Şimdi Ara

Sneijder ile yollar ayrıldı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
1
Favori
6.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sistemli adam

Sneijder eskisi gibi değil. Zaten bildiğimiz sneijder olsa çöp ligimizde ne işi var ?
    En azından bir sezon daha iş yapabilirdi.
    Keşke kalsaydı.

Sneijder kötü ok AMA tolga selçuk tarık garry sinan yasin eren carole linnes daha sayamadığım o kadar kalitesiz bir başarısı olmayan bugün satsan haber olmayacak adamlar varken sneijder bruma poldi gibi yıldızlarını satıp gomis belhanda maicon gibi adamları almak AHMAKLIKTIR bu sene sol sağ bek 2 stoper 2 orta saha alıp sonraki sene bruma sneijder poldi gitse kimsenin sesi çıkmazdı. Yinede tşk ediyorum yönetime sayelerinde 2senedir ligtv almadım ve almayacam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SNeijderin gönderilmesinin yanında, daha gitmesi kesinleşmeden 10 numara formayı Belhanda'ya veren Tudor'muş. Bu kadar aşağılık rezil bir insan olamaz. Ama en büyük suçlu Dursun denilen mide bulandırıcı. Başkanı ayrı yalancı, hocası ayrı yalancı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: help21

quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

Sneijder eskisi gibi değil. Zaten bildiğimiz sneijder olsa çöp ligimizde ne işi var ?
    En azından bir sezon daha iş yapabilirdi.
    Keşke kalsaydı.

Sneijder kötü ok AMA tolga selçuk tarık garry sinan yasin eren carole linnes daha sayamadığım o kadar kalitesiz bir başarısı olmayan bugün satsan haber olmayacak adamlar varken sneijder bruma poldi gibi yıldızlarını satıp gomis belhanda maicon gibi adamları almak AHMAKLIKTIR bu sene sol sağ bek 2 stoper 2 orta saha alıp sonraki sene bruma sneijder poldi gitse kimsenin sesi çıkmazdı. Yinede tşk ediyorum yönetime sayelerinde 2senedir ligtv almadım ve almayacam

Sneijder'in gönderilmesinin performans yada maaş ile herhangi bir ilgisi yok.

Ana sorumlu TUdor. Maç sonu SNeijder adını duyunca nasıl da kaçıyor görmediniz mi? Tudor SNeijder kalsın dese kalırdı zaten. AMa gönderen oymuş. Bu rezil yönetim kariyeri bir hiç olan akli ve ruhsal sorunları olan Tudor'a güvenip milyon eurolar harcayıp transferler yapıyor üstüne SNeijder'İ gönderiyor.... SNeijder yerine alınan Belhandanın maliyeti 10 milyon euro bonservis + 3,5x4= 14 milyon euro ==> 24 milyon euro. Maç başı hariç bu kadar. 5 milyonluk Sneijder'in maaşını düştüğümüzde Sneijder'İn gönderiliş maliyeti Galatasaray'a 19 milyon euroya mal oldu. Bİrde Nasıl bir performans vereceğini bilmediğimiz, SNeijder'in sol ayağı etmeyecek bir adamı aldık.

Diğer tüm transferleri geçtim TUdor denilen rezil herif için Galatasaray'ı 19 milyon euro yok yere, bir hiç uğruna içeri soktun.

Dahası taraftara yaşattığı manevi & duygusal zarardan ve bu manevi zararın takıma etkilerine girmiyorum.

Tudor ve Dursun un rezil edilerek suratlarına tükürülerek gönderilmesi lazım. UTanmazlar.

• senersongur kullanıcısına yanıt
    Takımında o beğenmediğin Anadolu takımlarına gol atabilecek oyuncu bile yok boş beleş konuşuyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi de 3 yil boyunca Turkiyeye gelirse 20.000.000 tazminat maddesi var. Madem sana karsi mucadele edecek bir takimda oynamasindan korkuyorsun, demek ki bu adam kaliteli. E o zaman ne oldugu belli olmayan bir çakma td yuzunden boule bir adami niye yolluyorsun.
  • Sneijderi hiç eli belinde görmedim sahada. Sneijderin gönderilmesi bir yapılanma aşaması olabilir ancak böyle birşey olacaksa yasin ve selçuk da derhal defedilmeli, Sneijderin yapılanma ve teknik adam tercihi denilerek gönderilmesine birşey diyemem ama bu iki kabiliyetsiz beceriksiz herifin takımda görmek tahammül edilemez hal aldı artık. Ben Sneijderi izlemek isterim bunlar gibi döküntüleri değil. Bu adamların yer aldığı bir GSyi de izlemek adına ne paralı platform alırım, ne de vakit ayırırım bundan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.J. Pacino -- 15 Temmuz 2017; 14:20:39 >
  • https://youtu.be/YlOdn_qQE9E

Duygulanan çıksın beyler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalitesini defalarca kez kanıtlamış adamı saçma bir td yüzünden hiç ettiler.Bu adamın bu takımdaki sonu böyle olmamalıydı.
  • SNEIJDER LEGEND!

Unutmayacağız.Her şey için teşekkürler.

O Tudor'un da buradan ta...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E767019CA -- 15 Temmuz 2017; 16:51:53 >
  • Vay be şino reyiz en büyük transfer senin takımda kalman olmalıydı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.