjk yi çok iyi çekip çeviriyor. Gs ve Fb ise çok yanlış kişiler ile ilerlemeye çalışıyor.

• Dünkü oyunan sonra bugün sneijder i satmak.

Bir yönetimin yapabileceği en büyük hatadır akıldışı yönetim tarzı ve kendini beğenmişlik ne yaptığını bilmezliktir.

Bir FB li olarak ben üzüldüm yani. Umarık TR liginde kalır ve hatta başak şehir'e gider. Bizde yakından izleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tru****

quote:

Orijinalden alıntı: os_lnx

Dünkü oyunan sonra bugün sneijder i satmak.

Bir yönetimin yapabileceği en büyük hatadır akıldışı yönetim tarzı ve kendini beğenmişlik ne yaptığını bilmezliktir.

Bir FB li olarak ben üzüldüm yani. Umarık TR liginde kalır ve hatta başak şehir'e gider. Bizde yakından izleriz.

Tr de oynayamıyor işte 20 milyon euro gerekiyor.

Yurt dışında daha ucuza oynama ihtimali falan mı var sözleşmesine göre. Bir girdi çıktı yapılsa falan. Ne bileyim öster bilmem ne takımı alsada BŞ e kiralasa. Ama aslında olayı BŞ organize etmiş olsa. Fazlamı fantazi kurdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi os_lnx -- 15 Temmuz 2017; 0:59:22 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.